- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.501
İnşallahhh canımYaa içimden bir ses pozitif haber alacaksın diyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhh canımYaa içimden bir ses pozitif haber alacaksın diyor![]()
Cuma 7 olacak canımCanim benim normal daha minicik insallah hayirli guzel haber vereceksincuma kacinci gun
Ayy naparım bilmiyorumYarın arıyorlarmış unuttuk diye![]()
Hadi insallah icinden gelirse yap test cnm dayanablrsen 10 da kan verCuma 7 olacak canım![]()
Bu heyecanı birdaha bu kadar kısa sürede nasıl yaşarım bilmiyorumHaha aynen unutmusuz pardon gelib koyalm![]()
Oo kanın kurtuluşu yok canımHadi insallah icinden gelirse yap test cnm dayanablrsen 10 da kan ver![]()
Benim bir tek igneyle mahvoldu ben gobekten vuruom da pruluton kalcadan vurdm odem kipkirmizi suanBu heyecanı birdaha bu kadar kısa sürede nasıl yaşarım bilmiyorumpopom zaten mosmor oldu artık iğneden
ben dayansam o dayanmaz
![]()
Ozaman cuma iyidirOo kanın kurtuluşu yok canımo kadarda sabırlı değilim
![]()
Bana bi göbekten oksapar verdi birde kalçadan progestan verdi progestan çok garip vurulduğunda hiçbişey yok yarım gün sonra ağrısı vuruyorBenim bir tek igneyle mahvoldu ben gobekten vuruom da pruluton kalcadan vurdm odem kipkirmizi suan
HahahaahDemez öyle bir şey yaparasıyla değil mi çek ülenn dersin
![]()
Bakalım canımOzaman cuma iyidir![]()
birşey olmaz kuzu seninledirler inşallah bizde böyleydik :) sen cuma test yap yap bizi merakta koymaaaYok canım ya dün arada bi batma oldu o kadar onun dışında bugün özellikle hiç transfer olmamış gibiyim![]()
yok kuzu proluton fenaaa acıtıyor yakıyorr progestan iğnesi ne verdi sana prolutex vuruldm ben ama göbekten kalp atışından sonra bıraktırdı bana onu şimdi tek oksapar kullanıyorum birde progestan fitilBana bi göbekten oksapar verdi birde kalçadan progestan verdi progestan çok garip vurulduğunda hiçbişey yok yarım gün sonra ağrısı vuruyorprulutonda mı öyle
Gözümüzle gördüğümüze inanırız bizAyy naparım bilmiyorumgösterdi Allahtan koyduğunu yoksa gerçekten şüphelenebilirdim
![]()
Hahahaah
Kız sesli güldümminnosluk yapayım aglayim hocam lutpen bı cekermisin lutpen deyim olmadı
![]()
![]()
Günaydın kızlar![]()
Bakalım canım o cesareti bulursam ve eşimi ikna edersem yaparımbirşey olmaz kuzu seninledirler inşallah bizde böyleydik :) sen cuma test yap yap bizi merakta koymaaa![]()
Sen de sen benimle dalga mı geçiyorsun deyip hrmrn kızacaksın tribe gireceksin o zamsn test getir barışayım diceksinBakalım canım o cesareti bulursam ve eşimi ikna edersem yaparımoda dün beni deniyor test yapalım mı diye olur dedim kızdı
![]()
Merhaba siz bana aşılamadaki belirtilerinizi atmistiniz benim bugün aşılamanın 12. Günü göğüs uclarimda sızlama var ve göğsümde de çok az ağrı bel ağrım var ara ara kasıklarımda batma yarın test yapsam çıkar mı acaba sonuçGözümüzle gördüğümüze inanırız biz
Hicim litfin bi çikirmisiniz yiksi kindimi biçiklirim
![]()
Progestan 50lik ampul verdi kuzum birde fitilini verdi sabah akşam birde oksaparyok kuzu proluton fenaaa acıtıyor yakıyorr progestan iğnesi ne verdi sana prolutex vuruldm ben ama göbekten kalp atışından sonra bıraktırdı bana onu şimdi tek oksapar kullanıyorum birde progestan fitil