- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #84.921
Kuzum senin randevun vardı cinsiyeti belli olmuş başka neler oldu randevuda, herşey yolunda mı?Hamd olsun canım iyiyiz canım ben asıl seni merak ediyorum semptom yok di mi
Aşko kesin sınavdadır ya da köyde
Sorma kuzum bizim hikayeyi bilmeyen yok ailede.sigara mevzundan patladı bırakmaya çalışıyoruz eşimle ben ailerde uyariyo ister istemez. Bizi düşündüklerinden eşimde köpürdü biraz oruç sigarasizlik. Hep ağlamaya bı sebep var.
Hava almaya gitmişlerdir diyeceğim ama yasak da var tek seçenek sınav gibi duruyorHaa evet sinavda olabilirr
Koyde olabilir ama oruclu gidermiki
Yok canım dalgalanma var aynı değiller devam et canım yılmadan yakalayacaksın inşallahYaptım yaptm canım benim lh hiç oynamıypr heralde hemen hemen hepsi aynı yaa canım sıkıldı arrık bu
Evet canım 5-6 günde belirti veriyor keşke böyle olmasaydıKuzum senin randevun vardı cinsiyeti belli olmuş başka neler oldu randevuda, herşey yolunda mı?
Yok kuzum eşimde koku kaybı oluştu sadece. Bizim temasımızın 2.günü zaten. Bende olsa bile hemen belirti vermez sanırım
AmannnBu ara gor
Sorma kuzum bizim hikayeyi bilmeyen yok ailede.sigara mevzundan patladı bırakmaya çalışıyoruz eşimle ben ailerde uyariyo ister istemez. Bizi düşündüklerinden eşimde köpürdü biraz oruç sigarasizlik. Hep ağlamaya bı sebep var.
Bizim kayinvalde pek hassastir. Çok çok alingandir of desen ağlar. Ben zaten kötüyüm bide boyle seyler. Derdimlemi uğraşam bunlarla mi bilemiom
Ya Allah korusun bebişe birşey olmuş olmasın daAyy dün aklımdaydı lari bnmde diyodum hiç gelmez oldu noldu die bnde mrk edyrm onu E EbrarAsell
Canım öncelikle telaş etme muhakkak geç dönemde hissedenler de vardır. Aksi durum olsa sancın lekelenmen olur. Ama yine de için rahat etmezse yarın bir doktora görünmeni tavsiye ederim en azından aklında soru işareti kalmazkizlar simdi size bir soru ben nedenn bebisin hareketlerini hic hissetmiyorumgoogle da falan baktigimda bu haftaya gelip bebeginizin hareketini hala hissetmediyseniz mutlaka doktorunuzla gorusun yaziyor. Acikcasi bi endiselendim
Şu an aynı düşüncedeyimAynen öyle valla. Kadinlar sıkılmıyor ki sıkılacak zaman mi var.. Temizlik yapsan 2 gun sonra yine kirleniyor.. Çamaşır bulaşık bitmiyor. Valla diyorum 2 kişiyiz böyleyiz çocuk olunca nolcak bilmem
Ben hiç konuşmuyorumŞu an aynı düşüncedeyimyetişemiyorum resmen bu şekilde o zmn nolur acaba
Noldu beybii stres yapma ltfn gelir dötlerini keseriz bakYaa kendi kendine sorun uydurup bu sorunu bide gelinle degil de oğluyla SÖZDE çözmeye çalışan kaynanalari napmali yaaa ?? Valla delirecem
Sen sus 2 cocukla herseyi salarsn bnceBen hiç konuşmuyorum
Kuzuş bu konuda daha önce gebelik yaşamadığım için Bi bilgim yok Lariş cvp verir sanakizlar simdi size bir soru ben nedenn bebisin hareketlerini hic hissetmiyorumgoogle da falan baktigimda bu haftaya gelip bebeginizin hareketini hala hissetmediyseniz mutlaka doktorunuzla gorusun yaziyor. Acikcasi bi endiselendim
Ayy Allah korursun kuzumYa Allah korusun bebişe birşey olmuş olmasın da
Canım öncelikle telaş etme muhakkak geç dönemde hissedenler de vardır. Aksi durum olsa sancın lekelenmen olur. Ama yine de için rahat etmezse yarın bir doktora görünmeni tavsiye ederim en azından aklında soru işareti kalmaz
Hele sen bi anda 4 kişiİyiyim kenkem porti sen nasılsın
İnşallah aysuncumonlar pozitifi görsünler de yüzleri gülsün de başka hiçbirşeyin önemi yok
Adam da isyan edecek
Kız kendini zehirleme ha
Onu hiç düşünmek bile istemiyorum
Kocalara postalicaz çocukları yapçaz is yapçak bişey yokŞu an aynı düşüncedeyimyetişemiyorum resmen bu şekilde o zmn nolur acaba
Var ama minimum dalgalanmalar sanki yaa. Dün sabahkini kadına attığımda ovulasyon başlamış değerlendirmelere başla dedi. Ama inanmadım o teste hiçte bişey yapmadım macunuda bırakmadımdaha devam ediyorumHava almaya gitmişlerdir diyeceğim ama yasak da var tek seçenek sınav gibi duruyor
Yok canım dalgalanma var aynı değiller devam et canım yılmadan yakalayacaksın inşallah
Evet canım 5-6 günde belirti veriyor keşke böyle olmasaydıeşinle temas etme gözünü seveyim belki sana hiç bulaşmadı
Amannnortalık karışıyor desene çok üzüldüm canım ama sigarayı da bırakmanız gerekiyor ya..
Hava almaya gitmişlerdir diyeceğim ama yasak da var tek seçenek sınav gibi duruyor
Yok canım dalgalanma var aynı değiller devam et canım yılmadan yakalayacaksın inşallah
Evet canım 5-6 günde belirti veriyor keşke böyle olmasaydıeşinle temas etme gözünü seveyim belki sana hiç bulaşmadı
Amannnortalık karışıyor desene çok üzüldüm canım ama sigarayı da bırakmanız gerekiyor ya..
HaaaaaBulurummm bilirsin
Ovü yaptın mı canım bugün
Naptı kız kv n
Hep ayni tantana ya valla bak, benimle ilgili olan sey bana olan şey ben haris herkesle konusuluyor. Bi ara ciddi ciddi görünmez oldugumu dusunmeye başladım. Firsat kolluyor ya ya mutfaktayim ya baska odada anindaaa ama. Ben gelince aniden sessizlesmeler. Allah'tan eşim durumun farkında, adamin basini yiyoNoldu beybii stres yapma ltfn gelir dötlerini keseriz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?