- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #86.621
Hiteroskopi,yarim perde ve kapali laparoskopi kist varmis tüplere cok yakin onlar alincakNe operasyonu canım histereskopi mi
Hadi rast gelsin kuzuşEvet kuzum sali operasyon oncesi zorunluymus.
Bnde öyle iç işleri yapıyorum yavaş yavaşİyi hafta sonlarıı
Karantina da olunca temizlikle geçecek bugunumde
Kuzum nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür semptom falan yok şimdilikcoconatt gelmedi bugün inşallah semptom başlamamıştır
Canım bende ameliyat için yaptırmıştım ameliyat olacağım dedin mi yapmazlar dediler mecbur yalan söyledik Allah affetsinTest vermeye gittimm devlette bin takla atip zorla aldilar
Yalan söylemek lazimmis zorla buna zorluyorlar
Triajdaki kizz kesinlikle olmaz dedi doktora gittimm yalanmi soyleseydim didimCanım bende ameliyat için yaptırmıştım ameliyat olacağım dedin mi yapmazlar dediler mecbur yalan söyledik Allah affetsin
Birini etkilemişsün neysekiTriajdaki kizz kesinlikle olmaz dedi doktora gittimm yalanmi soyleseydim didim
Doktor sirin suratima kiyamadi
Canım tam karar verdim gitmeye dedim temzilik yaptım evde duş alayım gideyim..Korkma kuzum ya inşallah birsey yokturçok içine alma eğer kafana taktıysn git Bi için rahat etsn bencede
Ohh Ohh bin şükür kuzuş hemn dondurma ye oynasın daha çokCanım tam karar verdim gitmeye dedim temzilik yaptım evde duş alayım gideyim..
Anladı heralde başladı hissettirmeye.. bekledim biraz daha şimdi çok şükür
Evet bbgm Bnm oldu ilk adet geldigi zmnda hatta poztifi görmüştüm yine de dedim acaba hasta mı olcm nolck korku içindeydim ama geçiyor snra korkma ama artan Bi durum olursa hemn doktorunla görüş
Şuan sadece arada bi batma ve adet ağrısı oluyor kuzum lekelenme falan yok şükür arada geçiyo arada geliyo bide gaz sancısı bi yandanEvet bbgm Bnm oldu ilk adet geldigi zmnda hatta poztifi görmüştüm yine de dedim acaba hasta mı olcm nolck korku içindeydim ama geçiyor snra korkma ama artan Bi durum olursa hemn doktorunla görüş
Tmm kuzum çok normal korkmaŞuan sadece arada bi batma ve adet ağrısı oluyor kuzum lekelenme falan yok şükür arada geçiyo arada geliyo bide gaz sancısı bi yandan
Geçmiş olsun canım neden oluyorKarpal tünel ağrım başladı ,çünkü çok geç kalmıştı. Siyatik bitiyor derken süper oldu şimdi bu
bana fıtı fıtı hala yasakGazını nasıl çıkaracan asıl mühim olan o
Yapmadım bütün gün yuvarlandım. Bugün fıtı fıtı oldu sonra sağ bacakta kas ağrısı ve sağ el karpal tünel ağrısı başladı
Karaktersiz bu çalışanlar hiç yardımcı olmuyorlarTest vermeye gittimm devlette bin takla atip zorla aldilar
Yalan söylemek lazimmis zorla buna zorluyorlar
Kaynanam geldi canım o yaptı sağolsun bende kalacakKuzuş anneye yada Kaynişe gitsene elini çok yormasan daha ii olur senin için
Canım kramp ya da kasılma için söylediğin doğru ama benimki karpal tünel sinir sıkışmasıKuzum magnorm etki edermi. Kas ağrılarına magnezyum veriyordu çalıştığım doktorum. Belki faydası olur
Bitirdin mi temizliğini eline sağlık canımİyi hafta sonlarıı
Karantina da olunca temizlikle geçecek bugunumde
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Canım gebelikte olabiliyormuş normalmiş bir tedavisi yok malesefLaRisaCca canım geçmiş olsun, acil şifaların olsun benimde bel ağrılarım oluyor gece hiç uyuyamadım , sağa sola dönüp uyumaya çalışıyorum kolum uyuşuyor sonra ...gündüz yok gece ağrılar başlıyor
Nasılsın portim? Ovü n ne durumda bugünTünaydın canlarımm
Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.Kuzum nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür semptom falan yok şimdilikşimdilik diye diye karantina bitiyor Allahın izniyle
Dün yemeğe ev işine zor yetiştim sonrada başıma bir ağrı girdi yorgunluktan parol attım uyumuşum direkt ondan gelemedim hiç
Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçektenCanım bende ameliyat için yaptırmıştım ameliyat olacağım dedin mi yapmazlar dediler mecbur yalan söyledik Allah affetsin
Ahahah suratını yediğimTriajdaki kizz kesinlikle olmaz dedi doktora gittimm yalanmi soyleseydim didim
Doktor sirin suratima kiyamadi
Canım 3 aya kadar bel kasık ağrısı olacak normaldir korkma hepimizde oldu
Ellerine sağlık canım benim çok yorulmuşsun güle güle kirletin. O kadar yemeği yapıp yiyecek misin gerçektenMutfak hariç tüm halıları kocişle kaldırdıkevi şöyle Bi yüzlemeçte olsa süpürdüm iç işlerini yaptığım için illa ki dökülecek hiç emek edemem o kdr sıcak ki kendimi duşa atıp çıktım şimdi akşam yemegi için kolları sıvıycam bugün Kü mönüleriniz neeeeee bakalım hanımlar bnm kuru fasulye pilav börek humus mantı yogurtlama ve triliçe
Canım gebelikte olması normal olan şeylermiş bir tedavi gerektirmiyor. Sana da çok geçmiş olsun canım benim.Geçmiş olsun canım neden oluyorbenim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum
bana fıtı fıtı hala yasakama ben zaten korkarım
NasılsınızLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?