Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojimizi bozmadan olsan bari hayır bizim göbek alıp başını gidince oturup bize moral vermekle uğraşcan
yok be kuzum, ben bi kerem sizin gibi olmak istiyorum. ama göbüşün içi dolu olacak şekilde, boş yere şişmesin diye uğraşıyorum. Hem bay X'i biliyorsun beni de tombik bulursa şaşmam

, Safım benim ya 500 kişi oy verse 500 proluk mu verecekler
Bak C Capanin Gururu Teyom olan yine sana oldu Güzin ablalık yaparsın bize
Kız bak ne zekiyim yine işi ona patlattım

, Safım benim ya 500 kişi oy verse 500 proluk mu verecekler

Kız bak ne zekiyim yine işi ona patlattım
Bu beni üzdü doğru dedin kız amaan uğraşmayım en iyisi basarım parayı alırım bir gün

yok be kuzum, ben bi kerem sizin gibi olmak istiyorum. ama göbüşün içi dolu olacak şekilde, boş yere şişmesin diye uğraşıyorum. Hem bay X'i biliyorsun beni de tombik bulursa şaşmam
Sensin de kapıyı çarp çık çıkarken geri dön zaten hiçbişeyi de düzgğn çalamıyosun de
Hadi Bn gittim bu sfer kesin çabuk uyuyun konuşmayın Çok herkes yataga H halleycik gel sil süpür bacım sayfayı kapat
Allah rahatlık versin bitanem
Simgoş şu senin kanki kızlara kliniğin bayram sırası hangi günler açık olacaklarını sorma imkanın olur mu
Sürekli açık canım tüpler beklemez

Amin canım benim sen de yaşa o duyguyu inşallah ya valla bilmiyorum ki banada öyle gibi geldi ama benim babannem halamı ikiz doğurmuş sadece yani onun genleri bana geçer mi bilemedim
Genelde anne tarafından alırsın diyorlarda geçer bence hem genle değil ki iki yumurtam catladiysa olmuş olabilir istermisin ikiz olmasını hayırlısı olsun herşeyin inşallah rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…