• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ten randevu tarihleri hiç gelmiyor🤭 heyecanla bekliyoruz ya gelmek bilmiyor
Yaaa sorma canım 😅 eşime bugün gidelim dedim ama inat benim kocam 😩 hastaneyi aradım çarşamba doluymuş ama gelin sekreter halleder dediler 😅 inşallah alırlar ya 😅😩

Bugünde böyle. Ne inatcı keçi yumurtam var ya :KK11:

Eklentiler

• EBA9E038-E312-43C0-AF49-F47B82540C74.webp
    EBA9E038-E312-43C0-AF49-F47B82540C74.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 31
ayyyyyyyyyy missssssssssssssssssssssss süperrrrrrrr çok çok sevndm cnm bnm saglıkla kucagına al inşallah :KK36: :KK60:
Amin canim benim cumlemuz insallah bebislermzi kucagmza alalim saglikla mis kokularını dusunmek bile cok guzel😍

Yok canım bana 2 kez yaptırdı edaecoo edaecoo ve LaRisaCca LaRisaCca ya nasıl yaptırdılar acaba belki herkesin değişir kimi keseye kadar yaptırır belki 🤷‍♀️ adetin inşallah gelir canım hemen başlarsın bu sürece 🙏😍 valla sorma baya heyecanlıyım biraz korkum var görecek miyiz keseyi nasıl iyi mi bi sorun olacak mı diye merakla bekliyorum bana kalsa bugün gidecektim ama eşim bekleyelim dedi 😂doktorda çarşamba doluymuş buarada😂 aradan gircem inşallah 😂😂
bizde 2 kere verdk cnımm bnm :KK49:

Ayy inşallah dediğin gibi olur miss gibi olur canım 🙏sen ve Halleycik 9. Gün yazdığımda çatlamış olabilir değerlendir dediniz ben de öyle düşündüm zaten değerlendirdim 1 gün arayla. Bilinçli olarak . Teşekkür ederim çok ❤️ kısmet artık çatladıysada hayırlısı bakalım canım 😘😘
Hayırlısı kuzucum inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
Valla ders anlatmaktan elime telefonu ancak bir de üç gün tatildi mis gibi 😂ondan sonra derse dönmek zor oldu ne yalan söyleyeyim arada kaçamak yapıp uyuyorum 🙈
En güzel öğretmen Uyuyan öğretmen 😂en güzel ders boş ders 😂
Yaaa sorma canım 😅 eşime bugün gidelim dedim ama inat benim kocam 😩 hastaneyi aradım çarşamba doluymuş ama gelin sekreter halleder dediler 😅 inşallah alırlar ya 😅😩
Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etme🤗🤭
Bugünde böyle. Ne inatcı keçi yumurtam var ya :KK11:
Koç yumurtası mübarek 😂😂😂 inattt ama koyulmuş yine geliyor gelmekte olan belli

Kızlar, Gonal F ile Cetrotide akşam vurulacak yazmış doktorum. Saat kaç gibi Gonal F vuruldunuz, Cetrotide aynı anda mı yoksa belirli bir süre sonra mı vurulmalı?
Canım cetrodite büyümüş yumurta çatlamasın diye vurulur baskılamak için sen neden şimdiden başlıyorsun anlamadım. Ben hepsini aynı anda vuruyorum. 16:00-21:00 arası istediğin saatte vurabilirsin demişlerdi, aynı saatte vurma zorunluluğun yok demişlerdi. Vücut rahat olsun dolaşım bozukluğu olmasın diye hergün yürüyüş de yaptım canım 🤗

Ya hu sanki hastanede hasta patlaması mı var sanarsın ki kuyruk dışarı kadar. Alırlar canım merak etme🤗🤭

Hahaha valla ya 😂 bitse de şu dersler bir kurtulsak

Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandım :eek:

Hahaha valla ya 😂 bitse de şu dersler bir kurtulsak
Hazirana az kaldı cero 😁
Peki siz şmdi haziranda okullar kapanınca 1 aya yakın dosya evrak işleri filan yapıyordunuz ya o nasıl olacak?
Kızzz ne nazlııı. Bunun bana vereceği çocukta böyle olursa yandım yandım :eek:
😂😂 Vallahi çocukların kölesi olacak gibi duruyoruz portim 😁 Allah bizi de korusun
Tarhana çorbası
Patatesli börek
Salata :kk77:
Amannnnn 😍😍 ne böreği bu yufka mı :kk77:

Hazirana az kaldı cero 😁
Peki siz şmdi haziranda okullar kapanınca 1 aya yakın dosya evrak işleri filan yapıyordunuz ya o nasıl olacak?

😂😂 Vallahi çocukların kölesi olacak gibi duruyoruz portim 😁 Allah bizi de korusun

Amannnnn 😍😍 ne böreği bu yufka mı :kk77:
Ay amin aminn larimm 😂

yufka kız tabi. Dışardaydım gelirken aldım yıfkacıdan 😬 elceeğzlerime kıyamam :KK70:

Back
X