• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzuş bn bi devlet kurumunda memurum sözleşmeli .. vatana hizmet eden bir kurum oldugundan bizi çalıştırıyorlar hep 7 senedir hiç bir şekilde kapandıgımızı görmedim..

sagol kuzum allah razı olsun ayagında çatlak var hastaneye gidickler bugn yne kırıktan şüpelenmiş doktor eğer öyleyse alçıya alacaklar
Ay ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikeli😔

Bununla geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲🤲

Kuzum hiç bilmiyorum inanki eşim biraz toplasın da ona göre plan yapalım diye düşünüyorum bu halde iken 1.5, 2 saatlik yola gidemeyiz yolculuk yasak ona kısa mesafe bile olsa
Doğru diyorsun kuzum birde sende bunaldın biraz kafa dağıt canım sonra Allahın izniyle herşey olur bebişini alırsın kucağına 🙏😍

Ay ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikeli😔

Bununla geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲🤲
Yoğun olur musunuz kargo dışında duyguş edaecoo edaecoo

Alırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş 😂

😂 Sen kaynanayı fitle kp ye sarsın o zaman

Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmış 🥰

Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canım

Keşkeee 🥰 vallahi çok isterdim

AMannn yine arada kaynadın duyguş 🤭

Ahahahha hepimizin geldiği son nokta 😍
🤣 Kavgalılar zaten konuşmuyorlar kaynana kadın utandığından bana belli etmiyor ama kp diyor haberi yok🤣

Zopaynan gitcektim en son kapısına :sinirli:

Neyseki tamamladık birbirimizi 🤣🤣 zahmet verdim sana kuzum Allah razı olsun 🤗
Ne demek bebeğim. Buzluktan çekip foto atacaktım ama oruçlu herkes onu yapamıyorum. Sen zaten neye benzediğini biliyorsun. Bu arada onun hamuru çok yağlı açılır normalde incecik farklı bir hamur olur. Ben pratik oluyor diye ekmek hamuruyla yapıyorum normalde edaecoo edaecoo da bilir hamuru farklı ama onu tutturman zor o yüzden böyle verdim

ırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş 😂
Bilmiyorum canım ilk polikiliniğe gittiğimde hemen randevu alabilmiştim tüpe başlamadan önce şimdide öyle olur diye açıkçası sallamadım çok pazartesi aradım bugün ameliyat günüymüş yarında 10 buçuk 11 buçuk arası polikilinikte ama dolu dediler 2 kez aradım bide belki bugün bidaha ararım 😂😂 hep farklı biri çıkıyor zaten danışmada çakmazlar 😂

Ahahah haha 🤣🤣🤣 nasıl güleceğim şaşırdım 🤣🤣🤣
Dün kaynanama en son isyan ettim 🤭🤭 neymiş efendim dur bakalım bizim çocuklar nasıl yaramaz olacakmış, eşleri kavga ettirirlermiş, birbirlerini azdırırlarmış bla bla bla.. Anne dedim bir kere de de ki, ikizler birbirine oyun arkadaşı olur, sen de eşin de çocukken akıllıymışsınız inşallah çocuklar da size benzer. Sürekli negatif haberlerle geliyorsun bana dedim ama tabi bunu gülerek espriyle karışık söyledim ama lafı yedi 😂

Ne demek bebeğim. Buzluktan çekip foto atacaktım ama oruçlu herkes onu yapamıyorum. Sen zaten neye benzediğini biliyorsun. Bu arada onun hamuru çok yağlı açılır normalde incecik farklı bir hamur olur. Ben pratik oluyor diye ekmek hamuruyla yapıyorum normalde edaecoo edaecoo da bilir hamuru farklı ama onu tutturman zor o yüzden böyle verdim
Oruçlu olanlara kıyamam en yisini yapmışsın 🤗

Tereyağıyla açıldığını biliyorum kuzum o yüzden de daha güzel oluyordu sanki. Hamurla uğraşmaktansa bence böyleside güzel olacaktır ki olmasa sen yapmazdın 🤗

Dün kaynanama en son isyan ettim 🤭🤭 neymiş efendim dur bakalım bizim çocuklar nasıl yaramaz olacakmış, eşleri kavga ettirirlermiş, birbirlerini azdırırlarmış bla bla bla.. Anne dedim bir kere de de ki, ikizler birbirine oyun arkadaşı olur, sen de eşin de çocukken akıllıymışsınız inşallah çocuklar da size benzer. Sürekli negatif haberlerle geliyorsun bana dedim ama tabi bunu gülerek espriyle karışık söyledim ama lafı yedi 😂
İyi yapmışsın çokta güzel olmuş kız espri ile karışık söylemeyince anlamıyorlar 😁 ikizler oyun arkadaşı oluyorlar bir süre sonra zaten kuzum o seni telaşlandırma derdine düşmüş herhalde ama yememişsin oda ona yetmiştir bir süre konuşmaz sanki 🤣

18 gün evde çok fırtınalı günlerle kafamı dağıtcam bebeğim :KK70: :KK70:
Ooo buralar yangın yeri diyorsun 😂
Bilmiyorum canım ilk polikiliniğe gittiğimde hemen randevu alabilmiştim tüpe başlamadan önce şimdide öyle olur diye açıkçası sallamadım çok pazartesi aradım bugün ameliyat günüymüş yarında 10 buçuk 11 buçuk arası polikilinikte ama dolu dediler 2 kez aradım bide belki bugün bidaha ararım 😂😂 hep farklı biri çıkıyor zaten danışmada çakmazlar 😂
😂 Ah ozan ah.. müşteri görünce dötünde kelebekler uçuşuyor var olan müşteriyi görünce dötünde fişek var kaçıyor
Oruçlu olanlara kıyamam en yisini yapmışsın 🤗

Tereyağıyla açıldığını biliyorum kuzum o yüzden de daha güzel oluyordu sanki. Hamurla uğraşmaktansa bence böyleside güzel olacaktır ki olmasa sen yapmazdın 🤗
Aşkım benim 🤗 emin ol hamuru incecik açarsan böyle de güzel ama bak bu önemli incecik 😂

İyi yapmışsın çokta güzel olmuş kız espri ile karışık söylemeyince anlamıyorlar 😁 ikizler oyun arkadaşı oluyorlar bir süre sonra zaten kuzum o seni telaşlandırma derdine düşmüş herhalde ama yememişsin oda ona yetmiştir bir süre konuşmaz sanki 🤣
Konuşur 😂 çünkü ben de onun torununa sürekli senin torunun yaramaz diyorum 😂
Dün açmış 2 yaşındaki çocuğun kaşını gözünü gösterdiği videoyla övünüyor. Marifet mi bu dedim? Ben 3 yaşımdayken abim anasınıfına gidiyordu, annem ona heye tablosu çarpım tablosu çalıştırırken o öğrenemezdi ben öğrenirdim, 3 yaşında bir çocuk hece tablosu çarpım tablosu biliyordu yani dedim sustu yok dedi bizimki daha bilmiyor 😂 benden nefret etti. Ben çok bilmişim diye beni anasınıfına almadılar kız 😂

Ooo buralar yangın yeri diyorsun 😂

😂 Ah ozan ah.. müşteri görünce dötünde kelebekler uçuşuyor var olan müşteriyi görünce dötünde fişek var kaçıyor

Aşkım benim 🤗 emin ol hamuru incecik açarsan böyle de güzel ama bak bu önemli incecik 😂
Hemde ne yangın karışımları da yutuyoruz :KK70: :KK70:

Ayyy Allahım sabah sabah gülmekten karnıma ağrılar girdi 🤣🤣 Allaha seni böyle güldürsün larim 😍🤗

İncecik🤣 arkadaki manzarayı görmeliyim 😍

Hemde ne yangın karışımları da yutuyoruz :KK70: :KK70:

Ayyy Allahım sabah sabah gülmekten karnıma ağrılar girdi 🤣🤣 Allaha seni böyle güldürsün larim 😍🤗

İncecik🤣 arkadaki manzarayı görmeliyim 😍
Oooo yansın gecelerrrrrrrr 😁
Valla sonra deme bu larinin tarifi niye böyle oldu 😂

H halleycik kuuzuşş dualarım sninlee inşallah çok güzel geçicek ve uyandıgında üstünden bir yük kalkmış olucak bebişine yada bebişlerine bir adım daha yaklaşacaksınnn çokta güzel bir anne olucaksnnnn bz hep buradayızzzz allah yar ve yardımcın olsun :KK200::dua::KK60:
Aglarimmmm Baaakkkk😓

Back
X