• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi yine iyisin :KK70:
Sorma yırttım yine 🤗
Amin canım 🙏 sen napıyosun minnaklar napıyo 🙈
Napayım canım valla C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorum 😂kıskandım
Isır ısır öp doyamıyosun cnm bakımı cok zor ama Allah kolaylıgını verıyor saglık olsun yeterkı
Oyy Allah esirgesin minnoşları 🤗 inşallah bizimkiler de kucağımıza sağlıkla gelsinler de sevelim yaa
doktor cuma-cmt-pazar olsun sonra ara verip salı çarşamba yine olsun dedi
dicektim 1 gün ara verceğime onda da yapayım bari :KK70: :KK70:
😂😂😂😂 Garanti olsun kaçırma günleri
sıkıldmmmmmmm eve gtmk istyrmmm :KK11::kızgın::KK47::KK51::ukala::KK61::KK67::rolleyes::cry::KK42::KK4::KK34:
Zaten 4 gün evdesin tadını çıkar 😂

Sorma yırttım yine 🤗

Napayım canım valla C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorum 😂kıskandım

Oyy Allah esirgesin minnoşları 🤗 inşallah bizimkiler de kucağımıza sağlıkla gelsinler de sevelim yaa

😂😂😂😂 Garanti olsun kaçırma günleri

Zaten 4 gün evdesin tadını çıkar 😂
köye gideceğim de tek gidemem görümcemgil de gidecekmiş, eltim aradı o da gelmek istiyor. H halleycik kesilecek tayfa var koş kuzum :bicak: :bicak: :bicak:

sağolsun cepten her yazdığımda cevap veriyor. Bu şekilde olunca etik olmaz diye bekleyeceğim canım.
Şaka bir yana haklısın canım sürekli aramakta olmuyor böyle durumlarda zaten meşguller birde bizler sıkıştırıyoruz merakımızdan

Back
X