• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapsın işi ne 😂😂

Tamam canım atayım sana 🤗 ama yapılışını nasıl yazacam ki yani şekil verilişini onu görmen lazım

Müdür söyledi mi çalışcaz diye

Güno bebeğim 😍
Oturup totomu büyüteyim ben diyordum ama 🤣🤣

Sen normal bir şekilde yapılışını yazabiliyorsan yaz kuzum anlarım anlamadığım yerde sana sararım 😁

y hadi inşallah.. kese deyip durma keselerdir belki de 🤗
Darısı kalp atışlarına inşallah🧿🧿🧿
Ben de cuma randevumu bugüne aldım 😍
Bakalım canım heyecandan bişey olmazsa görcem yarın 1 mi 2 mi ozanda doluymuş randevusuz gidiyorum inşallah bi sorun olmaz senin kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah 🙏😍

İnşallahhh canım 🙏 darısı sana inşallah sen ne zaman gideceksin Bülent beye
Kuzum hiç bilmiyorum inanki eşim biraz toplasın da ona göre plan yapalım diye düşünüyorum bu halde iken 1.5, 2 saatlik yola gidemeyiz yolculuk yasak ona kısa mesafe bile olsa

Yapsın işi ne 😂😂

Tamam canım atayım sana 🤗 ama yapılışını nasıl yazacam ki yani şekil verilişini onu görmen lazım

Müdür söyledi mi çalışcaz diye

Güno bebeğim 😍
kuzuşş yazı gelmiş bize hemen gece çalışılıyor die bilirsin biz kapanmayız vatandaşa hizmet için yapılmış bir kurum oldugumuzdan herhalll şey ettiriyorlarrr :rolleyes: :rolleyes:

Keşke komşun olsaydım sen de ben de kazanırdık 😂
Kız hepiniz gelin komşu olalım, komşu diyince tepeme çıkıyor sinirler🤦‍♀️ geçen gün üst komşuma iyi bir giydirdim normalde kavga etmeyi hiç sevmem kaç senedir eşim uyarıp duruyor en son patladım :sinirli:

kuzuşş yazı gelmiş bize hemen gece çalışılıyor die bilirsin biz kapanmayız vatandaşa hizmet için yapılmış bir kurum oldugumuzdan herhalll şey ettiriyorlarrr :rolleyes: :rolleyes:
Kuzum sen nerde çalışıyorsun ya niye izin yokmuş ki size 🤔

Bu arada kp ne ne oldu çok geçmiş olsun önemli birşeyi yoktur inşallah 🤲

Kaytaz böreği
Yarım kg dana kıyma
2 kuru soğan
Bir yemek kaşığı domates salçası
Göz kararı nar ekşisi (ort 1 yk kaşığı)
Kimyon tuz karabiber

Ben hamuru için uğraşmıyorum fırından 2 ekmek hamuru alıyorum.

Hamuru açmak için 100 gr kadar eritilmiş tereyağı ve yarım çay bardağı kadar zeytinyağı

Yapılışı :
Soğanları ince kıy ve robottan geçir sonra suyunu iyice süz. Sulanmaması lazım. Sonra boş bir kaba al diğer kıyma malzemeleri ile karıştır. Harcın hazır.
Şimdi hamura geçiyoruz. Tereyağı kızdırmadan erit, sonra zeytin yağı ekle ve ılıması için bşr kenara bırak.
Fırından aldığın hamurları 5-10 dk hafif un serperek yoğur sonra minik bezeler yap .
Bezelerin üzerine yağdan 1. Yk dökerek incecik yuvarlak bir hamur aç.
Hamurun ucundan tut kaldır kıvıra kıvıra yuvarlak bir görüntü ver. Ve ortasına kıymalı karışım ekle. Önceden ısıtılmış 200 drc fırında 10-15 dk pişecek sadece. Artık onu sen ayarla fırınına göre . Afiyet olsun

Kuzum sen nerde çalışıyorsun ya niye izin yokmuş ki size 🤔

Bu arada kp ne ne oldu çok geçmiş olsun önemli birşeyi yoktur inşallah 🤲
kuzuş bn bi devlet kurumunda memurum sözleşmeli .. vatana hizmet eden bir kurum oldugundan bizi çalıştırıyorlar hep 7 senedir hiç bir şekilde kapandıgımızı görmedim..

sagol kuzum allah razı olsun ayagında çatlak var hastaneye gidickler bugn yne kırıktan şüpelenmiş doktor eğer öyleyse alçıya alacaklar

arada cazgırlık iyidir birşey olmaz :rolleyes:
Kız ben suçlu oldum 🤣🤣🤣 kadın bana beddua etmiş bende beddua neyin etmem düzgün dille tartışırım tartışacaksam senin seviyene düşmeyeceğim dedim neymiş ben onu aşağılamışım eşine eşimi arttı velisi gibi 🤣🤣🤣

Kaytaz böreği
Yarım kg dana kıyma
2 kuru soğan
Bir yemek kaşığı domates salçası
Göz kararı nar ekşisi (ort 1 yk kaşığı)
Kimyon tuz karabiber

Ben hamuru için uğraşmıyorum fırından 2 ekmek hamuru alıyorum.

Hamuru açmak için 100 gr kadar eritilmiş tereyağı ve yarım çay bardağı kadar zeytinyağı

Yapılışı :
Soğanları ince kıy ve robottan geçir sonra suyunu iyice süz. Sulanmaması lazım. Sonra boş bir kaba al diğer kıyma malzemeleri ile karıştır. Harcın hazır.
Şimdi hamura geçiyoruz. Tereyağı kızdırmadan erit, sonra zeytin yağı ekle ve ılıması için bşr kenara bırak.
Fırından aldığın hamurları 5-10 dk hafif un serperek yoğur sonra minik bezeler yap .
Bezelerin üzerine yağdan 1. Yk dökerek incecik yuvarlak bir hamur aç.
Hamurun ucundan tut kaldır kıvıra kıvıra yuvarlak bir görüntü ver. Ve ortasına kıymalı karışım ekle. Önceden ısıtılmış 200 drc fırında 10-15 dk pişecek sadece. Artık onu sen ayarla fırınına göre . Afiyet olsun
Oyyy askooooo kıyamam upuzunda yazmış kurban olduğum ❤️😍 Allah razı olsun ilk fırsatta deneyeceğim bebeğim🤗🤗

Bakalım canım heyecandan bişey olmazsa görcem yarın 1 mi 2 mi ozanda doluymuş randevusuz gidiyorum inşallah bi sorun olmaz senin kaçta canım randevun güzel haberlerle gel inşallah 🙏😍
Alırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş 😂
Kocasıyla kavga etmeyi çok seviyor 🤣🤣🤣

Ay şaka bir yana oda örgü falan çok yaparmıştı eskiden de şimdi örgü desem kadın torun anlayacak diye diyemiyorum 😁
😂 Sen kaynanayı fitle kp ye sarsın o zaman
Rutin kontrol mü var kuzum bugün?
Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmış 🥰
Evet canım bahar temizliği gibi yapalım dedim eşimle camları sildi o perde tülleri yıkadık halılarla koltuklarıda halletsek gerisini yavaş yavaş yaparım
Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canım
Keşke canım senin gibi komşum olsun isterdim 😍
Keşkeee 🥰 vallahi çok isterdim
AMannn yine arada kaynadın duyguş 🤭
Kız hepiniz gelin komşu olalım, komşu diyince tepeme çıkıyor sinirler🤦‍♀️ geçen gün üst komşuma iyi bir giydirdim normalde kavga etmeyi hiç sevmem kaç senedir eşim uyarıp duruyor en son patladım :sinirli:
Ahahahha hepimizin geldiği son nokta 😍

Back
X