• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar, ben regl oldum ve bu ay aşılamaya gidecektim fakat eşim için pek uygun olmadı ramazan dolayısıyla, ramazan sonrası gitmek daha mı mantıklı sizce, sonuçta ramazan boyunca oruç var açlık oluyor düzgün sperm ve yumurta üretilmiyo olabilirmi, o konuda endişelendik biraz, vitamin de kullandık, en azında 1 ay vitamin kullanıp düzgün beslenip öyle gidelim diyoruz, mantıklı mı sizce
Selam canım. Bana çok mantıklı geldi ben de olsam öyle düşünürüm 🤗
Kuzum doktor bekleyelim dedi. Bekliyoruz. Sadece el ve ayakta olduğu için çok önemsemiyorum dedi. Cuma kontrol var işte. Son 4 haftaya girdik. Ağrılarım oluyor artık bakalım.
Canım hayırlısı olsun . Çok yaklaştın mutlu sona. Hazırlıklar tamam mı ?🤗
Teşekkür ederim canımm 🤗 iyim şükür sen nasılsın ? Rahim filminin temiz çıkmasına çok sevindim ben hep tüplerde bir sorun var diye düşünüyordum şükür temiz. senin rahim filminden önce hiç gebelik oluşmamış mıydı
Sağol canım ben de iyiyim. Yok zaten denemedeki 3. Ayımdı. Rahmim kalp şeklinde olduğundan direk film çekilerek başlamıştım ve o ay hamile de kaldım
Ayyyy inşallah güzel gider yafrum gelsin bı ağzını yüzünü yumuracagim günleri sabırsız bekliyorum 😂😂🥰🥰
O günler de gelecek sonra oturup neler yaşadık diyeceğiz 🤗

Sağol canım ben de iyiyim. Yok zaten denemedeki 3. Ayımdı. Rahmim kalp şeklinde olduğundan direk film çekilerek başlamıştım ve o ay hamile de kaldım

Ovülasyon dönemindeyim testlerle takip ediyorum ve değerlendiriyorum inşallah tutar bu ay 🙏🙏 sen hamilesin dua et senin duan tutar ☺️🤗

çok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimi 😍😍

Ovülasyon dönemindeyim testlerle takip ediyorum ve değerlendiriyorum inşallah tutar bu ay 🙏🙏 sen hamilesin dua et senin duan tutar ☺️🤗
İnşallah bu ay gebe kalırsın canım. Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı bir gebelik, bebek ve Doğum nasip etsin inşallah 🤗
çok teşekkür ederim cevabın için , bi parça rahatladım gerçekten, acaba ben mi sürekli erteliyorum diye kuruntuya kapılıyodum, sana da mantıklı geldiyse yani 1 ay geç denemekten de bişey olmaz yani, hayırlısı böyledir belkide dimi 😍😍
Canım sonuçta aşılamadan sonra değerlendirmeye devam etmek gerekiyor insanın mecali olmalı iyi beslenmeli kafa rahat olmalı,bu konularda tabiki haklısın 🤗

Canım sonuçta aşılamadan sonra değerlendirmeye devam etmek gerekiyor insanın mecali olmalı iyi beslenmeli kafa rahat olmalı,bu konularda tabiki haklısın 🤗
evet dimi bak bide değerlendirme durumu gelmemişti aklımaa, aşılama yaptırdım bitti olmuyo tabi peşinden değerlendirmek de lazım, çok doğru dedin valla içime sular serptin, seviyorum seni bal küpü 😍😍😍

evet dimi bak bide değerlendirme durumu gelmemişti aklımaa, aşılama yaptırdım bitti olmuyo tabi peşinden değerlendirmek de lazım, çok doğru dedin valla içime sular serptin, seviyorum seni bal küpü 😍😍😍
Ben de seni seviyorum canım arkadaşım benim 😍🥰🤗

Teşekkür ederim canım 🙏😍 heyecanını hiç kaybetme hep olumlu düşün canım 😍 Rabbim tedavini kolaylaştırsın sana mucizeni nasip etsin inşallah 🙏 😍 tam tarihin belli mi kuzum
Yok canımcım tam tarihim belli değil adetime 1 hafta kaldı, bayrama geliyor tahmini tarihim 😊 aminnnn hep olumlu düşünmeye çalışıyorum hele senin gibi örnekleri görünce içim daha da kıpır oluyo 😍

Kızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın 🙈 632 olmuş çok şükür🙏 pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye 🙏 LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom @Whiterose89 @coconatt
Oyyy harika bir haber bu.. Akşam kurstan geldim, eşimle sohbet fln, eşim maç özeti izlerken dayanamadım hemen girdim ve baktım meraktan :))) Süper :)) tebrik ediyorum canım, sanırım ikiz :) Sağlıkla gelsin hayırlı olsun :anneadayı::emir_bebek:

Ay evet yaklaştık şükür ama yaklaştıkça panik artıyor. Herşey tamam sayılır canım. Beşiğin yatağını beğenmeyip farklı bir yatak istemiştik. Sadece o kargoda gelir diye Ümit ediyorum 🤦🏼‍♀️ Sen de ne var ne yok ? Nasıl gidiyor minnoşlarla 🥰

Oyyy harika bir haber bu.. Akşam kurstan geldim, eşimle sohbet fln, eşim maç özeti izlerken dayanamadım hemen girdim ve baktım meraktan :))) Süper :)) tebrik ediyorum canım, sanırım ikiz :) Sağlıkla gelsin hayırlı olsun :anneadayı::emir_bebek:
Sağolasın canım 😍 bakalım çarşamba kese randevusu aldım o zaman belli olur 🙏 inşallah bir aksilik olmadan onuda atlatırım 🙏😍 darısı sizlere inşallah canım duamdasınız 🙏😍

Yok canımcım tam tarihim belli değil adetime 1 hafta kaldı, bayrama geliyor tahmini tarihim 😊 aminnnn hep olumlu düşünmeye çalışıyorum hele senin gibi örnekleri görünce içim daha da kıpır oluyo 😍
Ayy şuan çok heyecanlısındır 🙈 beni iki adet bekletti yumurta topladıktan sonra düşün LaRisaCca LaRisaCca ile aynı zamanlarda başlamıştık ilk adetime söktürücü verdi hemen oldum fakat 2. gelmek bilmedi 43. gün olmuştum adetin gecikirse sakın panik yapma canım bişeyde kullanma sabırla bekle ben stres oldum iyice gecikti ama beklemek çok iyi gelmiş onu anladım vücudum dinlendi birde doktorun ne derse uy canım ona güven (ben bazen beceremedim bunuda başkalarının tedavisiyle kıyasladım o bunu kullanmış bana vermedi bak falan diye 🙈) birde ben senin yerinde olsam bu sürede kafamı dağıtırım gez toz arkadaşlarınla buluş çünkü transfer sonrası biraz istirahat halinde olacaksın bunalma o dönem sana şu döneminde tek tavsiyelerim bunlar 😍 dualarım seninle ve bu yoldaki herkesle 🙏 zorlu ve sabırlı bi süreç düştüğümüz bunaldığımız çok oluyor birde böyle anlar için meryem suresi ve inşirah suresini dinle canım çok iyi geldi bana inan içime çöken karanlık gidiyordu hergün dinliyordum 🙏 herşey çok güzel olacak bence Allahın izniyle 🙏❤️

Canımm çok teşekkür ederim ❤️ Evet oluyormuş bazen hamilelerde. Sen nasılsın belli oldu mu cinsiyet ?
yok kuzum gördü aama söylemem dedi artık diğer kontrolde öğreniriz nasipse :KK36: bnde iim bildigin gibi bulantı az koku hassasiyeti devam ediyor yuvarlanıp gidiyoruz :KK60:

Back
X