• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off lari..
Benmkiler öyle bir fena ki geçen yıl dış gebelikten ameliyat geçirdiğimde hasta görmesine geldiler "güya" çoluk çocukla gelmişlerdi . Birde utanmadan sadece geçmiş olsun diyip kendi çocuklarıyla oynadılar. Ben yatakta yatıyorken.. annemler bile şok oldu bu nası hasta görmesiydi diye. Whatsap gruplarından full çocuklarının resimlerini atıyorlar gülüp eğleniyorlar falan. Ameliyatımdan 1 hafta sonra diğer eltim hamileymiş onu ilan etti . Ay bunlar bir seviniyor bir seviniyor ama anlatamam . Yahu zaten 7 torun var sanki görmedinizmi hiç? Kaldı ki ben gruptayım biraz hassasiyet nerede....
Utanmadan görümcem eşimi doğum günü partisine çağırdı ben hasta yatarken daha 1 hafta olmamıs ameliyat olalı çocukların doğum günü partisi varmıs emrivaki şekilde; gel'miş..
Ay neler çektm ben ya neler. Sonra Allah'tan kavga çıkardılar da kestim hepsiyle görüşmeyi hayatımın en doğru kararı
Canım şimdi okudum şuan sana tek tavsiyem kimseye çocuk düşündüğünü deme canım tedavi sürecinde de onlarla olan konuları düşünme at kafandan benimde eltim kv çocuk konusunda beni çok kırdılar sonra kendimi çektim düşünmüyoruz dedim tedavi sürecinde aradığında hiç konuşmadım hep eşim açtı teli

Canım şimdi okudum şuan sana tek tavsiyem kimseye çocuk düşündüğünü deme canım tedavi sürecinde de onlarla olan konuları düşünme at kafandan benimde eltim kv çocuk konusunda beni çok kırdılar sonra kendimi çektim düşünmüyoruz dedim tedavi sürecinde aradığında hiç konuşmadım hep eşim açtı teli
Canım ben de aynı seyi düşünüyorum. Geçen yıl ameliyat olunca tüpümün alındıgını falan öğrendiler sonuc itibariyle biliyorlar istediğimizi ama tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor söylemiyeceğiz. Hamile kalırsamda insallah 3 aydan önce kimseye söylemicem 3.ayım da söyler eşim onlara zaten görüşmüyorum. Çok etkilendm ben zamanında çoook.. transfer sürecinde hiç aklıma bile getirmek istemiyorum😔

L Limonlu Su kasnak çok yaptı canım o bilir uygun fiyatlı yerleri dur ona bir soralım. Ama süper fikir harika olacağına eminim şimdiden ellerine sağlık🤗💛

İnşallah canım hayırlısı ama ben davet edileceğinizin altına imzamı atarım 🤗

Muhakkak yaz aklımda olacaksın sürekli🤗💛
Asko ben Instagram'dan baktım da bulamadım nerden aldigimi

Yaaa L Limonlu Su kız buraya gel :KK70::KK70:
Oğluşumun odasına kendi emeklerimle bişeyler katmak istiyorum ama bakalım becerecek miyim :KK70::KK70:
Ben başlarda çok sinir oldum yapamadım ugrastim sonra az çok becerdim yaptım kolay asko 😁😁😁😁 video izlersen yaparsın punch pano falan yazarsan insataya çok güzel ornekleri var

Canım ben de aynı seyi düşünüyorum. Geçen yıl ameliyat olunca tüpümün alındıgını falan öğrendiler sonuc itibariyle biliyorlar istediğimizi ama tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyor söylemiyeceğiz. Hamile kalırsamda insallah 3 aydan önce kimseye söylemicem 3.ayım da söyler eşim onlara zaten görüşmüyorum. Çok etkilendm ben zamanında çoook.. transfer sürecinde hiç aklıma bile getirmek istemiyorum😔
Yok getirme canım 🙏 güzel şeyler düşün 😍

Al benden de o kadar 😂 neyse ki iğne saatim geldi bi dolanırız hem bahaneyle 🙈
Ohh ne güzel 😂 biz de yemek yedik oturduk film izliyoruz. Bütün eskittiğim ayakkabılarımı filan atmıştım kendime sandalet terlik babet siparişi verdim buralar sıcak oldu epey giyerim artık. Elbiselerim de hep boldur benim. O yüzden hamilelik almam gerekmeyecek epey süre çok şükür. Öyle idare ederim diye düşünüyorum. Hatta kuzenlerim geçen yıl hamileydi dedimki hamileliklerinizi ayırırın gelip alacam 😂 bir kere giyilecek şeylere para vermek istemiyorum
Getirme kuzum aklına. Bu süreç seni nasıl mutlu edecekse öyle yap. Eşin de sana destek bin şükür, burada arkadaşların da var gel bizimle konuş herşeyini 🤗💛 seni seviyoruz
Anneme temizlik yaptimm bugunn
Suan pertimm cikti 😶
Kaynanaya dırdır ama anneye ev temizliği 😂😂

Günden güne bi tık daha koyulaşıyor larimm ama henüz pik değil halaa 🙄 bugün karın ağrımda oldu ara ara

bak böyle beklemiş hali tabi en alttaki
image.webp

Bulantım var canım🤢 geçiyordu seviniyordum aslında.Bugün fazla oldu.Bir de alerji oldum galiba, bahar nezlesi gibi birşey😬😬😬
Amannn geçmiş olsun canım temiz hava almaya çalış 😁 bulantıya iyi gelir hafif şeyler yesen iyi olur. Ben, yoğurtlu maksrna peynirli makarna filan yiyordum hep başka şeyler ağır geliyordu hep
Günden güne bi tık daha koyulaşıyor larimm ama henüz pik değil halaa 🙄 bugün karın ağrımda oldu ara ara

bak böyle beklemiş hali tabi en alttaki Eki Görüntüle 2833005
3 güne pik gibi duruyor portim yansın gecelerrrrrrrr başlıyooorrr🤭

Amannn geçmiş olsun canım temiz hava almaya çalış 😁 bulantıya iyi gelir hafif şeyler yesen iyi olur. Ben, yoğurtlu maksrna peynirli makarna filan yiyordum hep başka şeyler ağır geliyordu hep

3 güne pik gibi duruyor portim yansın gecelerrrrrrrr başlıyooorrr🤭
Ama durdukca öyle oluyor aşkım ilk 10 dk c den silik aslında 🙄
2 gündür yanıyor geceler başladım kaçırmıyım ama dimi:oops:

Ama durdukca öyle oluyor aşkım ilk 10 dk c den silik aslında 🙄
2 gündür yanıyor geceler başladım kaçırmıyım ama dimi:oops:
Zaten 10 dk bekleyip bakmak lazım ya ovü test sonucuna doğru sonuç o yani sıkıntı yok. En güzelini ve doğrusunu yapmışsın canım beline kuvvet inşallah bu ay gebelik müjdeni alırız 🥰🤗

Zaten 10 dk bekleyip bakmak lazım ya ovü test sonucuna doğru sonuç o yani sıkıntı yok. En güzelini ve doğrusunu yapmışsın canım beline kuvvet inşallah bu ay gebelik müjdeni alırız 🥰🤗
Ee o zaman ben macunu bırakayım larimm valla sabah akşam bal yemekten sanırım diş ağrısı çekmeye başladım 🙄🙄
Ay hadi inşallah belime kuvvet cidden bu ramazanda bu iş zor ama silikleşip üzerinden 3 gün geçinceye dek hergün değerlendirmeyi düşünüyoeum😬

Back
X