- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.261
ayy taze annişş sen ne tatlısın öyle. Eşin ne yaptı canımCanım haberlerini bekliyoruz
Bir negatif ten sonra tüpte de umudumu yitirdim kuzum. İnşallah bu düşüncelerde geçer neler geçmedi 4 senede diyorum bazenDarısı sana bebişim
Herkeste dönem dönem bu umutsuzluk oluyor çok normal üzme kendini. Ama artık kafanı rahatlat nasılsa tüp yapacaksın artık strese girmene gerek kalmadı. Bu dönemi tüp öncesi hazırlık olarak düşün. Halılarını kaldır evi temizle yazlık kışlık ayır ne bileyim işte herşeyini bitir ameliyata öyle gir kuzum. Sonrasında zor olur
Doğurana kadar öyle olursun sanki kuzum çift gebelik olunca. Aman sağlıkla kavuşun da 9 ay geçer Allahın izniyleAynen canım valla hiç mecalim kalmamışnapalım daha iyi olur inşallah
Msjını gördüm kuzum çok çok sevindim rabbim yüzüne baktı çok şükür bundan sonrası da sağlıcakla devam etsin inşallahÇıktı kuzum pozitif Rabbim inşallah senin işlerinide kolaylaştırsınben inanıyorum herşey çok güzel olacak
öyle düşünme balım ya, ilk denemem de ben de hep negatiftim. Sanki o yüzden olmadı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum hep. Bizim de olacak,Bir negatif ten sonra tüpte de umudumu yitirdim kuzum. İnşallah bu düşüncelerde geçer neler geçmedi 4 senede diyorum bazenbugün başlıyorum kuzum o işlere de. İnşallah ben negatif çıkarım da ameliyatı olurum hayırlısıyla canım
ayy senin de cinsiyet belli olsun aminnnben gttimmm
Canım sen enox mu oksapar mı kullanıyorsun?tatlımm bn hiç ödemedim hala da kullanıyorum hatta 3 aylık kan sulandırıcı stogum var evde ama ilk alışlarda belli bi ücrete kadr ödeniyor die biliyorum senin ama ilk alışın degil demi eğer öyleyse başka eczaneye sormanı öneririm bn o farkı saglık ocagında yazdırdıgım zmn ödüyordum bu arada rapor bna çıktı bnm elimde 9 günlük iğnem vardı ve o iğne süresi geçmeden eczane bana iğneleri vermedi
Olacaksın hayatım ben senin hasta olmadığını düşünüyorum şu 1 haftayı da kapmadan atlatırsan eşinin semptomları bitmiş olur bulaşıcılık kalmayınca sana da birşey olmaz Allah ın izniyleBir negatif ten sonra tüpte de umudumu yitirdim kuzum. İnşallah bu düşüncelerde geçer neler geçmedi 4 senede diyorum bazenbugün başlıyorum kuzum o işlere de. İnşallah ben negatif çıkarım da ameliyatı olurum hayırlısıyla canım
Amin inşallah canımıniçiDoğurana kadar öyle olursun sanki kuzum çift gebelik olunca. Aman sağlıkla kavuşun da 9 ay geçer Allahın izniyle
Cinsiyeti de öğren gel Aminnn inşallah hayırlı haberler almak nasip olsunben gttimmm
Yeşilcim nasılsın canım bebiş nasıl? Lekelenme vs yok artık inşallah değil mi? Kanama alanı kapanmıştıCanım sen enox mu oksapar mı kullanıyorsun?
Şükür sıkıntı yok bulantı mide yanması devam
Bu ara hep asabiyim bebişimHahahmazeretim var asabiyim ben
Çok sevindim canım inşallah bu haftadan sonra yanman ve bulantın da azalırŞükür sıkıntı yok bulantı mide yanması devamİkili taramayı bekliyorum haftaya gideceğim Belki nifty test de yaptırabilirim, doktorum ikiliye göre konuşalım dedi, inşallah gerek kalmaz güzel çıkar herşey Siz nasılsınız bakayım cücüşlerle
edaecoo merakla bekliyorum kontrolünü güzel haberlerini
Y yesilcayyy ben üç kutu iğne, diğer haplarım, muayene katkı parasına 40küsür birşey ödedim geçen hafta.Her alışımda değişiyor ben de anlamadım
Canımm hoşgeldinnnKızlarrrr napıyosunuzzz
Bayadır giremiyorum ramazan telaşı iftar sahur vakit geçiveriyor.
Nasılsınız neler yaptınız. Sayfaları okuyamadım yeni gelişmeler var mı
Benim adetime 9 gün kaldı bayram gibi de transfer olacak inşallah heyecan dorukta
Değerlendiriyor musun peki günleri? Es geçmeBu ara hep asabiyim bebişimbirde agrilar devamke cumartesi muayenede yumurtanın çok erken büyüdüğünü fark ettim ultrason da goruluyodu. birde yumurtanin içene doğru bir yumru vardı doktor bı takip edelim bunu dedi ama bakalım. Klomen bitirdi beni zalım klomen zalım iğne
Canım kan dolaşımı önemli öyle yatıp kalma sakınBu arada diyet yürüyüş hak getire...
Allahtan kilo almadım hala 60 tayım
Sahur yapmayınca dengeledim sanki yoksa alırdım kesin.
Ama transfere yakın yürüyüş yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
Ayyy inanmıyorummm canım çoook sevindimm yaa .. arkadaslarımın da ikizleri kız-erkek olmustu. Ne de güzel denk gelmiş seni tebrik ederimm darısı bana vallahi.Çok sevindim canım inşallah bu haftadan sonra yanman ve bulantın da azalırbenim de son 2 haftadır filan yok çook Şükür. Koku hassasiyetim de geçti gibi. Rahatladım bin şükür
Canımm hoşgeldinnntransferini heyecanla bekliyorum inşallah bebişinle ilk kavuşman olacak bir daha ayrılmamak üzere Skrkz17 ve aysunayy hamileler bugün öğrendik darısı sana. Benim bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah edaecoo şuan ikili taramaya gitti ondan güzel haberlerini bekliyoruz. Öyle işte
Değerlendiriyor musun peki günleri? Es geçme
Kitle kitle kitlemek iyidirHahaahben de cumartesi günü çocuk dolabını boşaltma hurcu dolaba kaldırma işini kaynanamla koci me kitlemiştim napalım anam mecburuz. Kaldırabilsem zaten ben yaparım. Kaldıramıyorum ki
Ayyy amin bnde istymm bari tahmin etsn demiayy senin de cinsiyet belli olsun aminnn
Doğru söylüyorsun canım zaten pıhtılasma problemim de var baslamam lazım yürüyüşe bir an evvel :)Canım kan dolaşımı önemli öyle yatıp kalma sakınne kadar küçük kg ile gebe kalırsan o kadar iyi oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?