- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #85.621
ALLAH daha iyi etsin insallah tatlimBen de dedim kocişinden ayrılamıyor koyniş koyniş
Hamd olsun kuzum iyiyiz çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH daha iyi etsin insallah tatlimBen de dedim kocişinden ayrılamıyor koyniş koyniş
Eee bunu yapan 2 kişi biri erkek biri dişiAyy bu hikaya de yana ben olacağım gibi ama![]()
Aminnn hepimizi inşallahALLAH daha iyi etsin insallah tatlim![]()
Amaann ne güzel olurdu şimdii valla mis gibi sıcak sıcakBen de dedim kocişinden ayrılamıyor koyniş koyniş
Pztsi gidecegim nasipse insallah hayirli haberler aliriz❤Aminnn hepimizi inşallahkalp atışı haftaya mı
Ahhahahha yapam da 3. Ye gebe kalam inşallahEee bunu yapan 2 kişi biri erkek biri dişi![]()
Ahhahahha yapam da 3. Ye gebe kalam inşallah![]()
Oyyyy Oyy maşallah yeerimm o tosuncuk dötünü annesiçok şükür bin kere maşallah canım bnm saglıkla Kucagına alırsın inşallah
![]()
Amin canim bi gelsinde isircam o tosuncuk dötüCanım bence kullanabilirsin az lekelenmede kullanılıyor
Bu sabah biraz serinlemiş sanki. Valla şansınıza havalar erken ısındı Allah yardımcınız olsun canım
Oooo aferin sanabu kadar sinirlenince durumu düzeltebildin mi
Canımmçok geçmiş olsun nasıl şimdi? Dün uyuyakalmışım farkında bile değilim
Oyyyy maşallah benim tosunumaaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım
Aysuncum alttaki üsttekine göre bir tık daha koyu bence. Normal kaset testlerde algılama erken gebeliklere göre az hassas sebebi bu. Ben sana o yüzden artık idrar testi yapma 2 gün sonra kan ver dedim ama duramadın di micanını sıkacağın birşey yok. Yarın en az %60 artış gördük mü tamamdır
Günaydın bebişim
Valla ben daha da söylemeyecektim,nasılsa evdeyim diye ama işten çıkarmalsr başlamadan söyledim ki böyle bir planları varsa avuçlarını yalarlar![]()
Yok kız hafta sonunu bekleme akşam erkenden koyniş koyniş olunAmaann ne güzel olurdu şimdii valla mis gibi sıcak sıcakhaftasonunu saklıyorum bu hayallerimi
![]()
Alacağız Allah ın izniyle kuzucum heyecanla bekliyorumPztsi gidecegim nasipse insallah hayirli haberler aliriz❤
Ayyy hadi inşallah bu ramazan hürmetine ya RabAhhahahha yapam da 3. Ye gebe kalam inşallah![]()

Gelecek annesiLaRisaCca allah söyletti bu olursa 3.gebeliğim olacak Allahın hakkı 3 tür inşallah bu sağlıklı olacak gelecek anasına
![]()
Kuzucum hoşgeldinnnn çok geçmiş olsun canımkızlar günaydın nasılsınız? Çok şükür covidi atlattım reglim de covid zamanına denk geldi. Bu ay korunmalı mıyım hiç bi bilgim yok. Çevrenizden duyan eden var m hiç aranızda covid sonrası nasıl olcak şimdi bebek olayları![]()
Çok bekledin annesi ısırAmin canim bi gelsinde isircam o tosuncuk dötü![]()
Günaydın ceroGünaydın selam kızlar![]()
Bebeğin hareketleri ne durumda canımAmin canim bi gelsinde isircam o tosuncuk dötü![]()
aaa bu akşam öyle tabi de zaten hep dipdibeyiz asla ayrı koltukta oturamayız o eller kollar değecekYok kız hafta sonunu bekleme akşam erkenden koyniş koyniş olunsıcacık
Alacağız Allah ın izniyle kuzucum heyecanla bekliyorum
Ayyy hadi inşallah bu ramazan hürmetine ya Rab
Gelecek annesibu defa herşey çok yolunda gidecek
Kuzucum hoşgeldinnnn çok geçmiş olsun canımhayatım bu konu tam bir muallak ilaç kullanırken sağlıkla gebe kalan ve gebeliği sağlıkla ilerleyenler var ama uzmanlar ilaçlardan dolayı korunun diyorlar

YokkkBebeğin hareketleri ne durumda canım
Ayy çok tatlısınızaaa bu akşam öyle tabi de zaten hep dipdibeyiz asla ayrı koltukta oturamayız o eller kollar değecekhaftasonu rahat rahat tadını çıkara çıkara o yüzden haftasonu didim.akşamları sıkıntı iftar falan çok acele oluyor her şey vakit kalmıyor zaten bayılıyoruz yorgunluktan
amin kuzum inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gelecek isteyen herkese nasip olacak inşallah
![]()
Pek bi nazlı şirin döt