• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla eşi ne alkol ne madde kullanmıyor diyo🙄 vücudunda da bişey yokmuş kesik falan. Dün birisi farklı ilişki olabilirmi yazmış ya senin durumuna. O olabilirmi diye aklıma gelmedi değil benimde ama oda adli tıpta belli olurmuyduki🙄

Dün yaptığım biraz daha koyuydu kuzumm bi yarım saat aonra falan yapıcam bugünkinide bakalım ne cıkcak 🤗
Ya o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştür

Kizlar merhaba bugün Ovitrelle sonrasi 13.gunum.
igneden sonraki 8.gün beta degerim ( ignenin etkisiyle )12.35
10.gün 4.38 e dustu

13.gün yani bugün sabah ilk idrarla test yaptim cikmadi aksam uzeri normal testle deniyim birde dedim birden 2. Cizgi cikti gittim hemen acile kan vermeye kan sonucum 10.11 cikti.

sizce hamilemiyimdir ?
Benim de bugün 13. Günüm test yaptım negatif çıktı 😔 keşke sizinki gibi mucize olsa adet belirtisinin hepsi var şuan

Aynen ben de o yüzden çok heyecanlıyım canım 😁 zaman öyle hızlı akıyor ki transferini kaçırmayalım istedim. Bayram çocuğu olacak seninki 😁

Canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim 😍😍😍 o dediğini yaşamayan yok @Skrkz17 nin adeti resmen gecikti transfer öncesi. Stres yapıyor hep bunu. Rahat ol 🤗

Hahah hoşgeldin canım 🤗

Canım test yapacak mısın bugün 😁 heyecanla seni bekliyorum 😍

😁 İnternette bir sürü ödem attırıcı tarif dolaşıyor 😁 onlara baksana

Günaydın canım 🤗 amin inşallah 😍
Kuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de 🤲🏻

L Limonlu Su sen nasılsın canım ne yaptın🤗
burcusami burcusami biraz daha iyi misin canım 🤗
Insolsun Insolsun naber canım 🤗
Asko iyim oruç yemeye devamkee 😆😆 nasipse iki güne kadar oruç tutarım clife başladım bu sabah bir hafta on gün kullanır bırakırım o zamanda kontrole denk geliyor hemen hemen doktora sormayı düşünüyorum yumurtalarım ne durumda bakarmisiniz diye inşallah bakar

Korkunun ecele faydası yokki canım zaten adet olursan aşılama yapmayacakmısın ? B planın hazır
Yok canım aşılama ben yapmicam Lumix Lumix yapacak 😂 yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir 😔

Canım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiii💘 güzel haberi ver de bana da umut ol inşallah 🙏 nasıl hissediyorsun

Kuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de 🤲🏻
kuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana idi :KK49: :KK49: tutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol

Benim ki gibi mi yani canım
evet canım
Müge anlı var şimdi o açık 🤭 insta açmış follow to follow diyor 😁
bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim
😍 Sevilmez mi ya pırasa candır 😁 gazdan ölürüm artık
böööööööööööööö
teşekkürler canım cevaplar için :KK15:
Topik resmen Tüpçüler topiği olmuş ya :KK45:
aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.
Pazartesi kan testi günü 😂 öncesinde yapar mıyım düşünme aşamasındayım 😂😂 vücutsal belirti olarak tek ilk 2 gün gaz oldu diğer günler bişey yok canım arada batma sadece bakalım benimleler mi hala 🤷‍♀️
neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr
😂 Günaydın bebişim dinlenebildin mi
eh biraz, başım ağrıyor bugün
Pardon canım ben teoyu sorduğunu sandım Bolovia Bolovia hamile maşallah doğru 😁
aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa :KK70: :KK70:
Yok canım aşılama ben yapmicam Lumix Lumix yapacak 😂 yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir 😔
LaRisaCca LaRisaCca ve karıştırmak imkansızzz :KK70: huu LaRisaCca LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan :KK70::KK70:

Ya o ihtimal , zaten eş şuan adli tıpta ya, görülmüş Olmalıydı. Herşeye bakıyorlar didik didik ediyorlar. Bir de bu bizim bile aklımız a geldiyse onlar hayli hayli düşünmüştür
Evet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende 🙄

bugünki testim😁

A715EB40-00D9-465F-9A88-80BED1F878AF.webp

Back
X