- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #84.281
Aa bende makarna mercimek çorbası salatabnmde kocişim sadece çorba ve salata yicekmiş bugn hafif olsunmuş delirmiş resmn intihar ediyor![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bende makarna mercimek çorbası salatabnmde kocişim sadece çorba ve salata yicekmiş bugn hafif olsunmuş delirmiş resmn intihar ediyor![]()
![]()
bugn demi geliyorLuk bende evde yemek yapmaya başladım çok şükür iyiyim kocam da işten dönerken gel bizde yemek var diyor
![]()
Abovvv şirret gelinkuzuş hafta sonu yasak var die diğer eltimde kalmk istemiş onunda annesi taşınıyor 2 bina yakınına demiş bn onunla ilgilencem bni aradı çağırmamı istedi bnde ayy kmseyi agırlayamam temzlk yapamıorm ztn ev batıyor snra demiş geçen gün kendide bana trip atıyor glba aslında alınmaz ama çağırılmak istiyor zannımca![]()
![]()
ahahha bence de hele de sevdiğin şeyler yapılıyorsa offfff offf daha ne olsunnama sanırım artık rüyamda görücem hazır yemek
hayır anama da gidemiyorum yasaklar 7 ye çekildiği için
Kabız olursun deAa bende makarna mercimek çorbası salatadün güveç bulgur pilavı yapmıştım beyefendi bugünde kuzu haşlama istedi dedim hergun et yapamam makarna yapacam
![]()
hmmm aynen aynen çağırılmak istiyor bence de ahaha yalnız seninde çok iyi ev batıyor çağıramam demen ahahakuzuş hafta sonu yasak var die diğer eltimde kalmk istemiş onunda annesi taşınıyor 2 bina yakınına demiş bn onunla ilgilencem bni aradı çağırmamı istedi bnde ayy kmseyi agırlayamam temzlk yapamıorm ztn ev batıyor snra demiş geçen gün kendide bana trip atıyor glba aslında alınmaz ama çağırılmak istiyor zannımca![]()
![]()
Daha aramadı eşim ararsa yemek yapmadım daha dicembugn demi geliyor![]()
valla bn bu akşam dondurma gömücem çok konuştular canım çektibenim ki ramazan öncesi hazırlık yapı hep salata yedi öğlenleri bana sakın salata gösterme diyor her akşam tatlıları gömüyor beni de ortak ediyor yaa![]()
yaralıııı ceylanımmmmmm bu aralarAbovvv şirret gelinama sen de haklısın canım zaten çalışıyosun pandemi de var ne misafirliği yani kaldı ki eltin hemşire
Ah benim kısmetsizim kadersizim
Kabız olursun de![]()
ayy bnde biraz makarna yapayım gzel fikir ztn canım istiyorduAa bende makarna mercimek çorbası salatadün güveç bulgur pilavı yapmıştım beyefendi bugünde kuzu haşlama istedi dedim hergun et yapamam makarna yapacam
![]()
Yok etkilemiyor onu valla sabah 8 de kalkar ise giderdi tuvalete zaman yetmediği için 7.46te kalkıyor asko kabız olmuyor onun bağırsakları ne biçim çalışıyor anlam veremiyorum yiyor içiyor ....... Devamını siz getirinAbovvv şirret gelinama sen de haklısın canım zaten çalışıyosun pandemi de var ne misafirliği yani kaldı ki eltin hemşire
Kabız olursun de![]()
Ben bazı makarna sosları aldım daha denemedim acaba güzel oluyor muayy bnde biraz makarna yapayım gzel fikir ztn canım istiyordu![]()
![]()
Yap yap asko makarna iyidirayy bnde biraz makarna yapayım gzel fikir ztn canım istiyordu![]()
![]()
valla bbgm demek zorundaym kendmi gelip evimi temizlicek hem ztn diğer tarafa niyetlenmişsin olmadıysa evinde kal hemn bana çevirme çarkı degl miAbovvv şirret gelinama sen de haklısın canım zaten çalışıyosun pandemi de var ne misafirliği yani kaldı ki eltin hemşire
Kabız olursun de![]()
benimki de sever ama ramazan da daha çok pis şeyler istervalla bn bu akşam dondurma gömücem çok konuştular canım çektibnmki asla bıkmaz salatadan tam bir salata manyagı
Canım ne ayıbı biyolojik bir döngü buYok etkilemiyor onu valla sabah 8 de kalkar ise giderdi tuvalete zaman yetmediği için 7.46te kalkıyor asko kabız olmuyor onun bağırsakları ne biçim çalışıyor anlam veremiyorum yiyor içiyor ....... Devamını siz getirinayıp olduysa da kusura bakmayın
![]()
Mesela ne gibiBen bazı makarna sosları aldım daha denemedim acaba güzel oluyor mu
lafımı esirgeyemem aslahmmm aynen aynen çağırılmak istiyor bence de ahaha yalnız seninde çok iyi ev batıyor çağıramam demen ahahaama haklısın yani bence hamillerin işlerini yapacak birileri olmalı temizlik ve yemek özellikle
![]()
Hamileler olunca işteCanım ne ayıbı biyolojik bir döngü bu![]()
offf denersen bana da söyle merak ediyorum bndeBen bazı makarna sosları aldım daha denemedim acaba güzel oluyor mu