Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahha beterin beteri var diyelumm
Bundan sonra sev sarıl kv ne eltine
Yaşasın eşlere iş yaptırmak
Kuzu 2-3 gündr cıkamıyorum yine evet var biraz şişlik ama çok degl çıkarım bugn yarn evet şişim var kuzuş ama çok degl öyle bnce ama o yarm kilo giymiş bni
Aynen
İstesek de istemesek de kilo alacağız duyguş durumdan keyif almaya bakalım
Günaydın kızlar ancak geldim. Böreğimi yaptım. Bu arada kaynım sabah yine gelme girişimi için aradı. Sonuç birlikte gidiyoruz
Gerçekten azmin zaferi ellerine sağlık kuzucum
Gunaydin kizlar:)
Nasılsın canım
Günaydın kızlar
Hoşgeldin minnoş anne ne var ne yok

Iyidir sizden nbr kizlar eltiler kv ler ucusmus havalarda bugun

Kac elti var kayinvalide yakinmi cnm oturyr:)
1 eltim var ama eltim kv min aynı zamanda yeğeni. Eltim evlendiğinden bu yana kv min ağzına yapmıştır ama ne hikmetse kv m sanırım eltimin ailesiyle kötü olmak istemediğinden (çünkü o dönemler kv m benle samimiydi ve gelininin hakkında söylemediğini bırakmamıştı ben bu konular yüzünden eltimden nefret etmeye başladım en sonunda kavgalar oldu ben ve eşim boşanma noktasına geldik ben toplantı olsun kimin ne derdi varsa dökülsün dedim herkes köşe bucak kaçtı ve kv ile elti samimi oldular) sesini çıkarmıyor eyvallah ediyor

Allahim ya arkalarindan konusup konusup simdi samimi oldular demek cok degisik samimiyetsizlikler

Eltİmle sorunum yok şuanlik
Ameliytta gelirim ben baskasina gerek yok deedi

Benim burdan kalbim kırıldı, kıyamam ya.

Bugün yaptım yine pik çıktı. Dediğiniz gibi gebelik testi de yaptım arkasından bariz silik çizgi çıktı ama lh yüksekliğinden dolayı da silik çıkmış olabilir belki bu kadar kısa zamanda nasıl belli olur ki daha adetimin 18.günü. Hoş lh neden yüksek o da belli değil ya neyse. Bide peçeteye kan geldi bugün biraz. İyice kafam karıştı bekleyip göreceğiz artık. Olmadı yarın veya diğer gün tekrar gebelik testi yaparım

Ayy sen de cok cekmissin canım benim yaa . Oh iyi olmus bi de hamile hamile mi çekecektin onları. Herseyde bir hayır vardır işte

Ne kadar kötü düşünceli insanlar yaa.. bilerek mi yapıyorlar bu kadar kötü niyetli olurmu insan.. hiçmi hassas olamaz. Ama neredee..kötü yanı aynı apartmanda olmanızmış Allah sabır versin , tez zamanda da nasip eder evladınızı size insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…