- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.321
Sağol Halleycik ben kocişime birkaç pas vereyim o zamanHer ihtimale.karsi degerlendir canim
12-18.gun diyorlar ama vucud bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol Halleycik ben kocişime birkaç pas vereyim o zamanHer ihtimale.karsi degerlendir canim
12-18.gun diyorlar ama vucud bu![]()
En gıcık olduğum tavır.Eltim ve kaynım, kızlarını kv nin gözüne sokmaya çalışıyorlar, günde 50 kere görüntülü konuşma, yanına götürme, sürekli fotoğraf ve video atma, telefonla görüştürme. Bütün dertleri davaları ben hamileyim ya.. benim çocuklar sevilmesin , kaynanam ona düşkün olsun![]()
Hadi beline kuvvetİnşallah canımmben kocişime bir kaç pas vereyim bari
![]()
Enişte enerjisinden dr kar ediyorBen de çok gıcık oldum. Aradı patates ve soğanları yokmuş. Torbayla al sana zahmet diye. Yer yoktu araba da uzakta kaldı. 2 defa gidip geldim. Zorla taşıdım![]()
Kaynananın zeka anlayışı da miss yaniBizim haşmoş bile cümle kuruyorama yookk eltimin kızının yaptığı yaramazlıklarla övünülüyor. Kız kendini yere atıyor elini bir yerlere sokup sıkıştırmaya çalışıyor, kaynanamın yaptığı açıklama " elini sıkıştırırsa ne olacağını deneyimlemek istiyor muhteşem zeki bir kıx"
İnşallah canımmben kocişime bir kaç pas vereyim bari
![]()
Valla hep öyle canımmHadi beline kuvvet
Enişte enerjisinden dr kar ediyor![]()
En gıcık olduğum tavır.
Ben 3 yaşımdayken abim anasınıfına gidiyordu hece tablosunu çarpım tablosunu biliyordum ben. Bırak konuşamamayı ben anlam veremiyorum bunlaraKaynananın zeka anlayışı da miss yani![]()
Dedim pahalı şeyler aldım, bir çek yazarsın banaHadi beline kuvvet
Yok kuzum utanma, bu sayfada normal buValla hep öyle canımmpas mesajımı sonradan ıkudumda nereye çekersen oraya geliyor Yaaa çok utandım
![]()
Ayy onu sevsinlerde sana bulaşmasinEltim ve kaynım, kızlarını kv nin gözüne sokmaya çalışıyorlar, günde 50 kere görüntülü konuşma, yanına götürme, sürekli fotoğraf ve video atma, telefonla görüştürme. Bütün dertleri davaları ben hamileyim ya.. benim çocuklar sevilmesin , kaynanam ona düşkün olsun![]()
Enişte enerjisinden dr kar ediyor demişsin ama bana değil miş ben de cevap yazmışım valla hep öyle oluyor diyeHadi beline kuvvet
Yaaaaaa hahhahahahBizim haşmoş bile cümle kuruyorama yookk eltimin kızının yaptığı yaramazlıklarla övünülüyor. Kız kendini yere atıyor elini bir yerlere sokup sıkıştırmaya çalışıyor, kaynanamın yaptığı açıklama " elini sıkıştırırsa ne olacağını deneyimlemek istiyor muhteşem zeki bir kıx"
Ay bir kız bir oğlan mi ne güzel maşallah maşallah Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah ne güzel iki duyguyuda bir yaşayacaksınAysuncumne diyeceğimi bilemiyorum keşke hala ihtimal varsa düzenli artış olsa Rabbim mucizesini gösterse
Yeşilcim evet sordum, doktorum bunun doğal gebelik akıntısı olduğunu telaş edecek bir şey olmadığını söyledi. Hatta ben 2 kere idrar tahlili ve kültürü verdim bu süre zarfında ikisi de tertemiz çıktı. Zaten bol su da tüketiyorum. Seninle aynı tedirginliği özellikle bu ay ben de yaşıyorum. Her akıntı geldiğinde eyvah deyip wc ye koşuyorum ama bin şükür öyle bir durum yok
Kuzu 1 kız 1 erkek olarak gördükhaftaya cuma tekrar bakacağız
İyi akşamlar canım ben de bugün temiz hava depoladım ,iyi geldi baya . Kahve içmeyi özledim,yutamıyorum. Yerime de iç afiyet olsun
İyi akşamlar canım tüp bebek dışındaki tüm tedavilerde yumurtanın erkenden kontrolsüz çatlama riski olduğundan gün aşırı değerlendirmeye devam etmek önemli inşallah bu ay gebe kalırsın
Ben böyle değildim yaşarken oldum![]()
Yazmaz canım boşa beklemeDedim pahalı şeyler aldım, bir çek yazarsın bana![]()
Zamanla alışırYok kuzum utanma, bu sayfada normal bu![]()
Gelip bizde kalmaz zırt pırt en azındanAyy onu sevsinlerde sana bulaşmasin![]()
Enişte enerjisinden dr kar ediyor demişsin ama bana değil miş ben de cevap yazmışım valla hep öyle oluyor diyesenin hadi beline kuvvet mesajına
ortalık çok fena karıştı
İnşallah canım benim darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallah ve rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı bir gebelik,evlat,doğum nasip etsinAy bir kız bir oğlan mi ne güzel maşallah maşallah Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah ne güzel iki duyguyuda bir yaşayacaksın![]()
O yazmaz ben zorla alırımYazmaz canım boşa beklemesonra ödeşiriz der
Zamanla alışır
Gelip bizde kalmaz zırt pırt en azından
Olur öyle vakalar tatlım ama bence iyi de oldu enişteyi sıkıştır sen
Şuan bütün kozlar eniştem deO yazmaz ben zorla alırım![]()
Valla bende diyorum aman benimki olsunda kaynanam eltimkini daha çok sevsin diyorum hiç umursamam valla ben severim bebisimiBizim haşmoş bile cümle kuruyorama yookk eltimin kızının yaptığı yaramazlıklarla övünülüyor. Kız kendini yere atıyor elini bir yerlere sokup sıkıştırmaya çalışıyor, kaynanamın yaptığı açıklama " elini sıkıştırırsa ne olacağını deneyimlemek istiyor muhteşem zeki bir kıx"
Amin amin inşallah Rabbim nasip etsinİnşallah canım benim darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallah ve rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı bir gebelik,evlat,doğum nasip etsin![]()
Aa niye öyle ya, beraber gitseniz ya alışverişe, herşey sana yüklenmesin beline yazık taşıma kız, gelsin alsın, sen kendi canını ilerdeki bebelere sakla teocuumYarın köye gideceğiz diye alışveriş yaptım. Eşim işte rahat ben ordan oraya koşturdum![]()
niye kahve içemiyosun nası yani yutamıyosun anlamadım mideni mi kaldırıyo hamişlikten dolayı lariş??İyi akşamlar canım ben de bugün temiz hava depoladım ,iyi geldi baya . Kahve içmeyi özledim,yutamıyorum. Yerime de iç afiyet olsun![]()
Hey Allahım insanların işi gücü yokEltim ve kaynım, kızlarını kv nin gözüne sokmaya çalışıyorlar, günde 50 kere görüntülü konuşma, yanına götürme, sürekli fotoğraf ve video atma, telefonla görüştürme. Bütün dertleri davaları ben hamileyim ya.. benim çocuklar sevilmesin , kaynanam ona düşkün olsun![]()
Kız 2 yaşına girecek. Ehh öhh döö daaa gibi şeylerden başka birşey söyleyemiyor. Telefonda kaynanam mest.. çok zekiymiş torunu. Çok akıllıymış Allah esirgesin
Ay anaam bu nasıl bir bakış açısı yahuBizim haşmoş bile cümle kuruyorama yookk eltimin kızının yaptığı yaramazlıklarla övünülüyor. Kız kendini yere atıyor elini bir yerlere sokup sıkıştırmaya çalışıyor, kaynanamın yaptığı açıklama " elini sıkıştırırsa ne olacağını deneyimlemek istiyor muhteşem zeki bir kıx"