- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.181
Evet bende inanilmaz var hatta brn dedim usutuyrm gali hatta kiz krdesimle kavga ettim gecen gun wc ye git diyor yani birden agri vuruyor evde yalniziz napiyim 5 dk bi wc mi gidiyim afedersiniz cok kvga etti benle resmenBiraz gazdan da olabilir canım bu batmalar, hamilelikte gaz sorunu da çok oluyo malesef
gözün aydın çok sevindim canimKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
MErhaba bende histereskopi oldum ama doktor bana korunma verdi sizin neyden oldunuz acaba operasyonu acaba benim işlem farkından mı öyle olduselam canım. iyiyim. ben evet kayboldum biraz. 3 hafta önce histereskopi oldum. onrasında da yine çatlatma iğnesi. bugün çatlatma iğnesinin 10.günü.beklemedeyim.sen ne yaptın canım,gelişmeleri anlatsana
Çok şükür canım çok teşekkür ederimgözün aydın çok sevindim canim
İnşallah güzrl haberler verirsin canım benim bende aşılamaya başlıyorum nasipse yarın iğneye başlarım büyük ihtimal inşallah başka bişeye gerek kalmaz geri Benimde bebişim histereskopi nasıl çıktı canım tüplere bakılıyor sanırım ondaselam canım. iyiyim. ben evet kayboldum biraz. 3 hafta önce histereskopi oldum. onrasında da yine çatlatma iğnesi. bugün çatlatma iğnesinin 10.günü.beklemedeyim.sen ne yaptın canım,gelişmeleri anlatsana
Şeker sensin :)) inşallah canım naptın verdinmi kan durumlar nasılÇok şekersin :) sağol canım benim inşalşah hepberaber seviniriz
Canım tebrik ederimKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Canım tebrik ederimSağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Kalp atışı için gittiğinizde videoya kaydedin
Sonradan izlemek ve dinlemek çok çok güzel oluyor
:) canım bugün kan verme saatini kaçırmışım 9buçuğa kadar veriliyormuş Sağlıkta, yarın artık. Sen naptın test falan yaptın mıŞeker sensin :)) inşallah canım naptın verdinmi kan durumlar nasıl
Ay ya tüh keşke idrar yapsaydın :)))) neyse neyse sağlık olsun. Yok ben test yapmadım daha doğrusu çok korkuyorum yapmaya:) canım bugün kan verme saatini kaçırmışım 9buçuğa kadar veriliyormuş Sağlıkta, yarın artık. Sen naptın test falan yaptın mı
Ya simdi gordum cok secindim. Demek tedavi ise yaradi ve sonunda saglikli ilerleyrn bir gebelik oldu... hayirlisiyla kucaginiza alin.Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Canım normalde Göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı adet belirtisi de sayılıyor biliyorsun. Ama tabiki gebelik belirtisi de sayılıyor. Bu ilaçların iğnenin iştah açtığı kesin. Bende de aynı durum var. Sen ne zaman kan vericeksin, doktor ne zaman gel dedi. Inşallah bu belirtilerin gebeliktendir canım ya, inan çok isterim Rabbim yüzünü güldürsünAy ya tüh keşke idrar yapsaydın :)))) neyse neyse sağlık olsun. Yok ben test yapmadım daha doğrusu çok korkuyorum yapmayaama vücudum çok garip dünden bu yana. Yukarıya da yazdım ama ccp veren olmadı daha göğüs uçlarım çok acıyor belim fena bide çok sık acıkıyorum yemek başına oturunca da çok az yiyorum iğne açlık yaparmış acaba kilo aldırıyor diye duymuştum senin Bi bilgin varmı canım
Zaten regl olacağım diye düşünüyorum hiç gebeliğe yormuyorum aslında ama yinede acaba mı diyor insan. Doktor regl bekle dedi bana bekliyorum bende bakalım nasip artık. Bende ya isteyen herkese versin Rabbim aratmasın diyorum hep ne insanlar var doğurup sokaklara çöpe atan hamile kalıp keyfiyen aldıran Allah korusun inşallah güzel sonuçlar alırız canımCanım normalde Göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı adet belirtisi de sayılıyor biliyorsun. Ama tabiki gebelik belirtisi de sayılıyor. Bu ilaçların iğnenin iştah açtığı kesin. Bende de aynı durum var. Sen ne zaman kan vericeksin, doktor ne zaman gel dedi. Inşallah bu belirtilerin gebeliktendir canım ya, inan çok isterim Rabbim yüzünü güldürsün
Duyarsınız Allahın izniyle. Ben de beta olmuşum boğazım iltihap dolu 14 tane penisilin verdi doktor. Evde yatıyorumÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsuninşallah kalp atışını da hemen duyarız o aklımda canım videoya çeker eşim o an :)
Öyle canım öyle malesef.. Inşallah canım Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinZaten regl olacağım diye düşünüyorum hiç gebeliğe yormuyorum aslında ama yinede acaba mı diyor insan. Doktor regl bekle dedi bana bekliyorum bende bakalım nasip artık. Bende ya isteyen herkese versin Rabbim aratmasın diyorum hep ne insanlar var doğurup sokaklara çöpe atan hamile kalıp keyfiyen aldıran Allah korusun inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Çok teşekkür ederim canım :) çok şükür eşimin ameliyatından 3.5 ay sonra aldık güzel haberi, sağlıkla kucağımıza da almak nasip olsun inşallahYa simdi gordum cok secindim. Demek tedavi ise yaradi ve sonunda saglikli ilerleyrn bir gebelik oldu... hayirlisiyla kucaginiza alin.
Kıyamam canım ya o kadar mı kötüsün 14 tane penisilinDuyarsınız Allahın izniyle. Ben de beta olmuşum boğazım iltihap dolu 14 tane penisilin verdi doktor. Evde yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?