Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MERHABA BU CUMA AKŞAM CATLTMA IGNEMI OLDUM PAZAR SAAT 11 DE ASILAMA OLDU cook geçti iğnenin üzerinden CUMA vuruldim iğne pazar oldu asilama bilmiyorum tutarmi ?

Maşallahhh rabbim tamamına erdirsin inşallah,

MErhaba bende histereskopi oldum ama doktor bana korunma verdi sizin neyden oldunuz acaba operasyonu acaba benim işlem farkından mı öyle oldu
Merhaba. Benim teshisim hafif arcuat uterustu.yani ust rahim hafif ice cokmustu.1.t sen once kimyasal dusuk yapmistim. Doktorum bir fe boyle deneyelim dedi. Histereskopi sinrasi olacaguna inaniyorum dedi. Bakalim. Hic korunma vermedi. Gerek duymadi sanırım

Hımm bend de y rahim vardı o düzeltildi birde perde var normalde haftaya adet olmam lazım bu adet değil birdahaki ay adete gel tedavi başlayalım dedi
Bende hiç korunmadım operasyon sonrası bir hafta bekledim sonra değerlendirdim :) olursa da fırça yemem herhalde

Hem teshis hem de tedavu amacli oluyor histereskopi. Benim tuplerde sorjn yoktu ama hafif uterus bozuklugu vardi.onu duzeltti doktor.yani bebegin tutanacagi alani genisletmek amacli.ihtimali arttircaz dedi doktorum. Bakalim canim. Yaa seni de merakla.bekliyoruz o zaman
Asilamayla gelir insallah bebisin. Ayy hadi hayirlisi canim.gelismelerden haberdar et mutlaka

Olsun da hicbisey olmaz bence. Sonucta benim dokorum hic korunma vermedigine gore olabiliyormus.

Olsun da hicbisey olmaz bence. Sonucta benim dokorum hic korunma vermedigine gore olabiliyormus.
Yorumlara bakıyorum korun diyende var birşey demeyen de aptal olduk valla benim yumurtlamam geç oluyor operasyon sonrası bir hafta sonra baktım koyu değerlendirdim ben gene bakalım nasip artık dua tesbihe başladım rabbim sağlıkla hepimizi muradına erdirsin emeklerimiz boşa gitmesin

Aynen aptal olduk walla. Yaa takilma bence olacaksa olur zaten.olmamissa da takilcak hicbisey yok demektir. Hayirlisi diyelim canim

Anladım canım inşallah işe yarar bu işlem her yolu deniyoruz beyin hiç umudum yok yanı aşılama ile hamile kalan çok az ama denemedende olmuyo işte inşallah gelir yavrular

Çok teşekkür ederim bebeğim, Allahın izniyle bi kalp atışını da duyayım
Sen de artık heyecanla test günü bekliyceksin :) merakta bırakma bizi

Kıyamam canım ya o kadar mı kötüsün 14 tane penisilin bir an önce geçsin de sağlığına kavuş inşallah
Sağol canım evet çok kötüyüm boğazım tıkalı resmen
İğne de bir yakıyor ki üff
Raporluyum evde yatıyorum
Oğlum da babannesinde o da hasta biraz kreşe yollamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…