- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yine iyisinKçö 3 ay uzadı ya çok mutluyum sonra da 2 ay ücretsiz izin verirler zaten doğuma 2 ay kalmış olur![]()
Amin canımadi hayırlısı olsun canım![]()
Isır ısır öp doyamıyosun cnm bakımı cok zor ama Allah kolaylıgını verıyor saglık olsun yeterkıAminnn inşallah canım beniminsan nasıl doysun ki o fıstıklara darısı bize inşallah
![]()
Hoşgeldin canım
Hadi hayırlısı olsun canım
Tüno beyb
Sağlık ocağı hepiciğini yapıyor bebeğim
Ooo yansın gecelerrrrrrrr![]()
doktor cuma-cmt-pazar olsun sonra ara verip salı çarşamba yine olsun dedihadi belinize kuvvett![]()
![]()
![]()
![]()

Sorma yırttım yinehadi yine iyisin![]()
Napayım canım valla C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorumAmin canımsen napıyosun minnaklar napıyo
![]()
Oyy Allah esirgesin minnoşlarıIsır ısır öp doyamıyosun cnm bakımı cok zor ama Allah kolaylıgını verıyor saglık olsun yeterkı
doktor cuma-cmt-pazar olsun sonra ara verip salı çarşamba yine olsun dedi
dicektim 1 gün ara verceğime onda da yapayım bari![]()
![]()
Zaten 4 gün evdesin tadını çıkarsıkıldmmmmmmm eve gtmk istyrmmm![]()
köye gideceğim de tek gidemem görümcemgil de gidecekmiş, eltim aradı o da gelmek istiyor. H halleycik kesilecek tayfa var koş kuzumSorma yırttım yine
Napayım canım valla C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorumkıskandım
Oyy Allah esirgesin minnoşlarıinşallah bizimkiler de kucağımıza sağlıkla gelsinler de sevelim yaa
Garanti olsun kaçırma günleri
Zaten 4 gün evdesin tadını çıkar![]()

Ayy çok iyi yapmışsın canım hava çok iyi bugünNapayım canım valla C Capanin Gururu Teyom C Capanin Gururu Teyom köye gidecem deyince ben de köylük yere geldim annemle deniz kenarında güneşleniyorumkıskandım
aynen ondan işte, işin yoksa bulaşık yıka, yemek hazırla . Sen mi haber verdin onlaraNerde çokluk orda![]()
![]()
Aynen canım miss gibi d vitaminiAyy çok iyi yapmışsın canım hava çok iyi bugün![]()
Hemen deşifre oldumaynen ondan işte, işin yoksa bulaşık yıka, yemek hazırla . Sen mi haber verdin onlarabiz dememiştik kimseye
![]()
aramadı canım, kızdırmak da istemediğimden bekliyorumKızlar merhaba bugün nasılsınız, neler yapıyorsunuzC Capanin Gururu Teyom doktor aradı mı çağırdı mı son durum ne?
Hemşireyi arasan kuzum yine kızar mı aceba ya meraktan çatladık şurdaaramadı canım, kızdırmak da istemediğimden bekliyorum![]()
sen yine de doktoru dinledoktor cuma-cmt-pazar olsun sonra ara verip salı çarşamba yine olsun dedi
dicektim 1 gün ara verceğime onda da yapayım bari![]()
![]()
al benden de o kadarrrrrrsıkıldmmmmmmm eve gtmk istyrmmm![]()
sağolsun cepten her yazdığımda cevap veriyor. Bu şekilde olunca etik olmaz diye bekleyeceğim canım.Hemşireyi arasan kuzum yine kızar mı aceba ya meraktan çatladık şurdahepimiz baskı kuralım arayıp meraktan anam bacım diyiverelim
![]()
Şaka bir yana haklısın canım sürekli aramakta olmuyor böyle durumlarda zaten meşguller birde bizler sıkıştırıyoruz merakımızdansağolsun cepten her yazdığımda cevap veriyor. Bu şekilde olunca etik olmaz diye bekleyeceğim canım.
Bende dışarıya çıkmak istiyorumsıkıldmmmmmmm eve gtmk istyrmmm![]()