• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK48:evet canım

bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim

böööööööööööööö

aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.

neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr

eh biraz, başım ağrıyor bugün

aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa :KK70: :KK70:

LaRisaCca LaRisaCca veo karıştırmak imkansızzz :KK70: huu LaRisaCca LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan :KK70::KK70:
:KK48: hamilelikten galiba

Eklentiler

• E96929C9-B07A-4E74-BE26-76AFD2A213BF.webp
    E96929C9-B07A-4E74-BE26-76AFD2A213BF.webp
    100,2 KB · Görüntüleme: 54
@Asyaa561 sen nasılsın canım ne yaptın🤗
burcusami burcusami biraz daha iyi misin canım 🤗
Insolsun Insolsun naber canım 🤗
Eh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..

😂😂 İyi güldüm

Yok hayatım şuan gebe değil karıştırdın sanırım 🤗
Şimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210414_133027.webp
    IMG_20210414_133027.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
Canım ben aynıyım, belirti arama kafasindan cikiyorum yavas yavaş az kaldi haftaya beklenen adet. Üzülmek istemiyorum çok. Yaaa senin cok az kaldiiiiii💘 güzel haberi ver de bana da umut ol inşallah 🙏 nasıl hissediyorsun
Al benden de o kadar canım 😂 ümitlenip üzülmek istemiyorum şuan bi belirtim yok başka topiklerde herkes bişey hissediyor ya ben hissizleştim diyorum bazen 😂ondan da çok umutlanmıyorum Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah hepimize🙏😍 senin zaten şuan belirti için çok erken canım ondan ümitsiz olma 😍

Eh işte cnm eşimin yaninda olmaya çalışıyorum. Oda veraset maas isleirini hallediyor su sıra.. Değişik duygular yaşıyorum bi yanımda merhamet var bi yanim kirgin.. Ben kızımı kaybedince ne kaynanam ne gorumcem gelmedi evime.. Kaynanamin okuma yazması yok ama istediği yere gidiyor.. Kizi 7 haftalık düşük yaptı aninda koştu.. Eşim izinde diye git al kalsın bi kac gün acılı şuan dedim ama inanki bi yanim da tuhaf.. Kişilik olarak dağınık, merhametsiz, vurdumduymaz bi kadin.. Umarım alışıp da sürekli gelip kalmak istemez.. Of bilmiyorum sikintidayim.. Haftaya da adet olucam onun siniri dr var sanırım uzerimde..
Kıyamam ya, Rabbim kolaylık versin canım. Seni ne mutlu edecekse öyle hareket et:KK200:

Kuzum benim geçen yıl ki dış gebeliğimi de bayramda öğrenmiştim. Şimdi diyorum tesadüfe bak. Koca 1 yıl uğraştım sonumun tüp bebek olacağını bilseydim hiç kendi yıpratmaz üzmezdim..
İnsallah tek seferde tutunurda dualarım o şekilde şimdi de 🤲🏻
İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın 🤗 ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı 😁
Asko iyim oruç yemeye devamkee 😆😆 nasipse iki güne kadar oruç tutarım clife başladım bu sabah bir hafta on gün kullanır bırakırım o zamanda kontrole denk geliyor hemen hemen doktora sormayı düşünüyorum yumurtalarım ne durumda bakarmisiniz diye inşallah bakar
Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz
Yok canım aşılama ben yapmicam @Lumix yapacak 😂 yine karistirdin ikimizin sorunuda aynıya ondan heralde. Ama ben bu ay çok istiyorum hamile kalmayı inşallah hamileyimdir 😔
🤫🤫🤭🤭🤭 Amin canım inşallah bebişin seninledir 🤗
Keşke bizim de öyle Bi mucizemiz olsa ama sanmıyorum
Olur inşallah neden olmasın 🤗 rabbim ol demişse neler olmaz 🤗
İyiyim LaRisaCca LaRisaCca cımm ❤️öğlenlere kadar uyumuşum bugün kafam biraz sersem gibi 🥴🥴🥴🥴🥴😵😵 sen nasılsın bebiş nasıl 🧿🧿🧿🌺
Günaydın prenses 😂 sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz 🥰
yaaa bi kişiyi de karştırma allasennn :KK70: :KK70:
🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂
kuzuşş bnde ilk kimyasal yaşadığım gebeliğin üzerinden tam 1 yıl sonra tüp bebişin tuttugunu öğrendmm herşeyde bi hayır vardır demekki kısmet bu zamana idi :KK49: :KK49: tutunacak annesi allahın izni ile dua et bol bol
Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere 🤗
evet canım

bana niye haber etmemiş, mügoşumu takip edeyim

böööööööööööööö

aynen öyle canım başlamak bile çok heyecanlı.

neeee test yapmayacak biri mi varrrrrrrrr

eh biraz, başım ağrıyor bugün

aşk olsunnnnnnnnn ne olurdu beni sansa :KK70: :KK70:

LaRisaCca LaRisaCca ve karıştırmak imkansızzz :KK70: huu LaRisaCca LaRisaCca ben Teo 9 aylık hamiş olan :KK70::KK70:
😂😂😂 Kız sen doğurmamış mıydın 😂
Kız nimete böö denir mi 😂
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu 😍
Evet yani çıkardır ortaya heralde ya ne oldu dur bakalım merak ettim bende 🙄

bugünki testim😁

Eki Görüntüle 2824963
Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var
:KK48: hamilelikten galiba
Yok kız ben hep böyleydim 😂😂😂kafa bi milyon
:KK70: :sinirli:
Darısı bize olsunda bizde karıştıralım birbirimizi inşallah 😂
😂 Darısı tez vakitte size olsun canım benim
Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir 😔
LaRisaCca LaRisaCca sen naislsin cnm miniklerin nasıl? Bu arada cok sagol sorduğun icin💙
Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz 🥰
Şimdi hemen test aldım geldim yaptım hemen çıktı 5 dk içinde böyle oldu bugün aşılamanın 12. Günü sence iğne etkisi olabilir mi
Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 14. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩

İnşallah kuzum bu defa yavrunu kucağına alacaksın dualarımdasın 🤗 ben de geçen şubatta kızıma hamile olduğumu öğrenmiştim hem de yine 21 şubattı 😁

Clife etki ediyor diyorlar kuzu bakalım şimdi sende net göreceğiz seninki büyürse etkilidir diyebiliriz

🤫🤫🤭🤭🤭 Amin canım inşallah bebişin seninledir 🤗

Olur inşallah neden olmasın 🤗 rabbim ol demişse neler olmaz 🤗

Günaydın prenses 😂 sahura kadar oturdun mu sen de naptın? Ben ve cücüler iyiyiz size duacıyız teyzoşumuz 🥰

🤭🤭🤫🤫🤫🤫😂😂😂

Kız ben de geçen şubatta kıza hamile olduğumu öğrendim bu şubatta da bu cücülere 🤗

😂😂😂 Kız sen doğurmamış mıydın 😂
Kız nimete böö denir mi 😂
Kocam aradı 12:25 te evde toplantıya katılacakmış açmış iki gözümün çiçeği hemen yemek yaptım çayını demledim filan bu arada bir baktım geldi , yemeğini yedi çayını da verdim toplsntısına oturdu 😍

Canım ilk ovüye göre belirgin bence 10 günün var

Yok kız ben hep böyleydim 😂😂😂kafa bi milyon

:KK70: :sinirli:

😂 Darısı tez vakitte size olsun canım benim

Canım Allah kalplerinize ferahlık versin durumunuzu selamete çıkarsın. Kırgınlığında haklısın canım ama ne diyeyim bilemiyorum çok görüşmek istemiyorsan mesafeni koy o anlar ve gelmez bence. Madem kızına daha yakın hissediyor oraya gider diye düşünüyorum hatta belki de evinde olmayı tercih edecektir 😔

Canım ben iyiyim cücüler de en son gördüğümde iyiydiler kontrol zamanımızı bekliyoruz teyzoşumuz 🥰

Canım aşılamanın 12. Günü ama iğnenin 24. Günü olmuş oluyor böyle belirgin olmazdı bence gebelik var 😍😍😍😍 lütfen git hemen kan ver 🤩
Bu sahura kadar oturmamış halim canım 😂😂adet olucam yaa birazda halsizlik var ondan Heralde 15. Gün bugün

Back
X