- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.981
İnşallah aşkooİnşallah canisi sen yinede yarım al. Kendini mutlu edecek işlerle oyalan hep pozitif düşün bak iki hafta sonra nasıl düşüyor çok oynak bir hormonmuş o![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah aşkooİnşallah canisi sen yinede yarım al. Kendini mutlu edecek işlerle oyalan hep pozitif düşün bak iki hafta sonra nasıl düşüyor çok oynak bir hormonmuş o![]()
Sağol canım rabbim kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun ya Rabbim yaşarmasın bi daha![]()
Aminn canım . Ama senin ki yumurtlama ağrısı çok normal o. O döngüde olur yaniBenimde yumurtlamadan hemen sonra ağrımaya başlıyor. Bi ara o kadar fena ağrıyordu ki inanılmaz aglicaktim ağrısından ozaman gittim ölcturdum gayet iyi dedi doktorhiç anlam veremedim kendime bi türlü Rabbim sonu hayreylesin
Asyam Dr nasıl söylediyse öyle içeceksin. Sisteme reçete tarifini yazıyor Dr. Eczaneden söylemeleri lazımdı. Benim Dr um öyle önermişti.Asko ben tam içmişimayy başta bilsem yarim yarim icerdim bilmedim ki
Kiyamam sana yaaAh ahh hiç hatırlatmayınnası kötü olmuştum nasıl annem bile zavallı test yapmama karşıyken dayanamadı gitti test alıp geldi
![]()
Tam içmedim ben hiç, dozunu doktor ayarlamadı mıDevam eden kullanimlarda haftda 1 tam veriyorlar degilmi![]()
2 adet var ama yarım yarım içiyodum ben, pazartesi gecesi 1 yarım perşembe gecesi 1 yarım diye ayarlamıştım öyle içiyodum, düştükten sonra her pazartesi 1 yarım içiyorumİçinde 2 adet varmış bugün bir tane kullandım haftaya pazartesi tekrar kullanacam
Ay evt o sersemlik yapar, ateş basması fln da yapıyo, baş ağrısı uyku hali, böle tvye bakıyosun ama tvde ne oluyo odaklanamıyosun, 5 dklık işi yarım saatte yapıyosun fln, odaklanamıyosun yani, garip bişey, alıştıkça geçiyo amaAyy keşke bilseydim yatarken içerdim öğlen içtim
Ama adetime kadar geçmiyor. Hatta bu ayda öyle oldu. Yumurtlama zamanımda çok fena şişti ağrıdı. Ondan sonra hafifledi ama şimdi adetim yakın yine ağrı var ama onun gibi değil. Bu ay inişli çıkışlı oldu. Önceki aylarda yumurtlamadan adete kadar agrirdiSağol canım rabbim kimseye yaşatmasın
Aminn canım . Ama senin ki yumurtlama ağrısı çok normal o. O döngüde olur yani
Asyam Dr nasıl söylediyse öyle içeceksin. Sisteme reçete tarifini yazıyor Dr. Eczaneden söylemeleri lazımdı. Benim Dr um öyle önermişti.
Prolaktin çok yüksekse göğsünden sıvı akar canım anlarsın çamaşırındanAma adetime kadar geçmiyor. Hatta bu ayda öyle oldu. Yumurtlama zamanımda çok fena şişti ağrıdı. Ondan sonra hafifledi ama şimdi adetim yakın yine ağrı var ama onun gibi değil. Bu ay inişli çıkışlı oldu. Önceki aylarda yumurtlamadan adete kadar agrirdi![]()
Bende bu kadar yan etki yapmamıştı mesela, bnm de tansiyon düşük ara ara baya bi düşer gün içinde yatıp dinlenme ihtiyacı fln duyarım sokaklarda bayılmışlığım bile var daha önceEvet onun yan etkisi tam içme yarim iç iki günde bir. Beni daha fena yaptı. Akşamüzeri içtim baktım sersem gibiyim yatayım dedim gece kaç kere uyandım başım uyuşuyor. Geçmiyor bi türlü sabah hazırlanmak için kalktım bi baktım kalkamıyorum başım dönüyor uyuşuyor. Gidemedim okula biraz yattım eşim zorla hastaneye götürdü bi serum iğne yedim istifra ettim de kendime geldim. Benim zaten tansiyonum hep düşük hiç 11 12 olduğunu bilmem hep 10 a 6 çıkar sınırda derler hep o yüzden bu kadar etkilemiş beni. Zaten düşük olanı daha da düşürmüş 9 a 5 e düşmüştü. Korkutmayayım seni eğer tansiyon sorunun yoksa beni etkilediği gibi etkilemez seni
Korkma H halleycik sana da benim gibi sersemlik etkisi yapıyo galiba, ama nasıl kullanılması gerektiğini mutlaka öğren doktordanTansiyonum ara sıra düşüyor devamlı ölçüm yapmıyorum da inşallah etkilemez ya
bu daha iyi ya kanla uğraşmayızDöt yakalım bu sefer kesmeyelim değişiklik olsunC Capanin Gururu Teyom bacıımmm yeni taktik bulduk artık döte benzin döküp yakıyoruz
![]()
ben de senin gibi içiyordum.Mucizemibekliyorummm kuzuşlar benim de tansiyonum hep düşüktür ama dostinex i 3 günde 1 yarım uyumadan önce içiyordum birşey olmuyordu
Yıllardır hep yarım içtim canım. Sen de öyle yap. 2 tanesi 15 günlük zatenAsko ben tam içmişimayy başta bilsem yarim yarim icerdim bilmedim ki
bu kadar sayfa ilerlet şimdi de uyuİyi geceler canım kızlar![]()
Evet yapiyor canim ates basmasi ve gerginlikte yapiyordu.Bende bu kadar yan etki yapmamıştı mesela, bnm de tansiyon düşük ara ara baya bi düşer gün içinde yatıp dinlenme ihtiyacı fln duyarım sokaklarda bayılmışlığım bile var daha önceama o kadar etkilemedi tansiyonumu, herkeste değişik demekkş
Korkma H halleycik sana da benim gibi sersemlik etkisi yapıyo galiba, ama nasıl kullanılması gerektiğini mutlaka öğren doktordan
Bana yarım falan demedi doktor bugün birini iç haftaya pazartesi diğerini iç dediSağol canım rabbim kimseye yaşatmasın
Aminn canım . Ama senin ki yumurtlama ağrısı çok normal o. O döngüde olur yani
Asyam Dr nasıl söylediyse öyle içeceksin. Sisteme reçete tarifini yazıyor Dr. Eczaneden söylemeleri lazımdı. Benim Dr um öyle önermişti.
İçmeden sarhoş olduk deseneBende bu kadar yan etki yapmamıştı mesela, bnm de tansiyon düşük ara ara baya bi düşer gün içinde yatıp dinlenme ihtiyacı fln duyarım sokaklarda bayılmışlığım bile var daha önceama o kadar etkilemedi tansiyonumu, herkeste değişik demekkş
Korkma H halleycik sana da benim gibi sersemlik etkisi yapıyo galiba, ama nasıl kullanılması gerektiğini mutlaka öğren doktordan
bu daha iyi ya kanla uğraşmayız
ben de senin gibi içiyordum.
Yıllardır hep yarım içtim canım. Sen de öyle yap. 2 tanesi 15 günlük zaten
Bide surekli hastaneye kontrolle giden biri Akdeniz anemisi var beyaz ilik kan azaliyor arada hiçbir doktor böyle bişi dememisti İstanbul Malatya derken hastane hastane bile gezdik yani ona rağmen buresella (yazım yanlışı olabilir ) testi bile yaptı oda olabilir diyeBugün kardeşim de hastaneye gelmişti sürekli omuzum ağrıyor diyordu bide sürekli en ufak dusmede eli kolu bacağı ya eziliyor ya kırılıyordu sağ sol toplam belki 10dan fazla çatlamış kırılmıştır geçenlerde tencere kapağı düştü parmağı hemen zedelenmiş alçıya aldı onun için fiziğe geldik hem bana yoldaş olur diye bitanesi kemik erimesi olabilirsin dedi bitanesi boyun fıtığı olabilirsin dedi vsvs kardeşim daha 18 yaşına yeni geldi doktor görmeden masallah röntgenciler kemik ölçüm yeri yorum yaptı bile
Benim alerjim var fazla yumuşatıcı kullanamıyorum ama kullanılabilirDuş jeli ekleuince yumuşatıcıda koyuyormusun kokusu yetetli oluyormusorma valla cidden yaa
![]()
Ayyy blmyrm lariii ya çatlıcak gibi oluyorum kabızlık ta çekiyorum biraz her gün cıkmıyorum bu gittigimde söylicektim unuttum artık diğer sfere söylerim bu işe Bi çözm bulmam lazımİlaç aldım karanlıkta uzandım bekliyorum geçer inşallah
İnşallah teyzoşumuzseni seviyoruz
Kız sen niye ödem tutuyosun böyle kabızlık problemin de varsa Dr a söyle bunubizim cücüşlerin herşeyi var da Cücüşler yok birtek
Gelin la kesmeyenin ?
Rabbim sizden de razı olsun canım tez vakitte kavuşasınız yavrularınıza
Aşko yerleri kaygan yapar durulama suyu geçmen gerekir lavabo ovalarken kullan
İyi akşamlar canım