• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir negatif ten sonra tüpte de umudumu yitirdim kuzum. İnşallah bu düşüncelerde geçer neler geçmedi 4 senede diyorum bazen🥴 bugün başlıyorum kuzum o işlere de. İnşallah ben negatif çıkarım da ameliyatı olurum hayırlısıyla canım 🤲
Kızzz sen götünün kesilmesini mi istiyorsun 😡 seni gebertiriz sıra sizde bak hepmz yavaş yavaş güzel haberler veriyoruz az kaldı sizde vericek siniz sabır kuzum

Olacaksın hayatım ben senin hasta olmadığını düşünüyorum şu 1 haftayı da kapmadan atlatırsan eşinin semptomları bitmiş olur bulaşıcılık kalmayınca sana da birşey olmaz Allah ın izniyle

Amin inşallah canımıniçi 🤗

Cinsiyeti de öğren gel Aminnn inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun 🤗
Ayy inşallah simgoşş rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsn 🤲

Şükür sıkıntı yok bulantı mide yanması devam🔥🔥🔥🔥 İkili taramayı bekliyorum haftaya gideceğim🥰 Belki nifty test de yaptırabilirim, doktorum ikiliye göre konuşalım dedi, inşallah gerek kalmaz güzel çıkar herşey 🤗 Siz nasılsınız bakayım cücüşlerle🤗
edaecoo edaecoo merakla bekliyorum kontrolünü güzel haberlerini 😍
@yesilcayyy ben üç kutu iğne, diğer haplarım, muayene katkı parasına 40küsür birşey ödedim geçen hafta.Her alışımda değişiyor ben de anlamadım😂
Kuzuş inşallah hepmz güzel hbrleri veririz 🤲🤗 rabbm yüzümüze baksın

Kızlarrrr napıyosunuzzz 😍
Bayadır giremiyorum ramazan telaşı iftar sahur vakit geçiveriyor.
Nasılsınız neler yaptınız. Sayfaları okuyamadım yeni gelişmeler var mı 🤭
Benim adetime 9 gün kaldı bayram gibi de transfer olacak inşallah heyecan dorukta 😍😍😍
Canım hoşgeldin 🤗 nasılsın özlettin kendini az kalmış transfere hayırlı haberlerle inşallah bu sfer bebişin gelir sana canm bnm herşey güzel olucak morelini yüksek tut 🤗🤲💋

Canım hoşgeldin 🤗 nasılsın özlettin kendini az kalmış transfere hayırlı haberlerle inşallah bu sfer bebişin gelir sana canm bnm herşey güzel olucak morelini yüksek tut 🤗🤲💋
Hoşbuldum kuzumm az kaldı valla insallah hayırlı haberle gelirim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum komik diziler filmler izliyorum yemeklerle uğraşıyorum oturup düşünmüyorum.
Tabii transfer dönemi nasıl olurum bilemiyorum :KK48:
Hadi hayırlı güzel haberler senden insallah kız mı olcak erkek mi ne hissediyorsun :KK68:

Kaynanamdan evime inicem dus vs almaya yarim saat kala koltuklarin ,odalarin yerini degistirmeye kalktii
Doktora gitcegimi bilmiyordu bana sen gec insen olurmu diyoo
Durmadim indimm bendee
Zamansiz is yapiyosun anne deedimmm
Basim agridi yaa
😭
en sevdiğim gelin modeli dediği dedik :halay:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tbkide hamilesinnnnnn deliiii bnmde 240 çıkmıştıı hiçte düşük değil çok güzel bak biz sana dedik demiii çok sevndmmmmmmm :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK49: :KK49: :KK49: :KK49: :halay: :halay: :halay: :halay:
Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum 🙈🙈 Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok🙏😍

Yaaa kuzum dediniz ama işte insan görmeden inanamıyor birde adet ağrılarım çok yoğunlaştı çok korkuyordum 🙈🙈 Allah bin kere razı olsun sizlerden çok destek oldunuz çok🙏😍
Ayyy hamile gördüm :KK200::anneadayı:

Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıcakla ilerlesin inşallah.

Back
X