- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.932
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #85.221
Ben şu an için iyiyim kuzum eşimde koku kaybı var sadece şümdilik başka birşeyi yok onunda çok şükürinşallah balım siz nasılsınız iyimisinz herhangi bir belirtiniz yok demi
Ah demem mi atacam yataktan diyorum hepbi gün ittirdim valla nasıl bosluktaysa yuvarlandı adam asagi
Demekki sen kapmadın canım aman dikkat et kapma. Çok dikkatli ol eşin semptom gösterirken bulaşıcılığı hat safhada şuan aynı odada bulunmaBen şu an için iyiyim kuzum eşimde koku kaybı var sadece şümdilik başka birşeyi yok onunda çok şükür
Yaaaa bak ne demiştim sanaKızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Kız sen hani iş yapmayacaktınKadın gelmeden fırınıniçini buzdolabını temizleyeyim dedim sanırım felç olmak üzereyim
Darısı sana inşallah canımYaaaa bak ne demiştim sanaAyyy çok mutlu oldum, çokkk Rabbim devamını getirsin sağlıcakla iki gün sonra değerin katlanarak artsın inşallah
hadi hayırlısı canım, güzel haberlerle gel inşbnm randevum 13.30 da kuzuş
hadi 2 gün snra inşallah saglıkla artar canımYıllardır 0.1 sonucunu gorunce inanmak mümkün değil ki 2 kat artisi görmeden de inanmam yok
güzel ilerleyecek allahın izni ile cnm bnmm gözn aydın olsun çok çok sevndmmmYaa canım Allah binkere razı olsun sizden hep sonlara doğru olumsuzdum siz kaldırdınız hep dua edin nolur güzel ilerlesin
bnde dün geçirdim felç ara verdm ama devamı geleckKadın gelmeden fırınıniçini buzdolabını temizleyeyim dedim sanırım felç olmak üzereyim
Ay inşallah kapmam daha da kuzum yorgunluktan ölüyorum ama bulaşığı çamaşırı evi üstüne evde maske takması derken pertim çıktıYazık kız
Demekki sen kapmadın canım aman dikkat et kapma. Çok dikkatli ol eşin semptom gösterirken bulaşıcılığı hat safhada şuan aynı odada bulunma
Bende üzüldüm sonra ama oldu bi kez napayımYazık kız
Demekki sen kapmadın canım aman dikkat et kapma. Çok dikkatli ol eşin semptom gösterirken bulaşıcılığı hat safhada şuan aynı odada bulunma
Yapmicam sabah gelecek olan kadın beni ekince başkasını ayarladım gelmek üzeredir. Dedimki fırını ve buzdolabını temizleyeyim o gelene kadar . Çok hamlamış vücudum artık hiçbirşey yapamıyorumKız sen hani iş yapmayacaktın
Eki Görüntüle 2829046
Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Ayyy çifte hamilelik haberi, harikasınız, sağlıkla artsın değerleriniz, tebrik ediyorum taze annelerKızlar şoktayım262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Kuzummmm inşallah çok aminDarısı sana inşallah canım
Kuzum belirli bir gün yok, dorktor yumurta boyutuna göre şu gün vurulabilirsin der... Bol şans :))Merhaba hanımlar bir sorum olacak cevap verebilirseniz cok sevinirimklomen kullandim gectigimiz perşembe bitti cuma kontrole gel dedi doktor gittigimde yumurtalar iyi dedi pazartesi tekrar gel catlatabiliriz belki dedi bugun gittigimde de cuma tekrar gel dedi catlama ignesi kac gün sonra yapilir bilgisi olan var mi eger regl gununu 1 sayarsak bugun 10. Günüm klomeni kullandigim gunu 1 sayarsak da 9. Gunum
hadi 2 gün snra inşallah saglıkla artar canım
güzel ilerleyecek allahın izni ile cnm bnmm gözn aydın olsun çok çok sevndmmm
bnde dün geçirdim felç ara verdm ama devamı geleck
İnşallah bulaşmaz canım aman dikkat et Allah korusun seniAy inşallah kapmam daha da kuzum yorgunluktan ölüyorum ama bulaşığı çamaşırı evi üstüne evde maske takması derken pertim çıktıdedim Allahın izniyle iyileş bütün işleri sen yapacaksın mecalim kalmadı artık
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayağını denk al deseydinBende üzüldüm sonra ama oldu bi kez napayım
allah seni ne etmesin nası ittin kız öleAh demem mi atacam yataktan diyorum hepbi gün ittirdim valla nasıl bosluktaysa yuvarlandı adam asagi
aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canımBen şu an için iyiyim kuzum eşimde koku kaybı var sadece şümdilik başka birşeyi yok onunda çok şükür
Ortada bırakmış seni ama neyseki bul ulsun başka bir tane kuzum. İnsanın canı durmuyor işte di miYapmicam sabah gelecek olan kadın beni ekince başkasını ayarladım gelmek üzeredir. Dedimki fırını ve buzdolabını temizleyeyim o gelene kadar . Çok hamlamış vücudum artık hiçbirşey yapamıyorum
kuzuş iğne etkisi geçmiş çok şükür şimdi 2 güne bir test yap9 Nisan aşılamam oldu, bugun 19 Nisan test yaptım bomboş
İnşallah kuzum Allah kurtarsın hepimiziallah seni ne etmesin nası ittin kız ölebnada tüyo ver
aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canım
Darısı sana bebişimAyyy çifte hamilelik haberi, harikasınız, sağlıkla artsın değerleriniz, tebrik ediyorum taze anneler
Herkeste dönem dönem bu umutsuzluk oluyor çok normal üzme kendini. Ama artık kafanı rahatlat nasılsa tüp yapacaksın artık strese girmene gerek kalmadı. Bu dönemi tüp öncesi hazırlık olarak düşün. Halılarını kaldır evi temizle yazlık kışlık ayır ne bileyim işte herşeyini bitir ameliyata öyle gir kuzum. Sonrasında zor olurKuzummmm inşallah çok aminsayfaya umutsuzluk dağıtmak istemiyorum ama hiç umudum kalmadı benim ya ara ara olur ya insana benden bu aralar hiç gitmiyor bu düşünce
inşallah balımmmhadi hayırlısı canım, güzel haberlerle gel inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?