- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.541
Artık pazartesi ben ararım kliniği canım
Amin kuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık pazartesi ben ararım kliniği canım
Amin kuzum![]()
Ben köydeyim canım, adımlar eksik biraz spor yapacağım, sonra da ders
Valla ben kırmızı odaya bakıyorum canım meyve yedim uzanıyorum. Sen napıyosun
Senin sabrını takdir ediyorumArtık pazartesi ben ararım kliniği canım
Valla Bn yorgunum kuzuş sanki taş taşıdım
Öyle yapıcam bbgm yardım etsnAynen canım. Bakalım.. onlar benden daha zayıf ve tek bebekli gebelik yaşadılar karınları minnoştu bazı kıyafetler bana olmayabilir ama olanları affetmeyecem
Ellerine sağlık canım çok yorma kendinihalılarda kocin yardım etsin
Ne demek efendim yardımcı olabildiysekTeşekkürler canım![]()
He ya keyif yapıyor yineValla Bn yorgunum kuzuş sanki taş taşıdımuzanıyorum sen npıosun bbgm C Capanin Gururu Teyom semaver yakmış çay içiyordu
![]()
Ay bu karantinalar en güzel köyde geçiyor ya ne güzellBen köydeyim canım, adımlar eksik biraz spor yapacağım, sonra da ders![]()
Afiyet olsunn şifa olsun bebişlere yarasınValla ben kırmızı odaya bakıyorum canım meyve yedim uzanıyorum. Sen napıyosunkeşke C Capanin Gururu Teyom sormasaydın kesin kıskanacağımız birşey yapıyordur
Senin sabrını takdir ediyorum![]()
Bebiş yoruyor annesiniValla Bn yorgunum kuzuş sanki taş taşıdımuzanıyorum sen npıosun bbgm C Capanin Gururu Teyom semaver yakmış çay içiyordu
![]()
Köyümüz de yokki gidelim.. anca Deniz kenarına sandalye çekip oturuyoruz kaçak göçek napalımAy bu karantinalar en güzel köyde geçiyor ya ne güzell
Afiyet olsunn şifa olsun bebişlere yarasınbende napıyım youtube da karıştırıyorum ne izlesem diye
bu zamanlarda köylerin kıymetini anladık valla
Bebiş yoruyor annesiniama çok normal vücut hem senin için hem onun için çalışıyor
bol bol dinlen iş yapma valla boşver. Bende işte hep aynı oturdum tvde izlicek bişeyler bulabilirsem izlicen
Off yaa afiyet olsun C Capanin Gururu Teyom valla bizde ocaktan demleyelim içelim![]()
Kız bizim varda gitmiyoruzki kendi babamın köyü var eşimin köyü var ama işte gel sor gitmiyoruzKöyümüz de yokki gidelim.. anca Deniz kenarına sandalye çekip oturuyoruz kaçak göçek napalım![]()
Olsun canım belki seninde çok çıkmaz karnın belli olmuyor bu işlercanım. Bakalım.. onlar benden daha zayıf ve tek bebekli gebelik yaşadılar karınları minnoştu bazı kıyafetler bana olmayabilir ama olanları affetmeyecem![]()
E niye? Bizim köyde akraba olsa sıksık giderim çok severim köylük yerleriKız bizim varda gitmiyoruzki kendi babamın köyü var eşimin köyü var ama işte gel sor gitmiyoruz![]()
4 aylık gibiyim nerde çıkmıyor bacım iki tane hamd olsunOlsun canım belki seninde çok çıkmaz karnın belli olmuyor bu işler![]()
İnterneti yokmuss cok mutluyumm ilac gibi geldi diyoo
İnterneti yokmuss cok mutluyumm ilac gibi geldi diyoo![]()
abartma kuzum, hem çıksa da zaten buna uğraşıyoruz4 aylık gibiyim nerde çıkmıyor bacım iki tane hamd olsun![]()
yeni çare buldum bak. Telefonu çeken yere bıraktım, interneti paylaştım laptopaOh olsun ona
Kız ben şikayetçi değilim kendimi tombik tombik çok sevdimabartma kuzum, hem çıksa da zaten buna uğraşıyoruz![]()
Ooo teo cum ben de çok özledim keşke gelse benim minnoşum diyordumyeni çare buldum bak. Telefonu çeken yere bıraktım, interneti paylaştım laptopa![]()