• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ım benim çok güzel anlatmıssın 😍
Ne kadar güzel özetlemişsin çok teşekkür ederim 🙏🏻 Mart ayında toplandı benimde yumurtalarım donduruldu 2 adet dinlendirme verdi. Evet çoğu kişi 2.adet gecikiyor diyor ben de hazırlıklıyım aslında buna o yüzden bu ay yumurtlamayı takip ettim sırf bu yüzden 😂 bakalım nasip ne zamana 😊 o araştırma huuyu bende de var şuna bu verilmiş bana neden verilmedi acaba tutarmı tutmaz mı diye çok doğru söylüyorsun her hastanın kendine özgü tedavi şekli ayrı ayrı güvenmek gerek.
Verdiğin tavsiye içinde ayrıca sağol ben dizi film falan ayarladdım şimdiden transfer zamanı moralimi yüksek tutacak şeyler 😂 hakkımızdan hayırlısı olsun 🤲🏻😍
Komik şeyler izle kuzum ben öyle yapmıştım zaten ilaç etkisiyle duyguların tuhaf oluyo 😂 bide acıtasyon falan izleme 😂😂

Gunaydinlar😍❤herkese
Hoşgeldin canım 🤗
Kan değerlerine galiba çarşamba bakacak canım açlık şekerine falan
Hadi hayırlısı olsun canım 💛
Tünoooooooooooooooo:KK70:
Tüno beyb 😘
LaRisaCca LaRisaCca test isterse aile hekimliğinde yapılıyor mu onlar, yoksa hastanede mi yaptırmam gerekecek
Sağlık ocağı hepiciğini yapıyor bebeğim 🤗
iğnemi yaptırdımmm :KK73: başlasın rokoko:KK49: :KK70:
Ooo yansın gecelerrrrrrrr 😁

Hoşgeldin canım 🤗

Hadi hayırlısı olsun canım 💛

Tüno beyb 😘

Sağlık ocağı hepiciğini yapıyor bebeğim 🤗

Ooo yansın gecelerrrrrrrr 😁
ay sevindim ya, hastanedeki asık suratlı sekreteri görmek istemiyorum da. Özelde de yaptıramam biliyorsun malum sebeplerden :KK70: :KK70:

Yarin tatilmis ya uzuldum ne guzel alisiyordum calismaya😁
Hahah sen zaten hiç sevmezsin tatilleri 😂
ay sevindim ya, hastanedeki asık suratlı sekreteri görmek istemiyorum da. Özelde de yaptıramam biliyorsun malum sebeplerden :KK70: :KK70:
Zaten sekreter değiller profesör hepsi 😂 ah enişte ahhh😂😂😂
biz köye gideceğiz bir aksilik olmazsa LaRisaCca LaRisaCca :ıslık::ıslık:
Orda bir köy var uzakta o köy bizim de köyümüzdür😂

Back
X