Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2829046

Sonuç boyle cikti ama icim rahatlamadi ki igne etkisi hala aklımda.. cizgi de siliklesmisti bu değer 9.gu e gore dusuk gibi de
Hayırlısıyla sende hamilesin bence değer ne olursa olsun iki gün sonra artış güzelse hiç takılma lütfen. Ki bebeğini etkileme bu şekilde haydi hayırlı olsun güzellikler getirsin sizlere

kuzuş iğne etkisi geçmiş çok şükür şimdi 2 güne bir test yap
Hadi bakalım, seninde bi saat kaldi bak cikinca etiketle beni bu ara cok giremiyorum kacirmayim kuzum inşallah herşey yolundadır bol bol görürsün bebişi

Canım bu konuda hiç bilgim yok
Hadi bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun bebeğim inşallah yavrucuğun seninledir

tatlımm bn hiç ödemedim hala da kullanıyorum hatta 3 aylık kan sulandırıcı stogum var evde ama ilk alışlarda belli bi ücrete kadr ödeniyor die biliyorum senin ama ilk alışın degil demi eğer öyleyse başka eczaneye sormanı öneririm bn o farkı saglık ocagında yazdırdıgım zmn ödüyordum bu arada rapor bna çıktı bnm elimde 9 günlük iğnem vardı ve o iğne süresi geçmeden eczane bana iğneleri vermedi

Hadi bakalım, seninde bi saat kaldi bak cikinca etiketle beni bu ara cok giremiyorum kacirmayim kuzum inşallah herşey yolundadır bol bol görürsün bebişi
inşallah balımm tmmdır haber ederim çıkar çıkmazz sende dkkat et kndne hmn negatf çıktı die salınma sakın hiç belli olmaz bu işler biliyorsun

O yazlık kışlık meselesi bende işten gelince başlardı ve gece 1 e kadar sürerdi. Dolabın içini sil bazanın altını sil. Şuan en üşendiğim şeylerden biri
ayy bnde dün işte yaptım ama tam bitiremedm geçen gün bazayı arkadaşım yaptı bebişe dolapta yer açmak için eşya kaldırdığımızda bn ondan kurtuldum ama büyük bazamın altı duruyor onuda birine kitlerim

Hahaah ben de cumartesi günü çocuk dolabını boşaltma hurcu dolaba kaldırma işini kaynanamla koci me kitlemiştim napalım anam mecburuz. Kaldırabilsem zaten ben yaparım. Kaldıramıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…