Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yasak var pazar kurulmayacakmış. Miktarı fazla diye marketten de almadık

Yarın yasak var pazar kurulmayacakmış. Miktarı fazla diye marketten de almadık
İş başa düşmüş bu sefer, yarın bnmde pazarım vardı yasak geldi pazar da gitti, artık ne bulursak onu yices, ztn yine ne bulsam yedim zararlı zararlı, bi diyete çekmem lazım kendimi bir dahaki ay aşılama yaptırana kadar ne kadar kilo versem kâr

Eşime anlattım valla eve gelir gelmez. Sıkıldım artık. Benim yeğenime düşkün olduğum kadar kimse kimseye dğşkün değil ama ben 2-3 günde bir görüntülü ararım ben aramazsam onlar arar. Pandemiden ötürü gidip gelmemiz sınırlı çok dikkat ediyoruz. Haftada 1 filan görüyorum. Birşeyler almışsam kapıdan görüp geri geliyorum. Saçmalıyorlar..
Evet canım tiksiniyorum gebeliğin başından beri. Halbuki günde 5-6 içerdim çay bardağı ile.
Sorma.. bakış açıları o kadar cık
Emin misin hazır düşmüş normal olur diye fıtı fıtı peşinde regl ne zaman bitiyor diye derde düştü
Ooooo beyliğim beylik diyorsun
Haşmoşun videosunu paylas
Cocugum şakirdiyor die
Canım ne kv ne elti ne de kaynım benim instada yok hepsi engelli whatsapptan da engelliler

Laris senin bebeleri gorunce kv zeka anlayisi degiscek
Hoparlör açıktı, eşim dedi ki kardeşine " kızın derdini anlatacak kadar konuşunca sohbet ederiz artık" eltim dedi ki " sizin de çocuklsrınızı görecez abi" ben de dedim ki " bizim fragmanımız haşmoş"

İmpryl tablet kullanabilirsiniz canım
Evt en iyisi o dimi, ondan alayım o zaman, yanında arısütü bal polen propolis karşımı bişeyim de var ondan da yerim, eşime ne vitamin verim var mı bildiğiniz bişey, keçi boynuzu alcm onun yanında da bi vitamin arayışındayım
Evet canım tiksiniyorum gebeliğin başından beri. Halbuki günde 5-6 içerdim çay bardağı ile.
Sorma.. bakış açıları o kadar cık
gebelikte faydalı değil ztn kahve boşver isteyip de içememekten iyidir ilerleyen aylarda geçer sonra doğumdan sonra da bebişlerin sakin bebşler olur inşallah da cici cici uyurlarken ikiz bebelerle kahve keyfi yapıp tarihe geçersin

Fragman boyleyse dogustan konusacak bebisler

Benim kiz da dilli duduk erken konustu masallah guzel oluyor konuskan olunca bilmis cadilar

İnşallah kuzucum ya hayalim öyle olmaları gerçekten
Canım biz impryl kullandık epey süre baya da fayda gördük
Fragman boyleyse dogustan konusacak bebisler
İnşallah
Benim kiz da dilli duduk erken konustu masallah guzel oluyor konuskan olunca bilmis cadilar
Oyyy onu yerim ben bayılırım öyle kızlara

Rabbim hidayet versin. Bende eltimi cocuklarini çok seviyorum valla kendileri sever mi bilmiyorum ben karşılıksız seviyorum valla onlarda beni çok seviyor en küçüğü iki yaşında negne negne diye arkamda dolaşıyor kaynananda diyor ki çocuk yenge diye dillendi ya diyor eşime dedim annen beni kıskandı mi napti

LaRisaCca Valla biraz o bnm kv vardı uzun hikaye ama anlatrm snra ama şimdi duurlmuş binlerce şükürler olsun bizle artık torunundan başka sohbet ediyor eskiden sanki gözümüze sokar gibi tek Bi torunu varmış gibi davranırdı diğerlerini üzülürdüm bnmki biraz gıcık verir insana söyleyeceklerini dolaylı yoldan söylemeye çalışır ama Bn çanak anten çekmiyo derim hepp ilk zmnlar çok takıyordum şimdi hiç takmıyorum salla gitsin sende kuzuş herkes kendine yakışanı yapar

Bizimki yenge demeyi bırak beni görünce kaçıyor artık annesi ne öğretiyorsa
Amannn gerçekten Rabbim kalplerine göre vermiş onlara

1 saate cikar..
Hastane yarin kan testi istedi gene yaptıracağım.. Ben simdi istlrar testinde koyulasma gorunce gitmek istedim..Peki yarin artış olursa sevinmeli miyim
Bilemedim ki canım. Sevinsek mi üzülsek mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…