Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz
Geçmiş olsun canım dinlen tuzlu ayran iç benimde başta düşüktü Ebru hoca tuzlu ayranı buzdolabımdan eksik etme demişti

Geçmiş olsun canım dinlen tuzlu ayran iç benimde başta düşüktü Ebru hoca tuzlu ayranı buzdolabımdan eksik etme demişti
İçiyorum canım ama düzelmedi tuzlu çubuk tuzlu peynir filan da yedim. Bekliyorum. Çok su içiyorum, çok wc ye gidiyorum. Aslında geceden uykusuz kaldım. Psikolojik olarak beni çok yoran bir geceydi babamı çok özledim çok ağladım sanırım ondan da oldu biraz

hamd olsun canım. Doktorla görüşünce ne zaman başlayacağımız belli olacak inşallah

Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz
canım benim çok geçmiş olsun. dikkat et kuzum. Biliyorum hasretimden böyle oldun

Keyfiniz bol olsun canımın içi ben sana havadisleri yazarım

İyiyim larim hep aynı valla ovu silikleşti bugün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…