Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir negatif ten sonra tüpte de umudumu yitirdim kuzum. İnşallah bu düşüncelerde geçer neler geçmedi 4 senede diyorum bazen bugün başlıyorum kuzum o işlere de. İnşallah ben negatif çıkarım da ameliyatı olurum hayırlısıyla canım

Çıktı kuzum pozitif Rabbim inşallah senin işlerinide kolaylaştırsın ben inanıyorum herşey çok güzel olacak
Msjını gördüm kuzum çok çok sevindim rabbim yüzüne baktı çok şükür bundan sonrası da sağlıcakla devam etsin inşallah

öyle düşünme balım ya, ilk denemem de ben de hep negatiftim. Sanki o yüzden olmadı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum hep. Bizim de olacak,

Canım sen enox mu oksapar mı kullanıyorsun?

Olacaksın hayatım ben senin hasta olmadığını düşünüyorum şu 1 haftayı da kapmadan atlatırsan eşinin semptomları bitmiş olur bulaşıcılık kalmayınca sana da birşey olmaz Allah ın izniyle
Doğurana kadar öyle olursun sanki kuzum çift gebelik olunca. Aman sağlıkla kavuşun da 9 ay geçer Allahın izniyle
Amin inşallah canımıniçi
Cinsiyeti de öğren gel Aminnn inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun

melinda- sen nasılsın canım benim
Şükür sıkıntı yok bulantı mide yanması devam İkili taramayı bekliyorum haftaya gideceğim Belki nifty test de yaptırabilirim, doktorum ikiliye göre konuşalım dedi, inşallah gerek kalmaz güzel çıkar herşey Siz nasılsınız bakayım cücüşlerle
edaecoo merakla bekliyorum kontrolünü güzel haberlerini
Y yesilcayyy ben üç kutu iğne, diğer haplarım, muayene katkı parasına 40küsür birşey ödedim geçen hafta.Her alışımda değişiyor ben de anlamadım

Kızlarrrr napıyosunuzzz
Bayadır giremiyorum ramazan telaşı iftar sahur vakit geçiveriyor.
Nasılsınız neler yaptınız. Sayfaları okuyamadım yeni gelişmeler var mı
Benim adetime 9 gün kaldı bayram gibi de transfer olacak inşallah heyecan dorukta

Hahah mazeretim var asabiyim ben
Bu ara hep asabiyim bebişim birde agrilar devamke cumartesi muayenede yumurtanın çok erken büyüdüğünü fark ettim ultrason da goruluyodu. birde yumurtanin içene doğru bir yumru vardı doktor bı takip edelim bunu dedi ama bakalım. Klomen bitirdi beni zalım klomen zalım iğne

Çok sevindim canım inşallah bu haftadan sonra yanman ve bulantın da azalır benim de son 2 haftadır filan yok çook Şükür. Koku hassasiyetim de geçti gibi. Rahatladım bin şükür
Canımm hoşgeldinnn transferini heyecanla bekliyorum inşallah bebişinle ilk kavuşman olacak bir daha ayrılmamak üzere Skrkz17 ve aysunayy hamileler bugün öğrendik darısı sana. Benim bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah edaecoo şuan ikili taramaya gitti ondan güzel haberlerini bekliyoruz. Öyle işte
Değerlendiriyor musun peki günleri? Es geçme

Bu arada diyet yürüyüş hak getire...
Allahtan kilo almadım hala 60 tayım
Sahur yapmayınca dengeledim sanki yoksa alırdım kesin.
Ama transfere yakın yürüyüş yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
Canım kan dolaşımı önemli öyle yatıp kalma sakın ne kadar küçük kg ile gebe kalırsan o kadar iyi oluyor valla

Ayyy inanmıyorummm canım çoook sevindimm yaa .. arkadaslarımın da ikizleri kız-erkek olmustu. Ne de güzel denk gelmiş seni tebrik ederimm darısı bana vallahi.
Skrkz17 Canımm senin adına çok sevindim transfer sürecini anlatmıstın demek tutundu bebişin sana
Bana da dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…