Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamd olsun canım iyiyiz canım ben asıl seni merak ediyorum semptom yok di mi

Aşko kesin sınavdadır ya da köyde
Kuzum senin randevun vardı cinsiyeti belli olmuş başka neler oldu randevuda, herşey yolunda mı?

Yok kuzum eşimde koku kaybı oluştu sadece. Bizim temasımızın 2.günü zaten. Bende olsa bile hemen belirti vermez sanırım

Bu ara gor
Gultln canım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Niye ağlaşıyorsunuz
Sorma kuzum bizim hikayeyi bilmeyen yok ailede.sigara mevzundan patladı bırakmaya çalışıyoruz eşimle ben ailerde uyariyo ister istemez. Bizi düşündüklerinden eşimde köpürdü biraz oruç sigarasizlik. Hep ağlamaya bı sebep var.
Bizim kayinvalde pek hassastir. Çok çok alingandir of desen ağlar. Ben zaten kötüyüm bide boyle seyler. Derdimlemi uğraşam bunlarla mi bilemiom

Haa evet sinavda olabilirr
Koyde olabilir ama oruclu gidermiki
Hava almaya gitmişlerdir diyeceğim ama yasak da var tek seçenek sınav gibi duruyor
Yaptım yaptm canım benim lh hiç oynamıypr heralde hemen hemen hepsi aynı yaa canım sıkıldı arrık bu
Yok canım dalgalanma var aynı değiller devam et canım yılmadan yakalayacaksın inşallah
Evet canım 5-6 günde belirti veriyor keşke böyle olmasaydı eşinle temas etme gözünü seveyim belki sana hiç bulaşmadı
Amannn ortalık karışıyor desene çok üzüldüm canım ama sigarayı da bırakmanız gerekiyor ya..

kizlar simdi size bir soru ben nedenn bebisin hareketlerini hic hissetmiyorum google da falan baktigimda bu haftaya gelip bebeginizin hareketini hala hissetmediyseniz mutlaka doktorunuzla gorusun yaziyor. Acikcasi bi endiselendim

Ayy dün aklımdaydı lari bnmde diyodum hiç gelmez oldu noldu die bnde mrk edyrm onu E EbrarAsell
Ya Allah korusun bebişe birşey olmuş olmasın da
kizlar simdi size bir soru ben nedenn bebisin hareketlerini hic hissetmiyorum google da falan baktigimda bu haftaya gelip bebeginizin hareketini hala hissetmediyseniz mutlaka doktorunuzla gorusun yaziyor. Acikcasi bi endiselendim
Canım öncelikle telaş etme muhakkak geç dönemde hissedenler de vardır. Aksi durum olsa sancın lekelenmen olur. Ama yine de için rahat etmezse yarın bir doktora görünmeni tavsiye ederim en azından aklında soru işareti kalmaz

Kuzuş bu konuda daha önce gebelik yaşamadığım için Bi bilgim yok Lariş cvp verir sana

Ayy Allah korursun kuzum ama illa Bi ugrardı bnce 2 hafta olck demi gelmeyeli

Hele sen bi anda 4 kişi öyle bekledik öyle hayaller kurduk ki koymaz bize yorgunluk uykusuzluk..

Şu an aynı düşüncedeyim yetişemiyorum resmen bu şekilde o zmn nolur acaba
Kocalara postalicaz çocukları yapçaz is yapçak bişey yok en iyisi robot süpürge bide toz alsa çamaşır bulaşık yemeği halletse ne iyi olur

Var ama minimum dalgalanmalar sanki yaa. Dün sabahkini kadına attığımda ovulasyon başlamış değerlendirmelere başla dedi. Ama inanmadım o teste hiçte bişey yapmadım macunuda bırakmadımdaha devam ediyorum

Doktora ilk gideceğimiz zamanda olaylar olmuştu kuzum ya
Yok canım hiç temasımız yok maskeyle duruyorum ortak yerlerde, odaya girince çıkarıyorum. Banyo falan ayrı kullanıyoruz, evde de sürekli hava sirkülasyonu var.

Ovü yaptın mı canım bugün

Naptı kız kv n

Noldu beybii stres yapma ltfn gelir dötlerini keseriz bak
Hep ayni tantana ya valla bak, benimle ilgili olan sey bana olan şey ben haris herkesle konusuluyor. Bi ara ciddi ciddi görünmez oldugumu dusunmeye başladım. Firsat kolluyor ya ya mutfaktayim ya baska odada anindaaa ama. Ben gelince aniden sessizlesmeler. Allah'tan eşim durumun farkında, adamin basini yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…