Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gözün aydın çok sevindim canim

selam canım. iyiyim. ben evet kayboldum biraz. 3 hafta önce histereskopi oldum. onrasında da yine çatlatma iğnesi. bugün çatlatma iğnesinin 10.günü.beklemedeyim.sen ne yaptın canım,gelişmeleri anlatsana
MErhaba bende histereskopi oldum ama doktor bana korunma verdi sizin neyden oldunuz acaba operasyonu acaba benim işlem farkından mı öyle oldu

selam canım. iyiyim. ben evet kayboldum biraz. 3 hafta önce histereskopi oldum. onrasında da yine çatlatma iğnesi. bugün çatlatma iğnesinin 10.günü.beklemedeyim.sen ne yaptın canım,gelişmeleri anlatsana
İnşallah güzrl haberler verirsin canım benim bende aşılamaya başlıyorum nasipse yarın iğneye başlarım büyük ihtimal inşallah başka bişeye gerek kalmaz geri Benimde bebişim histereskopi nasıl çıktı canım tüplere bakılıyor sanırım onda

Canım tebrik ederim Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Kalp atışı için gittiğinizde videoya kaydedin
Sonradan izlemek ve dinlemek çok çok güzel oluyor

Kızlar merhaba benim vücudumda garip şeyler oluyor hiç olmayan şeyler. Mesela belim çok ağrıyor ayrıca öğüs uçlarıma dokunamıyorum ve ayrıca sürekli açmışım gibi hissediyorum sofraya oturuyorum pek bişey yiyemeden geri kalkıyorum ama yarım saat sonra yine acıkıyorum bu iğneden olabilirim bugün 13. Günüm bu şikayetler 2 gündür var

Canım tebrik ederim Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Kalp atışı için gittiğinizde videoya kaydedin
Sonradan izlemek ve dinlemek çok çok güzel oluyor
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah kalp atışını da hemen duyarız o aklımda canım videoya çeker eşim o an :)

:) canım bugün kan verme saatini kaçırmışım 9buçuğa kadar veriliyormuş Sağlıkta, yarın artık. Sen naptın test falan yaptın mı
Ay ya tüh keşke idrar yapsaydın :)))) neyse neyse sağlık olsun. Yok ben test yapmadım daha doğrusu çok korkuyorum yapmaya ama vücudum çok garip dünden bu yana. Yukarıya da yazdım ama ccp veren olmadı daha göğüs uçlarım çok acıyor belim fena bide çok sık acıkıyorum yemek başına oturunca da çok az yiyorum iğne açlık yaparmış acaba kilo aldırıyor diye duymuştum senin Bi bilgin varmı canım

Ya simdi gordum cok secindim. Demek tedavi ise yaradi ve sonunda saglikli ilerleyrn bir gebelik oldu... hayirlisiyla kucaginiza alin.

İyi akşamlar bayanlar bende bu ay klomen ve ovitrell iğnesi vuruldum.sat 15 ocak 28 ocakta iğne vuruldum bi kaç gündür karnımda ve kasıklarım da ağrı ve batma var belimde çok ağrıyo ve ilişkiden sonra adet olacakmışım gibi sancılanıyorum sizce hamile miyim

Canım normalde Göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı adet belirtisi de sayılıyor biliyorsun. Ama tabiki gebelik belirtisi de sayılıyor. Bu ilaçların iğnenin iştah açtığı kesin. Bende de aynı durum var. Sen ne zaman kan vericeksin, doktor ne zaman gel dedi. Inşallah bu belirtilerin gebeliktendir canım ya, inan çok isterim Rabbim yüzünü güldürsün

Zaten regl olacağım diye düşünüyorum hiç gebeliğe yormuyorum aslında ama yinede acaba mı diyor insan. Doktor regl bekle dedi bana bekliyorum bende bakalım nasip artık. Bende ya isteyen herkese versin Rabbim aratmasın diyorum hep ne insanlar var doğurup sokaklara çöpe atan hamile kalıp keyfiyen aldıran Allah korusun inşallah güzel sonuçlar alırız canım

Öyle canım öyle malesef.. Inşallah canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Ya simdi gordum cok secindim. Demek tedavi ise yaradi ve sonunda saglikli ilerleyrn bir gebelik oldu... hayirlisiyla kucaginiza alin.
Çok teşekkür ederim canım :) çok şükür eşimin ameliyatından 3.5 ay sonra aldık güzel haberi, sağlıkla kucağımıza da almak nasip olsun inşallah darısı hepinizin başına canım

Duyarsınız Allahın izniyle. Ben de beta olmuşum boğazım iltihap dolu 14 tane penisilin verdi doktor. Evde yatıyorum
Kıyamam canım ya o kadar mı kötüsün 14 tane penisilin bir an önce geçsin de sağlığına kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…