Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Son adet tarihini baz alacaksın kuzucum her zaman adetin ilk günü 1. Gündür

Herkeste bir sorun var ya şaka gibi gerçekten insanlar halden anlamazlar canım bnde geçen sene kimyasal gebelik yaşadığımı ögrendigim zmn kanamam var sancım var degerm Bi cıkıyo Bi iniyo nolcagını bilmyrm kimyasal oldugunu da daha bilemedik o zmn geldi kayınvalidem eltimin hamile oldugunu söyledi bana insanlar tuhaf canım kimse kimseye saygı göstermiyor biz kendi saygınlıgımızı kendimiz yaratıcaz başka çare yok

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Son adet tarihini baz alacaksın kuzucum her zaman adetin ilk günü 1. Gündür
Çok şükür iyiyim heyecanlıyımda acaba görebilecek miyim diye çok teşekkür ederim hep düşünüyordum o zaman şimdi bebeğim burda ki gibi galiba dimi

Eklentiler

• IMG_20210423_111244.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
ben çoktan yedim..
işteyim hatta
Ooo ben tatilsin diye düşünüyordum
Eşin de sana mı eşlik ediyor
Evet canım o da 3 gün evde
Yedm kuzuş bnde annemde şimdi çamaşır Mode on
Amannn temizlik hiç bitmez
Simgoşş sabah tartıldım yarım kilo almışım 13.hafta azizliği glba LaRisaCca
Ben de tartılayım bakayım. Kaç olmuşsun
Sagol kuzuş bizde evde çalışcaz bugn napalım
Çalışcan mı yani bugün
Çok şükür iyiyim heyecanlıyımda acaba görebilecek miyim diye çok teşekkür ederim hep düşünüyordum o zaman şimdi bebeğim burda ki gibi galiba dimi
Evet canım aynen öyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yeme konusunda eşlik mi ediyor die dedim

yeme konusunda eşlik mi ediyor die dedim
Evet canım biz hep birbirimizi bekleriz. O da akşam yemeğini benle yer muhakkak. Şehir içindeyse gelebiliyorsa öğlen eve gelir. Hafta içi sabah kahvaltılarında birlikte değiliz o çok erken gidiyor ama hafta sonu birlikte yaparız

Yok bbgm temizlik anlamında çalışcaz dedim bulaşık çamaşır yazlık kışlık ayrımını bitircem bugn çekmece içlerini yapıcam iş bölümü yaptım yavaş yavş yormadan kendimi 3 gün boyunca ufak tefek yaparm bsyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…