- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.161
çok sevindimmmm senin adınaKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
İnşallah canım benim ya Allahım hepinize bir an önce nasip etsinÇok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer randevundada pıt pıt duy inşallah kalbini :)
Çok teşekkür ederim canım, darısı başınızaçok sevindimmmm senin adına
Çok sevindim canım maşallah hadi sağlıkla bir olsun da iki de fena olmaz :) darısı cinsiyete en sonra da doğuma kadar sağlıkla kucağına almaya inşallahhhKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
Çok şükür canım maşallah Hadi gözünaydın darısı kalp atışına inşallah:)Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ah canım bi tane gelsin de sağlıkla bana o yeter şu an :) önce kalp atışını Allahın izniyle duyalım sonra sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallahÇok sevindim canım maşallah hadi sağlıkla bir olsun da iki de fena olmaz :) darısı cinsiyete en sonra da doğuma kadar sağlıkla kucağına almaya inşallahhh
İnşallah canım benim inşallahÇok şükür canım maşallah Hadi gözünaydın darısı kalp atışına inşallah:)
selam canım. iyiyim. ben evet kayboldum biraz. 3 hafta önce histereskopi oldum. onrasında da yine çatlatma iğnesi. bugün çatlatma iğnesinin 10.günü.beklemedeyim.sen ne yaptın canım,gelişmeleri anlatsanaCanımm naptın gözükmüyorsun hiç ne alemdesin
Yaaaa canım benim gözünaydın çok mutlu oldum inan.Dedim ben ikiz gibi doğuyo diye demi daha sen gebelik haberini bile alnamıştın :) Artık bol bol dua bekliyoruz kuzum sendenKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Çook teşekkür ederim canımcım ya :) ama şu an tek kese var, sonra sürpriz yaşar mıyız bilmiyorum tabi kuzum :)Yaaaa canım benim gözünaydın çok mutlu oldum inan.Dedim ben ikiz gibi doğuyo diye demi daha sen gebelik haberini bile alnamıştın :) Artık bol bol dua bekliyoruz kuzum senden
ahhh canım yaa ben de geriye doğru aranıyorum. az önce gördüm keseyi de görmüşsün. uzun zamandır girmiyordum. şindi kese gördüm filan deyince çok mutlu oldum. maşallah. inşallah heepp güzel haberlerini alırsın bebişinin. çok çok tebrik ederim. :)Ay canım benim ya kıyamam sana çok aramışsındır sevinç çığlığımı :)) tamamen doğal yolla oldu kuzum. Hatırlıyosundur eşim ekimde varikosel ameliyatı olmuştu doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde edilşyo genelde dedi, tam 3.5 ay olmuştu ki hamile olduğumu öğrendim :) darısı isteyen herkesin başına canım. Tek isteğim sağlıkla devam etmesi sağlıkla kucağımıza alabilmek, siz de dua edin bizim için ❤
Çoook teşekkür ederim kuzucum ya darısı artık sizlerin başınaahhh canım yaa ben de geriye doğru aranıyorum. az önce gördüm keseyi de görmüşsün. uzun zamandır girmiyordum. şindi kese gördüm filan deyince çok mutlu oldum. maşallah. inşallah heepp güzel haberlerini alırsın bebişinin. çok çok tebrik ederim. :)
Hadi gözün aydın canım rabbim hep güzel haberler versin İnşalla h hayirlackucagina alırsın ikizde olursa ne güzel olurKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
inşallah o da gelicek. zaman hızlı geçiyo canım. çok şükür bugününe.Çoook teşekkür ederim kuzucum ya darısı artık sizlerin başınaçok şükür keseyi gördük bugün canım, hayırlısıyla Allahın izniyle bi de kalp atışını duysak iyice rahatlıycam
Canim ya bisey sorcam benm boyle rahimde bakma gibi oluyor hic hissettinmi oyle bisey baya batma hissediyorum ozellikle tuvaletim gelince acaip tedirgin oldumÇoook teşekkür ederim kuzucum ya darısı artık sizlerin başınaçok şükür keseyi gördük bugün canım, hayırlısıyla Allahın izniyle bi de kalp atışını duysak iyice rahatlıycam
Amiin canım benim. İkiz tek hiç fark etmez, yeter ki sağlıkla kucağımıza alabilelim canım en önemlisi o şu anHadi gözün aydın canım rabbim hep güzel haberler versin İnşalla h hayirlackucagina alırsın ikizde olursa ne güzel olur
Çok şükür canım, ne kadar şükretsem az zateninşallah o da gelicek. zaman hızlı geçiyo canım. çok şükür bugününe.
Batma bende de vardı canım evet. Bi süredir olmuyo ama battan önce ve battan sonra bi kaç gün hissetmiştimCanim ya bisey sorcam benm boyle rahimde bakma gibi oluyor hic hissettinmi oyle bisey baya batma hissediyorum ozellikle tuvaletim gelince acaip tedirgin oldum
Ozaman normal yani cok garip geldi banada ayni batma arada sol gogusumede oluyorBatma bende de vardı canım evet. Bi süredir olmuyo ama battan önce ve battan sonra bi kaç gün hissetmiştim
Biraz gazdan da olabilir canım bu batmalar, hamilelikte gaz sorunu da çok oluyo malesefOzaman normal yani cok garip geldi banada ayni batma arada sol gogusumede oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?