Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aysunay hoşgeldin canım ben kullandım test zamanın mı
Merhaba canim transfer oldum son tedavim artik..8.gunum bugun ancak ilk kez bir transferimde bu iğneyi kullandım ayın 14 ünde yani transferin 4.gunu...

Bu Gonopeptly hcg hormonu içerir mi testin pozitif çıkmasında etkisi var midir. cok merak ediyorum.

Hcg içerir diyen var ovitrelleden farkli o hcg içermez diyen oldu ve kafam çok cok karisti sevinemedim

Evet rabbimden hayırlısı

Canım gonapeptyl in içerisinde hcg var ancak max 2 gün içinde etkisini yitirecek kadar az. Yani ovitrelle ile çok farklı. Transfer günü vurdum ben de. Gonapeptyl i embriyo zarından kolay ayrılıp rahat gömülebilsin kendini doğal ortamında hissetsin diye kullandırıyorlar. Eğer gebelik testi yaptı isen ve çizgi gördüysen hayırlı olsun hamilesin. Taze transfer dahi olsa 5. Gün transfer olman için ovitrelleden 7 gün geçmiş olması gerekir ve transferden sonra 4 gün daha 11. Gün.. etki kalmamıştır. Kan testi yaptırırsan zaten daha net anlarız hayırlı olsun bence %100 gebelik

Canim insallah ya inan ki ağlarım ne düşüneceğim sasirdim

Transferden 1 hafta önce ovitrelle oldum yani 15.gun gecti
Transfer gunu 10 nisan da 2 adet Gonopeptly
Transferin 4.gunu 14 nisan 2 adet Gonopeptly iğnesi oldum..
Bugun ayni anda LH Testi de yaptim cok koyu cikti..ovulasyon günümmüş gibi.yani emin olamadım hiç cnm

Ustteki gebelik testi altta ki de LH canim.

Hele su günlerde icim gidiyor yalnız kalıp üzülücek diye.. Eskiden babasıyla anlasamazdi ne zaman felc kaldı 3 senedir hep gitti geldi iyice bağlandı.. Gözleri dolu dolu hep.. Yarın işe başlıcak ins kafası dağılır biraz..

Emin olmanın tek yolu yarın sabah ilk idrarla aynı marka testten bir tane daha yapıp koyulaşmayı takip etmek ama söylediğim gibi o 2 gonapeptyl ile vurulduğun gün aynı bu koyulukta çıkardı hcg n. Silik olan gibi.. etkisi o kadarcık . E dolayısıyla da 4 gün de geçtiyse bu çizgi gebelikten. Ama yine de sabah ilk idrarla yaparsan netleşir canım

Allahim ne guzel rahatlattın beni insallah canim benim cok sagol Ekim kasim topigindeydik gele gele nisana kadar ilerledim ben insallah bu son olur

Ya insan çalışınca birşey düşünmüyor. Hem evde hem çalışmıyor olunca biz kadınlar temizlik,yemek,çamaşır,birşeyler buluyoruz da adamlar bulamıyor bunalıma giriyor

Allahim ne guzel rahatlattın beni insallah canim benim cok sagol Ekim kasim topigindeydik gele gele nisana kadar ilerledim ben insallah bu son olur
Ben seni tüp bebek topiğinden mi tanımıştım havuzda yumurta toplanıyordu gibi birşeyler konuşmuştuk öyle değil mi ? Sabr sukr dua da vardı ..

Amin inşallah canım benim

Ben seni tüp bebek topiğinden mi tanımıştım havuzda yumurta toplanıyordu gibi birşeyler konuşmuştuk öyle değil mi ? Sabr sukr dua da vardı ..
Evet canim tup bebek topiklerinde cok gezindim ben.Aah Ah hala da öyle insallah bu son olur da artik Anneler topiklerinde gezerim sabir skr dua ile ayni yerde tedavi olduk o da benden 1 gun once oldu transfer..ama üyeliği iptal edilmiş cok ta merak ediyorum açıkçası..

Tamam ordan tanıdım seni. Uğradım bir ara oraya. Ben de onu merak ediyorum ,sohrab da üyeliğini iptal etti şimdilerde test zamanıydı inşallah gebelerdir

Nasılsın larim kenkem

Tamam ordan tanıdım seni. Uğradım bir ara oraya. Ben de onu merak ediyorum ,sohrab da üyeliğini iptal etti şimdilerde test zamanıydı inşallah gebelerdir
Insallah canim ya onunla haberlesebilseydik ayni yerde ayni zamanda tedavi olduğumuz için çok merak ediyorum birde ayni igneyi oda kullandi testi nasil acaba insallah pozitiftir ve döner aramiza

Yok kuuzu benim uzun sürüyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…