- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.441
şu saate ne yiyorum tahmn edin canm istediii patlamış mısır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizi severimm aşkım siz bebişlerinizle keyfinize bakınoyyyyyy severm seniiiii bbgmm bnmmm düşünmen söylemen yeter güzel kalbinden öperimmm![]()
![]()
öyle bbgm yok yormuyorum ztn bu ara kasıklarımızda agrılar başladı istesekte yoramayız .. ev işi bitmezzzzYavaş yavaş yormadan yap canımişler bitmiyo bugün yap yarın yine aynı
![]()
Ahahahah ay iyiki tahminime bırakmadan söyledin kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi benimşu saate ne yiyorum tahmn edin canm istediii patlamış mısır![]()
seninde bakacagın günler gelsin inşallahh bbgmmmBende sizi severimm aşkım siz bebişlerinizle keyfinize bakın![]()
![]()
valla bnmde glmezdi ki çok sevmem yemesem kırk yıl aklıma glmezzzAhahahah ay iyiki tahminime bırakmadan söyledin kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi benim![]()
Büyüyor bebiş ondandır ağrılar dimiiöyle bbgm yok yormuyorum ztn bu ara kasıklarımızda agrılar başladı istesekte yoramayız .. ev işi bitmezzzz
İnşallah bitanemmseninde bakacagın günler gelsin inşallahh bbgmmm![]()
Afiyet olsun canım şifa olsunnvalla bnmde glmezdi ki çok sevmem yemesem kırk yıl aklıma glmezzz![]()
Yorma kendini balli daha yeni kahvaltii yapacak kizlar tepikliyo yazliklar ne zmn cikar bilmiyomAman iyi Allah rahatlık versin
Ben de bugün el ense yapacaktım, yazlık çıkarmaya mecalim yoktuEfenin_Annesi çıkaracağını söyleyince dedim ki Simge kalk kaldır koca dötünü
Günaydın Canımıniçi nasıl oldun![]()
Senin ne zaman kontrol canımC Capanin Gururu Teyom kuzuş aramışlar çok sevindirik oldum sonundaaaaa güzel günler sizi beklerrrr
melinda- canımmm gözn aydın olsun seninde mi erkek oluyormuşşş saglıkla kucagına alman nasip olsun inşallah bakalım bnm kereta ne olacak bz sana ne demiştik erkek mi olucak kız mı
![]()
valla bni endişelendrdi kuzu ilk önce simge ile konuştuk o dün doktora gidince sormuş ondada varmış normal demiş bebekler artık yukarıya çıkıyormuşşBüyüyor bebiş ondandır ağrılar dimii![]()
sagol balımmmmmİnşallah bitanemm
Afiyet olsun canım şifa olsunn![]()
bayram sonrası gidicm bbgm benSenin ne zaman kontrol canım![]()
Bişi demedik ama ben hamile kalana kadar hep kızım olacak gibi kaldığımdan beri de oğlum olacak gibi hissediyordum
![]()
Kasık ağrısını hep normal diye duydum canım bende Allahın izniyle hep duamdasınız içinizi rahat tutun inşallah sağlıkla gelicek topiğin en minik üyelerivalla bni endişelendrdi kuzu ilk önce simge ile konuştuk o dün doktora gidince sormuş ondada varmış normal demiş bebekler artık yukarıya çıkıyormuşş![]()
İnşallahhh canımayyyy çok heycanlıııııııııııııııııııyolundadır kuzum korkmaaaa
![]()
Günaydınlar herkeseY yesilcayyy selam canımbu haftalarda bebişler yukarı çıkmaya başlıyorlar bende ve
edaecoo da kasık sancıları vs oluyor,doktor normal dedi. Sende de oluyor mu?
Yaa bana muhakkak foto at olur muValla aynen heyecanla bekliyoruz. İnşallah yüzünü görürüz![]()
Gel kahve içelimCanım randevusuzum tüp bebekte şuan sekreteriyle konuştum 10.30da yukarı çıkıcakmış hastaları varmış aradan yardımcı olurum dedi inşallah çok beklemematarım canım inşallah görürüz de
![]()
Oyy ben sana kıyamam canım benimmm sen gel ben seni iftara alayım
Bir iki arkadaşımda da olmuştu öyle ama böyle 20li haftalardan sonra yukarı çıkmıştı. Kendini çok yorma eline geçen fırsatlarda yat dinlenilerleyen zamanlarda sağa sola dönemiyorsun çabuk yoruluyorsun falan
yaşadığım tek belirti bunlar herhalde
Ayy çok heyecanlıİnşallah canım bakalım yarın ogrenecuum![]()
Allah seni napmasın duyguşşşu saate ne yiyorum tahmn edin canm istediii patlamış mısır![]()
Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazımYorma kendini balli daha yeni kahvaltii yapacak kizlar tepikliyo yazliklar ne zmn cikar bilmiyom![]()
Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılır
Canım işte bebiklerimiz yukarı çıkıyormuş ondanmışGünaydınlar herkeseBenim de hafta sonu çok kasık ağrım vardı kızlar uzandım hep ..2 gündür de sırt ve bel ağrım var gece sürekli uyanıyorum sağa sola yatmaktan
Ay biraz geçmişe baktım 2 si de mi erkek göründü LarişCanım işte bebiklerimiz yukarı çıkıyormuş ondanmış