• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım. Bakalım.. onlar benden daha zayıf ve tek bebekli gebelik yaşadılar karınları minnoştu bazı kıyafetler bana olmayabilir ama olanları affetmeyecem 😂

Ellerine sağlık canım çok yorma kendini 🤗 halılarda kocin yardım etsin
Öyle yapıcam bbgm yardım etsn 😂😂

Ben köydeyim canım, adımlar eksik biraz spor yapacağım, sonra da ders 😊
Ay bu karantinalar en güzel köyde geçiyor ya ne güzell 😍😍
Valla ben kırmızı odaya bakıyorum canım meyve yedim uzanıyorum. Sen napıyosun🤗 keşke C Capanin Gururu Teyom sormasaydın kesin kıskanacağımız birşey yapıyordur 😂

Senin sabrını takdir ediyorum :KK52::KK9:
Afiyet olsunn şifa olsun bebişlere yarasın🤗 bende napıyım youtube da karıştırıyorum ne izlesem diye 😂 bu zamanlarda köylerin kıymetini anladık valla 😂😂
Valla Bn yorgunum kuzuş sanki taş taşıdım 😂😂 uzanıyorum sen npıosun bbgm C Capanin Gururu Teyom semaver yakmış çay içiyordu 😏😏
Bebiş yoruyor annesini 😍 ama çok normal vücut hem senin için hem onun için çalışıyor😍 bol bol dinlen iş yapma valla boşver. Bende işte hep aynı oturdum tvde izlicek bişeyler bulabilirsem izlicen 😂
Off yaa afiyet olsun C Capanin Gururu Teyom valla bizde ocaktan demleyelim içelim 🙄🙄

Ay bu karantinalar en güzel köyde geçiyor ya ne güzell 😍😍

Afiyet olsunn şifa olsun bebişlere yarasın🤗 bende napıyım youtube da karıştırıyorum ne izlesem diye 😂 bu zamanlarda köylerin kıymetini anladık valla 😂😂

Bebiş yoruyor annesini 😍 ama çok normal vücut hem senin için hem onun için çalışıyor😍 bol bol dinlen iş yapma valla boşver. Bende işte hep aynı oturdum tvde izlicek bişeyler bulabilirsem izlicen 😂
Off yaa afiyet olsun C Capanin Gururu Teyom valla bizde ocaktan demleyelim içelim 🙄🙄
Köyümüz de yokki gidelim.. anca Deniz kenarına sandalye çekip oturuyoruz kaçak göçek napalım 😑

Back
X