Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah vallahi adın porti kaldı
Olsun kız senin içinde bi 3 ay porti olarak gezinirim buralarda. Sonra yine değişirim. Beni nick değiştirmekten banlıcaklar sonra
yada anasayfada ifşa edicekler derdin ne diye

Olsun kız senin içinde bi 3 ay porti olarak gezinirim buralarda. Sonra yine değişirim. Beni nick değiştirmekten banlıcaklar sonra
yada anasayfada ifşa edicekler derdin ne diye
Kazen in ifşaları arasındaki yerini alırsın
kuzum yemek yiyorum ama adım adıyorum istisnasız. Fazla kaçırdıysam bi 5bincik de yediğim yemek için spor yapıyorum
idolümüzsün aplamm

kuzum yemek yiyorum ama adım adıyorum istisnasız. Fazla kaçırdıysam bi 5bincik de yediğim yemek için spor yapıyorum
Mükemmelsin valla
Kazen in ifşaları arasındaki yerini alırsın

idolümüzsün aplamm
Görürseniz şaşırmayın
Yaa benim oy verdiğim tatlı birinci oldu. Girip girip bakıyoruö oy verenlere proluk verildimi. Belki bende pro olurum

Mükemmelsin valla

Görürseniz şaşırmayın
Yaa benim oy verdiğim tatlı birinci oldu. Girip girip bakıyoruö oy verenlere proluk verildimi. Belki bende pro olurum
Canım ödül her zaman proluk değil galiba başka şeyler de olabiliyormuş

kuzu şimdiden adanadaki yürüyüş zamanını düşünüyorum yakın olan yerleri gezerim biraz
Biliyorsun, polikliniğin orda Atatürk parkıydı galiba park var orada yürürsün, cadde boyu güzel zaten sıkılmadan yürürsün

Canım ödül her zaman proluk değil galiba başka şeyler de olabiliyormuş
Yaa girip bakıyorum arada başka şeyler de görüyorum ama onları yapanlara diye tahmin etmiştim
oy verene değil de yapana veriyorlar sanki
Aaaa ben gene her seferinde girip itinayla en güzeli seçiyorum. Seçtiğim az oy aldıysa üzülüp çok oy aldıysa seviniyodum. Tühhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…