- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.521
Valla zor oldulr diye şımartmayalım fazla dediğin gibi
Uyuyordur uygun pozisyonda değildir. Telaş etme canım. Bekle muhakkak hissedersin.Kızlar bişi soracam....
Saat 5 ten beri oğluşun hareketi hissetmiyorum çikolata yedim tatlı yeidm dondurma yedim ama bir etki olmadı iyiyce endişelenmeye başladım acile gitsem mi az daha beklesem mi kimseye de diemiyorum
İnşallah canım öyledir.Tek korkum o
Uyuyordur uygun pozisyonda değildir. Telaş etme canım. Bekle muhakkak hissedersin.
Ay yok yok olmaz heralde ya yapmayız azcık otoriter olmalıyızTek korkum o
Uyuyordur uygun pozisyonda değildir. Telaş etme canım. Bekle muhakkak hissedersin.
Öyle tabi oğluşun iyi kuzucumİnşallah canım öyledir.
Ay yok yok olmaz heralde ya yapmayız azcık otoriter olmalıyız
Ahahah ya genelde böyle oluyodu dimiiÖyle tabi oğluşun iyi kuzucum
İnşallah bebek bizden daha otoriter olmaz
Canım benim ne güzel yazmıssınOhh ne güzelbiz de yemek yedik oturduk film izliyoruz. Bütün eskittiğim ayakkabılarımı filan atmıştım kendime sandalet terlik babet siparişi verdim buralar sıcak oldu epey giyerim artık. Elbiselerim de hep boldur benim. O yüzden hamilelik almam gerekmeyecek epey süre çok şükür. Öyle idare ederim diye düşünüyorum. Hatta kuzenlerim geçen yıl hamileydi dedimki hamileliklerinizi ayırırın gelip alacam bir kere giyilecek şeylere para vermek istemiyorum
Getirme kuzum aklına. Bu süreç seni nasıl mutlu edecekse öyle yap. Eşin de sana destek bin şükür, burada arkadaşların da var gel bizimle konuş herşeyiniseni seviyoruz
Kaynanaya dırdır ama anneye ev temizliği
Ahahah ya genelde böyle oluyodu dimiioff yokken cektik varkende çektircek desene
Canım benim ne güzel yazmıssınçok sağol iyi ki varsınız iyi ki bu topike yazmısım ben de hepinizi ayrı ayrı seviyorum
Mıncıra mıncıra valla bi olsunlardaPopuşlarını seve seve büyütecez
Sen de iyiki varsın hayatım, iyi ki
Bütün bunlar dua olup çıksın ağzımızdan inşallah portimMıncıra mıncıra valla bi olsunlarda
Ah inşallah larimm inşallah valla duadan başka bişey gelmiyor elimden herşeyi deniyoruz sıra sıraBütün bunlar dua olup çıksın ağzımızdan inşallah portim
Yüz üstü uzanmayı da dene canımAh inşallah larimm inşallah valla duadan başka bişey gelmiyor elimden herşeyi deniyoruz sıra sıra
Evet havalar ısındı yaa çok şükürne güzelbiz de yemek yedik oturduk film izliyoruz. Bütün eskittiğim ayakkabılarımı filan atmıştım kendime sandalet terlik babet siparişi verdim buralar sıcak oldu epey giyerim artık. Elbiselerim de hep boldur benim. O yüzden hamilelik almam gerekmeyecek epey süre çok şükür. Öyle idare ederim diye düşünüyorum. Hatta kuzenlerim geçen yıl hamileydi dedimki hamileliklerinizi ayırırın gelip alacam bir kere giyilecek şeylere para vermek istemiyorum
Bebişim bebişin dolabını tam hallettim boşalttım bitti sildim herşeyi hazırHahaahiyi ki hatırlattın elimizi kana bulamayalım şimdi
Kolayladın mı işleri kuzum
Aynen canım. Bakalım.. onlar benden daha zayıf ve tek bebekli gebelik yaşadılar karınları minnoştu bazı kıyafetler bana olmayabilir ama olanları affetmeyecemEvet havalar ısındı yaa çok şükürne güzel yapmışsın canım güle güle iyi günlerde giy elbiselerin bol olması iyi oluyor yaaa bencede bikere giymek için almaya gerek yok canım bende öyle yapardım birde kuzenlerin büyük avantaj olmuş canım
Ellerine sağlık canım çok yorma kendiniBebişim bebişin dolabını tam hallettim boşalttım bitti sildim herşeyi hazırçamaşır katla koy nevresim değiştir lavabo tuvalet temizle balkon yıka buşalık hallet arada uyu birde yemek üstüne çıktı aslında brsey yapmasam da yoruldum devamı yarına çekmece içi yapıcam halıları kaldırıcam hedefim bu
Onuda deniyorum kız. Zaten sanki en uygunu o pozisyon oluyo gibi. Ters pozisyonmu ne onda sonrada direk yüz üstü bekliyorumYüz üstü uzanmayı da dene canım
Aynen canım işe yarar inşallahOnuda deniyorum kız. Zaten sanki en uygunu o pozisyon oluyo gibi. Ters pozisyonmu ne onda sonrada direk yüz üstü bekliyorum
Yok aramadı canım maalesefC Capanin Gururu Teyom aramadı bay x değil mi
Hepimizin inşallah larimm bekleyen herkes bu ayın bereketinden yararlanalımmAynen canım işe yarar inşallahrabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
Yok aramadı canım maalesef
Amin kuzumHepimizin inşallah larimm bekleyen herkes bu ayın bereketinden yararlanalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?