- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.461
Biz cinsiyet haftasına vardık sen ancak adet oldunBide beni düşününsöktürücüde kullanmak istemedim
az daha sizin çocuklar doğacaktı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz cinsiyet haftasına vardık sen ancak adet oldunBide beni düşününsöktürücüde kullanmak istemedim
![]()
Bayağı fazlaymış canım ya... gerçi ben de en son 9 Martta kırmızıları gördüm. 35 gün oldu, halen yok.Canım normalde 28 30 gün arasında olurdum o zaman 43. Gün geldi sen düşün![]()
Ne kadar da yuvarlanmalı bir günGünaydın canım benim
İyiyim ben de kuzucum yuvarlanıyorum napim
İyiyim kuzum sen nasılsın? Evet yaptımsen de yedin mi birşeyler
10 günü var daha canım
Insallah canim hayirlisi ile gorurum 1 guncuk kaldi:))
Müge anlı var şimdi o açıkNe kadar da yuvarlanmalı bir günen sevdiğim koca gün yatmak dizi izlemek
![]()
Darısı kalp atışına inşallah canım benimInsallah canim hayirlisi ile gorurum 1 guncuk kaldi:))
Yaa az kalmış testi ne zaman yapacaksın, çok heyecanlıBugün 5.günüm canımbana dinlendirmeyi yumurta topladıktan sonra yaptı canım eğer çok yumurtan toplanırsa ohss riskine karşı senide belki dinlendirme yaparlar progestan benide aşılamamda geciktirmişti canım

evet evet hafif beslendm birazdan çorba gömücemHafif beslenme diyosun yani.. ben 2 tane biberli gömdüm
![]()
Bugün evdeyiz beybi pırasa yicezevet evet hafif beslendm birazdan çorba gömücem![]()
afyt bal olsun şifa olsun beybiii bugn kme gidiyorsun iftara
![]()
Evet ya öyleymiş mügede sosyal medyaya atıldıMüge anlı var şimdi o açıkinsta açmış follow to follow diyor
![]()
ne durumdasın kuzu belirtilern varmıBide beni düşününsöktürücüde kullanmak istemedim
![]()
afytt olsun kuzuşşşş şifa olsun bnde ogn gömdüm pırasaaa çok severmmmBugün evdeyiz beybi pırasa yicez![]()
Bugun test yapcak yokmu kizlar:)ilk test ne zaman hayirli haberlerinizi bekliyoruz
Yapma yaEvet ya öyleymiş mügede sosyal medyaya atıldı
Bu ambulanscı adamda bizim burdanmış![]()
sonuç çıkınca hemen mi tüp için ilaçlara başlayacaksın C Capanin Gururu Teyom yoksa dondurulmuş var mı?10 günü var daha canım
afytt olsun kuzuşşşş şifa olsun bnde ogn gömdüm pırasaaa çok severmmm![]()
![]()
Hiç bilmiyorumki valla bende izlediğim kadarıyla biliyorum
Yaa çok iyimiş, şunun şurasında ne kaldı ki :)))
Pis kokular geliyor vallaHiç bilmiyorumki valla bende izlediğim kadarıyla biliyorum![]()