• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet ilk gebeliklerimde akıntım su gibi oluyordu ama bu gebeliğimde akıntım sarımsı beyaz renkte oluyor. Sürekli günlük ped değiştiriyorum.

Canım inşallah bebişin inat etmiş tutunmuştur böyle düşünelim böyle olsun inşallah 🤗

Hahahaah ben de sandım ki annen sana almış ilk gebelikte saklamış, sen şimdi görünce duygulandın 😂😂😂

Oyyy bebişim gelin alın 😂😂😂😂 fazla yaptım

Kız evde makarna yapıversene 😂 seni hamurcu

Valla ben böyle birşeyi güvenip netten alamam. Her bebek eşyasını alırım ama hamilelikte vücut ölçümüz değişiyor ,güvenemem. Bir de bebeğime ne giydireceğimi görmem lazım dokunmam lazım 😂
Bende de yeni başladı Lariş sarı değil de beyaz renkte kokusuz ...daha önce leke geliyordu ya şimdi de acaba leke mi geldi diye tuvalete gidiyorum şükür leke değil bu şekilde akıntı görüyorum, sormuş muydun doktoruna neden olurmuş canım?

yok kuzum gördü aama söylemem dedi artık diğer kontrolde öğreniriz nasipse :KK36: bnde iim bildigin gibi bulantı az koku hassasiyeti devam ediyor yuvarlanıp gidiyoruz :KK60:
Yaaa yesinler onu ❤️ Emin olamamıştır belki kuzum. Sağlıkla gelsin de inşallah 🙏🏻❤️

Selam canım. Yumurta çatlamadan önce içeride spermlerin hazır bekliyor olması şansı arttıran bir durum o yüzden iğne günü ilişki olması öneriliyor tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Gelir inşallah daha 1 ay var doğuma 🤗 benimkiler de iyilerdi en son 😁 haftaya cuma tekrar gideceğim. Cinsiyeti kesinleştireceğiz. İnşallah iyilerdir 🤗

😁 Canım kan değerlerini bilemediğimden bilemiyorum. Benim durumuma göre elevit yeterli geldi 🤭

Günaydın bebişim 💕

Hellöğğ
Ayyy heyecanlı haftalar. Etiketle beni de merak ederim ben. Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️❤️

Sen daha yeni ben 24 e giriyorum yarına 🙈 bir büyük boy bavul doldu 🙈 babasıda elinde ki işler bitince başlıcak oğluşuna 🥰 dün vitrin camında bebek takım görmüş dayanamamış girmiş 2 takım ve ev patiği almış 🥰🥰
Oyy yesinler dötlerini saglıcakla gelsinler de biz daha neler alırız inşallah 🤲🤲💋

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar 😘 ben bu ay klomen kullanıyorum yine bugün son klomen aldım 5. Klomeni..adetin 9. Günü normalde 10. Günü doktorum çağırıyor bakıyor gelişmediyse yumurtam 13. Günü tekrar bakıyor son klomen az önce iftardan sonra aldım yarın kontrole gitmem lazım ama sokak yasağı var doktorda pazartesi gel dedi.. Sorum şu benim bugün beyaz akıntı geldi az öncede ay ı şekilde 9. Gün yumurta çatlar mı öyle bişey olmuş olabilir mi

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar 😘 ben bu ay klomen kullanıyorum yine bugün son klomen aldım 5. Klomeni..adetin 9. Günü normalde 10. Günü doktorum çağırıyor bakıyor gelişmediyse yumurtam 13. Günü tekrar bakıyor son klomen az önce iftardan sonra aldım yarın kontrole gitmem lazım ama sokak yasağı var doktorda pazartesi gel dedi.. Sorum şu benim bugün beyaz akıntı geldi az öncede ay ı şekilde 9. Gün yumurta çatlar mı öyle bişey olmuş olabilir mi
Her ihtimale.karsi degerlendir canim
12-18.gun diyorlar ama vucud bu 🥰

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız neler yaptınız bugün, ben bütün gün dışarlardaydım biraz dolandım 3günlük yasak öncesi temiz hava depoladım 😅 şimdi de kahve içip dinlenicem, yorulmuşum
Yarın köye gideceğiz diye alışveriş yaptım. Eşim işte rahat ben ordan oraya koşturdum 😂

Çatlayanlar oluyor bazen canım

De ki oraya getirme beni bak 😂😂

Canım pijama takımı gibi şeyleri bence gözle görmeden almamak lazım çünkü beden kalıbı dar ya da çok geniş olabilir

He ya pardon 😂

Eşyayla duygusal bağ kurmayı yasaklıyorum sana 😂

Ahahahha kısıra bir süre es veriyoruz 😂😂

Kuzum dünden dolma sarma cacık var. Onları yiyeceğiz ama tatlı olarak güllaç var 🤗

Canım benim folidoce kullanıyordum ben.

Ellerine sağlık canım çok güzel mönü 🤗

Ohhh sonunda sen de hergün evde yemek yapacaksın 😂😂

Hadi ellerine sağlık canım benim 🤗 Afiyet olsun

Canım bir yandan değerin yükselirken iğnenin de etkisi geçiyordu muhtemelen.. hcgdeki dengesizlik de ondan olmuştur.
Hain Simgoş 😂😂

20 ye düşmüş kizlar...

Idrar testi yanıltıcı demek ki...heyecan yaptirdi bize aksam aksam neyse önümüze bakicaz🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Aysuncum 🥺 ne diyeceğimi bilemiyorum keşke hala ihtimal varsa düzenli artış olsa Rabbim mucizesini gösterse
Bende de yeni başladı Lariş sarı değil de beyaz renkte kokusuz ...daha önce leke geliyordu ya şimdi de acaba leke mi geldi diye tuvalete gidiyorum şükür leke değil bu şekilde akıntı görüyorum, sormuş muydun doktoruna neden olurmuş canım?
Yeşilcim evet sordum, doktorum bunun doğal gebelik akıntısı olduğunu telaş edecek bir şey olmadığını söyledi. Hatta ben 2 kere idrar tahlili ve kültürü verdim bu süre zarfında ikisi de tertemiz çıktı. Zaten bol su da tüketiyorum. Seninle aynı tedirginliği özellikle bu ay ben de yaşıyorum. Her akıntı geldiğinde eyvah deyip wc ye koşuyorum ama bin şükür öyle bir durum yok 🤗
Ayyy heyecanlı haftalar. Etiketle beni de merak ederim ben. Sağlıkla gelsinler inşallah ❤️❤️
Kuzu 1 kız 1 erkek olarak gördük 🤗 haftaya cuma tekrar bakacağız 🤗
İyi akşamlar kızlar, nasılsınız neler yaptınız bugün, ben bütün gün dışarlardaydım biraz dolandım 3günlük yasak öncesi temiz hava depoladım 😅 şimdi de kahve içip dinlenicem, yorulmuşum
İyi akşamlar canım ben de bugün temiz hava depoladım ,iyi geldi baya . Kahve içmeyi özledim,yutamıyorum. Yerime de iç afiyet olsun 🤗
İyi akşamlar canım tüp bebek dışındaki tüm tedavilerde yumurtanın erkenden kontrolsüz çatlama riski olduğundan gün aşırı değerlendirmeye devam etmek önemli inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
Ben böyle değildim yaşarken oldum 😂

Eltim ve kaynım, kızlarını kv nin gözüne sokmaya çalışıyorlar, günde 50 kere görüntülü konuşma, yanına götürme, sürekli fotoğraf ve video atma, telefonla görüştürme. Bütün dertleri davaları ben hamileyim ya.. benim çocuklar sevilmesin , kaynanam ona düşkün olsun 😁

Aysuncum 🥺 ne diyeceğimi bilemiyorum keşke hala ihtimal varsa düzenli artış olsa Rabbim mucizesini gösterse

Yeşilcim evet sordum, doktorum bunun doğal gebelik akıntısı olduğunu telaş edecek bir şey olmadığını söyledi. Hatta ben 2 kere idrar tahlili ve kültürü verdim bu süre zarfında ikisi de tertemiz çıktı. Zaten bol su da tüketiyorum. Seninle aynı tedirginliği özellikle bu ay ben de yaşıyorum. Her akıntı geldiğinde eyvah deyip wc ye koşuyorum ama bin şükür öyle bir durum yok 🤗

Kuzu 1 kız 1 erkek olarak gördük 🤗 haftaya cuma tekrar bakacağız 🤗

İyi akşamlar canım ben de bugün temiz hava depoladım ,iyi geldi baya . Kahve içmeyi özledim,yutamıyorum. Yerime de iç afiyet olsun 🤗

İyi akşamlar canım tüp bebek dışındaki tüm tedavilerde yumurtanın erkenden kontrolsüz çatlama riski olduğundan gün aşırı değerlendirmeye devam etmek önemli inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Ben böyle değildim yaşarken oldum 😂
İnşallah canımm ❤️ben kocişime bir kaç pas vereyim bari 😂😂

Bu esleer nie boyle yaaa🤬
Banada dio aksamuzeri butUn eksikleeerini al,beni bekletme😁
Ben de çok gıcık oldum. Aradı patates ve soğanları yokmuş. Torbayla al sana zahmet diye. Yer yoktu araba da uzakta kaldı. 2 defa gidip geldim. Zorla taşıdım 😠

Back
X