- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.481
Canım şimdi okudum şuan sana tek tavsiyem kimseye çocuk düşündüğünü deme canım tedavi sürecinde de onlarla olan konuları düşünme at kafandan benimde eltim kv çocuk konusunda beni çok kırdılar sonra kendimi çektim düşünmüyoruz dedim tedavi sürecinde aradığında hiç konuşmadım hep eşim açtı teliOff lari..
Benmkiler öyle bir fena ki geçen yıl dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde hasta görmesine geldiler "güya" çoluk çocukla gelmişlerdi . Birde utanmadan sadece geçmiş olsun diyip kendi çocuklarıyla oynadılar. Ben yatakta yatıyorken.. annemler bile şok oldu bu nası hasta görmesiydi diye. Whatsap gruplarından full çocuklarının resimlerini atıyorlar gülüp eğleniyorlar falan. Ameliyatımdan 1 hafta sonra diğer eltim hamileymiş onu ilan etti . Ay bunlar bir seviniyor bir seviniyor ama anlatamam . Yahu zaten 7 torun var sanki görmedinizmi hiç? Kaldı ki ben gruptayım biraz hassasiyet nerede....
Utanmadan görümcem eşimi doğum günü partisine çağırdı ben hasta yatarken daha 1 hafta olmamıs ameliyat olalı çocukların doğum günü partisi varmıs emrivaki şekilde; gel'miş..
Ay neler çektm ben ya neler. Sonra Allah'tan kavga çıkardılar da kestim hepsiyle görüşmeyi hayatımın en doğru kararı