Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah demem mi atacam yataktan diyorum hep bi gün ittirdim valla nasıl bosluktaysa yuvarlandı adam asagi
Yazık kız
Ben şu an için iyiyim kuzum eşimde koku kaybı var sadece şümdilik başka birşeyi yok onunda çok şükür
Demekki sen kapmadın canım aman dikkat et kapma. Çok dikkatli ol eşin semptom gösterirken bulaşıcılığı hat safhada şuan aynı odada bulunma

Kızlar şoktayım 262.3 düşük mü nasıl hamilemiyim ben ağla ağla öldüm içim kurudu
Yaaaa bak ne demiştim sana Ayyy çok mutlu oldum, çokkk Rabbim devamını getirsin sağlıcakla iki gün sonra değerin katlanarak artsın inşallah

Yıllardır 0.1 sonucunu gorunce inanmak mümkün değil ki 2 kat artisi görmeden de inanmam yok
hadi 2 gün snra inşallah saglıkla artar canım
Yaa canım Allah binkere razı olsun sizden hep sonlara doğru olumsuzdum siz kaldırdınız hep dua edin nolur güzel ilerlesin
güzel ilerleyecek allahın izni ile cnm bnmm gözn aydın olsun çok çok sevndmmm
Kadın gelmeden fırınıniçini buzdolabını temizleyeyim dedim sanırım felç olmak üzereyim
bnde dün geçirdim felç ara verdm ama devamı geleck

Yazık kız

Demekki sen kapmadın canım aman dikkat et kapma. Çok dikkatli ol eşin semptom gösterirken bulaşıcılığı hat safhada şuan aynı odada bulunma
Ay inşallah kapmam daha da kuzum yorgunluktan ölüyorum ama bulaşığı çamaşırı evi üstüne evde maske takması derken pertim çıktı dedim Allahın izniyle iyileş bütün işleri sen yapacaksın mecalim kalmadı artık

Kuzum belirli bir gün yok, dorktor yumurta boyutuna göre şu gün vurulabilirsin der... Bol şans :))

hadi 2 gün snra inşallah saglıkla artar canım

güzel ilerleyecek allahın izni ile cnm bnmm gözn aydın olsun çok çok sevndmmm

bnde dün geçirdim felç ara verdm ama devamı geleck
Valla baktım ki bu kadınlardan hayır gelmeyecek yavaştan ya Allah demek şart oldu
İnşallah bulaşmaz canım aman dikkat et Allah korusun seni
Bende üzüldüm sonra ama oldu bi kez napayım
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır ayağını denk al deseydin

Ah demem mi atacam yataktan diyorum hep bi gün ittirdim valla nasıl bosluktaysa yuvarlandı adam asagi
allah seni ne etmesin nası ittin kız öle bnada tüyo ver
Ben şu an için iyiyim kuzum eşimde koku kaybı var sadece şümdilik başka birşeyi yok onunda çok şükür
aman bin şükür inşallah bundan sağmış olursunuz canım

Yapmicam sabah gelecek olan kadın beni ekince başkasını ayarladım gelmek üzeredir. Dedimki fırını ve buzdolabını temizleyeyim o gelene kadar . Çok hamlamış vücudum artık hiçbirşey yapamıyorum
Ortada bırakmış seni ama neyseki bul ulsun başka bir tane kuzum. İnsanın canı durmuyor işte di mi çok normal artık büyüyorlar annesi

Ayyy çifte hamilelik haberi, harikasınız, sağlıkla artsın değerleriniz, tebrik ediyorum taze anneler
Darısı sana bebişim
Kuzummmm inşallah çok amin sayfaya umutsuzluk dağıtmak istemiyorum ama hiç umudum kalmadı benim ya ara ara olur ya insana benden bu aralar hiç gitmiyor bu düşünce
Herkeste dönem dönem bu umutsuzluk oluyor çok normal üzme kendini. Ama artık kafanı rahatlat nasılsa tüp yapacaksın artık strese girmene gerek kalmadı. Bu dönemi tüp öncesi hazırlık olarak düşün. Halılarını kaldır evi temizle yazlık kışlık ayır ne bileyim işte herşeyini bitir ameliyata öyle gir kuzum. Sonrasında zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…