• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman iyi Allah rahatlık versin 😁
Ben de bugün el ense yapacaktım, yazlık çıkarmaya mecalim yoktu Efenin_Annesi Efenin_Annesi çıkaracağını söyleyince dedim ki Simge kalk kaldır koca dötünü 😁

Günaydın Canımıniçi nasıl oldun 🤗
Yorma kendini balli daha yeni kahvaltii yapacak kizlar tepikliyo yazliklar ne zmn cikar bilmiyom😄🤭🤭

C Capanin Gururu Teyom kuzuş aramışlar çok sevindirik oldum sonundaaaaa güzel günler sizi beklerrrr :KK36::KK36:

melinda- melinda- canımmm gözn aydın olsun seninde mi erkek oluyormuşşş saglıkla kucagına alman nasip olsun inşallah bakalım bnm kereta ne olacak bz sana ne demiştik erkek mi olucak kız mı :KK70::KK70:
Senin ne zaman kontrol canım :KK6: :KK6::KK200: Bişi demedik ama ben hamile kalana kadar hep kızım olacak gibi kaldığımdan beri de oğlum olacak gibi hissediyordum:KK48::KK48::KK48:

coconatt coconatt kuzuş dün sen soruyordun demi kaytaz böreğini böyle yapıcaksın dün kayniş yapmıştı :KK36:

Eklentiler

• IMG_20210427_173541.webp
    IMG_20210427_173541.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210427_173545.webp
    IMG_20210427_173545.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210427_175002.webp
    IMG_20210427_175002.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 33
valla bni endişelendrdi kuzu ilk önce simge ile konuştuk o dün doktora gidince sormuş ondada varmış normal demiş bebekler artık yukarıya çıkıyormuşş :KK61::KK16:
Kasık ağrısını hep normal diye duydum canım bende Allahın izniyle hep duamdasınız içinizi rahat tutun inşallah sağlıkla gelicek topiğin en minik üyeleri🤗😍😍

Y yesilcayyy selam canım 🤗💛 bu haftalarda bebişler yukarı çıkmaya başlıyorlar bende ve edaecoo edaecoo da kasık sancıları vs oluyor,doktor normal dedi. Sende de oluyor mu?
Günaydınlar herkese 🙋‍♀️ Benim de hafta sonu çok kasık ağrım vardı kızlar uzandım hep ..2 gündür de sırt ve bel ağrım var gece sürekli uyanıyorum sağa sola yatmaktan

Valla aynen heyecanla bekliyoruz. İnşallah yüzünü görürüz 😂
Yaa bana muhakkak foto at olur mu 🤗
Canım randevusuzum tüp bebekte şuan sekreteriyle konuştum 10.30da yukarı çıkıcakmış hastaları varmış aradan yardımcı olurum dedi inşallah çok beklemem 😍 atarım canım inşallah görürüz de 🙏🙈
Gel kahve içelim 😁
Geleyim hepiciğini halledeyim seninkilerle edaecoo edaecoo nunkileri siz yormayın kendiniizii😞😍😍
Oyy ben sana kıyamam canım benimmm sen gel ben seni iftara alayım 🤗
Bir iki arkadaşımda da olmuştu öyle ama böyle 20li haftalardan sonra yukarı çıkmıştı. Kendini çok yorma eline geçen fırsatlarda yat dinlen 😊 ilerleyen zamanlarda sağa sola dönemiyorsun çabuk yoruluyorsun falan 😂 yaşadığım tek belirti bunlar herhalde
😁 Kuzuş plasentanın hepsi değil bir kısmı aşağıda sanırım yukarı çıkıyor ki bir kısmı aşağıdadır di mi🤔 zaten bu haftalarda yukarı çıkıyor. Plasenta previa için 20. Haftada teşhis konması doğruymuş
İnşallah canım bakalım yarın ogrenecuum 😉🙂
Ayy çok heyecanlı 😁
şu saate ne yiyorum tahmn edin canm istediii patlamış mısır :rolleyes::rolleyes:
Allah seni napmasın duyguşş 😂😂😂😂 afiyet olsunnnn
Yorma kendini balli daha yeni kahvaltii yapacak kizlar tepikliyo yazliklar ne zmn cikar bilmiyom😄🤭🤭
Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazım 🤔
coconatt coconatt kuzuş dün sen soruyordun demi kaytaz böreğini böyle yapıcaksın dün kayniş yapmıştı :KK36:
Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılır 😁 antakyalılar öyle yapar kaytazı sen daha iyi bilirsin gerçi

Günaydınlar herkese 🙋‍♀️ Benim de hafta sonu çok kasık ağrım vardı kızlar uzandım hep ..2 gündür de sırt ve bel ağrım var gece sürekli uyanıyorum sağa sola yatmaktan
Canım işte bebiklerimiz yukarı çıkıyormuş ondanmış

Back
X