- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.921
Yaaa sorma canımten randevu tarihleri hiç gelmiyorheyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa sorma canımten randevu tarihleri hiç gelmiyorheyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Amin tatlim cars guzel haberini bekliyoruzYaaa canım gözün aydın hadi sağlıkla al kucağına inşallahçok sevindim darısı bize inşallah
![]()
Amin canim benim cumlemuz insallah bebislermzi kucagmza alalim saglikla mis kokularını dusunmek bile cok guzelayyyyyyyyyy missssssssssssssssssssssss süperrrrrrrr çok çok sevndm cnm bnm saglıkla kucagına al inşallah![]()
![]()
bizde 2 kere verdk cnımm bnmYok canım bana 2 kez yaptırdıedaecoo ve
LaRisaCca ya nasıl yaptırdılar acaba belki herkesin değişir kimi keseye kadar yaptırır belki
adetin inşallah gelir canım hemen başlarsın bu sürece
valla sorma baya heyecanlıyım biraz korkum var görecek miyiz keseyi nasıl iyi mi bi sorun olacak mı diye merakla bekliyorum bana kalsa bugün gidecektim ama eşim bekleyelim dedi
doktorda çarşamba doluymuş buarada
aradan gircem inşallah
![]()
vallahi artık tekmeyii yeeennn de onaaaBugünde böyle. Ne inatcı keçi yumurtam var ya![]()

Valla yicek artıkvallahi artık tekmeyii yeeennn de onaaa![]()

İnşalllah canımAmin tatlim cars guzel haberini bekliyoruz❤
Hayırlısı kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsınAyy inşallah dediğin gibi olur miss gibi olur canımsen ve Halleycik 9. Gün yazdığımda çatlamış olabilir değerlendir dediniz ben de öyle düşündüm zaten değerlendirdim 1 gün arayla. Bilinçli olarak . Teşekkür ederim çok
kısmet artık çatladıysada hayırlısı bakalım canım
![]()
En güzel öğretmen Uyuyan öğretmenValla ders anlatmaktan elime telefonu ancak bir de üç gün tatildi mis gibiondan sonra derse dönmek zor oldu ne yalan söyleyeyim arada kaçamak yapıp uyuyorum
![]()
Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etmeYaaa sorma canımeşime bugün gidelim dedim ama inat benim kocam
hastaneyi aradım çarşamba doluymuş ama gelin sekreter halleder dediler
inşallah alırlar ya
![]()
Koç yumurtası mübarekBugünde böyle. Ne inatcı keçi yumurtam var ya![]()
Canım cetrodite büyümüş yumurta çatlamasın diye vurulur baskılamak için sen neden şimdiden başlıyorsun anlamadım. Ben hepsini aynı anda vuruyorum. 16:00-21:00 arası istediğin saatte vurabilirsin demişlerdi, aynı saatte vurma zorunluluğun yok demişlerdi. Vücut rahat olsun dolaşım bozukluğu olmasın diye hergün yürüyüş de yaptım canımKızlar, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?
Hahaha valla yaHayırlısı kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsın
En güzel öğretmen Uyuyan öğretmenen güzel ders boş ders
Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etme
Koç yumurtası mübarekinattt ama koyulmuş yine geliyor gelmekte olan belli
Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandımHayırlısı kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsın
En güzel öğretmen Uyuyan öğretmenen güzel ders boş ders
Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etme
Koç yumurtası mübarekinattt ama koyulmuş yine geliyor gelmekte olan belli
Tarhana çorbasıAkşama ne yemek yapıyorsunuz hatunlar![]()

Hazirana az kaldı ceroHahaha valla yabitse de şu dersler bir kurtulsak
Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandım![]()
AmannnnnTarhana çorbası
Patatesli börek
Salata![]()
Ay amin aminn larimmHazirana az kaldı cero
Peki siz şmdi haziranda okullar kapanınca 1 aya yakın dosya evrak işleri filan yapıyordunuz ya o nasıl olacak?
Vallahi çocukların kölesi olacak gibi duruyoruz portim
Allah bizi de korusun
Amannnnnne böreği bu yufka mı
![]()