• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence kullanabilirsin az lekelenmede kullanılıyor

Bu sabah biraz serinlemiş sanki. Valla şansınıza havalar erken ısındı Allah yardımcınız olsun canım

Oooo aferin sana 🤨 bu kadar sinirlenince durumu düzeltebildin mi

Canımm 🥺 çok geçmiş olsun nasıl şimdi? Dün uyuyakalmışım farkında bile değilim

Oyyyy maşallah benim tosunumaaa 🤗❤️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗 canım

Aysuncum alttaki üsttekine göre bir tık daha koyu bence. Normal kaset testlerde algılama erken gebeliklere göre az hassas sebebi bu. Ben sana o yüzden artık idrar testi yapma 2 gün sonra kan ver dedim ama duramadın di mi 🤗 canını sıkacağın birşey yok. Yarın en az %60 artış gördük mü tamamdır

Günaydın bebişim 💚

Valla ben daha da söylemeyecektim,nasılsa evdeyim diye ama işten çıkarmalsr başlamadan söyledim ki böyle bir planları varsa avuçlarını yalarlar😁
Amin canim bi gelsinde isircam o tosuncuk dötü😂

Amaann ne güzel olurdu şimdii valla mis gibi sıcak sıcak 😍😍😀😀 haftasonunu saklıyorum bu hayallerimi 😂
Yok kız hafta sonunu bekleme akşam erkenden koyniş koyniş olun 🤗💕 sıcacık
Pztsi gidecegim nasipse insallah hayirli haberler aliriz❤
Alacağız Allah ın izniyle kuzucum heyecanla bekliyorum 😍
Ahhahahha yapam da 3. Ye gebe kalam inşallah😂😂
Ayyy hadi inşallah bu ramazan hürmetine ya Rab :dua:
LaRisaCca LaRisaCca allah söyletti bu olursa 3.gebeliğim olacak Allahın hakkı 3 tür inşallah bu sağlıklı olacak gelecek anasına🥰
Gelecek annesi 🤗 bu defa herşey çok yolunda gidecek
kızlar günaydın nasılsınız? Çok şükür covidi atlattım reglim de covid zamanına denk geldi. Bu ay korunmalı mıyım hiç bi bilgim yok. Çevrenizden duyan eden var m hiç aranızda covid sonrası nasıl olcak şimdi bebek olayları :KK43:
Kuzucum hoşgeldinnnn çok geçmiş olsun canım 💛 hayatım bu konu tam bir muallak ilaç kullanırken sağlıkla gebe kalan ve gebeliği sağlıkla ilerleyenler var ama uzmanlar ilaçlardan dolayı korunun diyorlar

Yok kız hafta sonunu bekleme akşam erkenden koyniş koyniş olun 🤗💕 sıcacık

Alacağız Allah ın izniyle kuzucum heyecanla bekliyorum 😍

Ayyy hadi inşallah bu ramazan hürmetine ya Rab :dua:

Gelecek annesi 🤗 bu defa herşey çok yolunda gidecek

Kuzucum hoşgeldinnnn çok geçmiş olsun canım 💛 hayatım bu konu tam bir muallak ilaç kullanırken sağlıkla gebe kalan ve gebeliği sağlıkla ilerleyenler var ama uzmanlar ilaçlardan dolayı korunun diyorlar
aaa bu akşam öyle tabi de zaten hep dipdibeyiz asla ayrı koltukta oturamayız o eller kollar değecek 😀😀 haftasonu rahat rahat tadını çıkara çıkara o yüzden haftasonu didim.akşamları sıkıntı iftar falan çok acele oluyor her şey vakit kalmıyor zaten bayılıyoruz yorgunluktan 😂 amin kuzum inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gelecek isteyen herkese nasip olacak inşallah:dua::dua:

aaa bu akşam öyle tabi de zaten hep dipdibeyiz asla ayrı koltukta oturamayız o eller kollar değecek 😀😀 haftasonu rahat rahat tadını çıkara çıkara o yüzden haftasonu didim.akşamları sıkıntı iftar falan çok acele oluyor her şey vakit kalmıyor zaten bayılıyoruz yorgunluktan 😂 amin kuzum inşallah mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gelecek isteyen herkese nasip olacak inşallah:dua::dua:
Ayy çok tatlısınız 🤗 biz de öyleyiz çok şükür. Allah kalbinizi hep sıcacık tutsun

Back
X