- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.481
Canım şimdi okudum şuan sana tek tavsiyem kimseye çocuk düşündüğünü deme canım tedavi sürecinde de onlarla olan konuları düşünme at kafandan benimde eltim kv çocuk konusunda beni çok kırdılar sonra kendimi çektim düşünmüyoruz dedim tedavi sürecinde aradığında hiç konuşmadım hep eşim açtı teliOff lari..
Benmkiler öyle bir fena ki geçen yıl dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde hasta görmesine geldiler "güya" çoluk çocukla gelmişlerdi . Birde utanmadan sadece geçmiş olsun diyip kendi çocuklarıyla oynadılar. Ben yatakta yatıyorken.. annemler bile şok oldu bu nası hasta görmesiydi diye. Whatsap gruplarından full çocuklarının resimlerini atıyorlar gülüp eğleniyorlar falan. Ameliyatımdan 1 hafta sonra diğer eltim hamileymiş onu ilan etti . Ay bunlar bir seviniyor bir seviniyor ama anlatamam . Yahu zaten 7 torun var sanki görmedinizmi hiç? Kaldı ki ben gruptayım biraz hassasiyet nerede....
Utanmadan görümcem eşimi doğum günü partisine çağırdı ben hasta yatarken daha 1 hafta olmamıs ameliyat olalı çocukların doğum günü partisi varmıs emrivaki şekilde; gel'miş..
Ay neler çektm ben ya neler. Sonra Allah'tan kavga çıkardılar da kestim hepsiyle görüşmeyi hayatımın en doğru kararı
Al benden de o kadarSıkıntıdan burnumun ucunu bile görmüyorum
Canım ben de aynı seyi düşünüyorum. Geçen yıl ameliyat olunca tüpümün alındıgını falan öğrendiler sonuc itibariyle biliyorlar istediğimizi ama tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor söylemiyeceğiz. Hamile kalırsamda insallah 3 aydan önce kimseye söylemicem 3.ayım da söyler eşim onlara zaten görüşmüyorum. Çok etkilendm ben zamanında çoook.. transfer sürecinde hiç aklıma bile getirmek istemiyorumCanım şimdi okudum şuan sana tek tavsiyem kimseye çocuk düşündüğünü deme canım tedavi sürecinde de onlarla olan konuları düşünme at kafandan benimde eltim kv çocuk konusunda beni çok kırdılar sonra kendimi çektim düşünmüyoruz dedim tedavi sürecinde aradığında hiç konuşmadım hep eşim açtı teli
Asko ben Instagram'dan baktım da bulamadım nerden aldigimiL Limonlu Su kasnak çok yaptı canım o bilir uygun fiyatlı yerleri dur ona bir soralım. Ama süper fikir harika olacağına eminim şimdiden ellerine sağlık
İnşallah canım hayırlısı ama ben davet edileceğinizin altına imzamı atarım
Muhakkak yaz aklımda olacaksın sürekli
Ben başlarda çok sinir oldum yapamadım ugrastim sonra az çok becerdim yaptım kolay askoYaaa L Limonlu Su kız buraya gel
Oğluşumun odasına kendi emeklerimle bişeyler katmak istiyorum ama bakalım becerecek miyim
Yok getirme canımCanım ben de aynı seyi düşünüyorum. Geçen yıl ameliyat olunca tüpümün alındıgını falan öğrendiler sonuc itibariyle biliyorlar istediğimizi ama tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor söylemiyeceğiz. Hamile kalırsamda insallah 3 aydan önce kimseye söylemicem 3.ayım da söyler eşim onlara zaten görüşmüyorum. Çok etkilendm ben zamanında çoook.. transfer sürecinde hiç aklıma bile getirmek istemiyorum
Çok tesekkur ederim Allah razi olsunHepimiz kendimiz yapmışızdırhiç acıtmıyor zaten ucu çok ince kasa enjekte edildiğinden korkmadan yapabilirsin. Göbek deliğinin yan ve alt kısmına 3 parmak öteye yapıyoruz
Ohh ne güzelAl benden de o kadarneyse ki iğne saatim geldi bi dolanırız hem bahaneyle
Getirme kuzum aklına. Bu süreç seni nasıl mutlu edecekse öyle yap. Eşin de sana destek bin şükür, burada arkadaşların da var gel bizimle konuş herşeyiniCanım ben de aynı seyi düşünüyorum. Geçen yıl ameliyat olunca tüpümün alındıgını falan öğrendiler sonuc itibariyle biliyorlar istediğimizi ama tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor söylemiyeceğiz. Hamile kalırsamda insallah 3 aydan önce kimseye söylemicem 3.ayım da söyler eşim onlara zaten görüşmüyorum. Çok etkilendm ben zamanında çoook.. transfer sürecinde hiç aklıma bile getirmek istemiyorum
Kaynanaya dırdır ama anneye ev temizliğiAnneme temizlik yaptimm bugunn
Suan pertimm cikti
Üç gündür süperdim ama bugün kötüyüm canım yaaaa
İyiyiz biz çok şükür canımÜç gündür süperdim ama bugün kötüyüm canım yaaaa
Kontrol de yaklaştı zaman geçmek bilmiyorSen nasılsın güzel anne
Bulantım var canımİyiyiz biz çok şükür canımsen neden kötüsün bugün canım
Günden güne bi tık daha koyulaşıyor larimm ama henüz pik değil halaaCookiie ovü ne durumda?
Amannn geçmiş olsun canım temiz hava almaya çalışBulantım var canımgeçiyordu seviniyordum aslında.Bugün fazla oldu.Bir de alerji oldum galiba, bahar nezlesi gibi birşey
3 güne pik gibi duruyor portim yansın gecelerrrrrrrr başlıyooorrrGünden güne bi tık daha koyulaşıyor larimm ama henüz pik değil halaabugün karın ağrımda oldu ara ara
bak böyle beklemiş hali tabi en alttaki Eki Görüntüle 2833005
Ama durdukca öyle oluyor aşkım ilk 10 dk c den silik aslındaAmannn geçmiş olsun canım temiz hava almaya çalışbulantıya iyi gelir hafif şeyler yesen iyi olur. Ben, yoğurtlu maksrna peynirli makarna filan yiyordum hep başka şeyler ağır geliyordu hep
3 güne pik gibi duruyor portim yansın gecelerrrrrrrr başlıyooorrr
Zaten 10 dk bekleyip bakmak lazım ya ovü test sonucuna doğru sonuç o yani sıkıntı yok. En güzelini ve doğrusunu yapmışsın canım beline kuvvet inşallah bu ay gebelik müjdeni alırızAma durdukca öyle oluyor aşkım ilk 10 dk c den silik aslında
2 gündür yanıyor geceler başladım kaçırmıyım ama dimi
Ee o zaman ben macunu bırakayım larimm valla sabah akşam bal yemekten sanırım diş ağrısı çekmeye başladımZaten 10 dk bekleyip bakmak lazım ya ovü test sonucuna doğru sonuç o yani sıkıntı yok. En güzelini ve doğrusunu yapmışsın canım beline kuvvet inşallah bu ay gebelik müjdeni alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?