Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sevindimmmm senin adına

Çok sevindim canım maşallah hadi sağlıkla bir olsun da iki de fena olmaz :) darısı cinsiyete en sonra da doğuma kadar sağlıkla kucağına almaya inşallahhh

Çok şükür canım maşallah Hadi gözünaydın darısı kalp atışına inşallah:)

Çok sevindim canım maşallah hadi sağlıkla bir olsun da iki de fena olmaz :) darısı cinsiyete en sonra da doğuma kadar sağlıkla kucağına almaya inşallahhh
Ah canım bi tane gelsin de sağlıkla bana o yeter şu an :) önce kalp atışını Allahın izniyle duyalım sonra sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah

Yaaaa canım benim gözünaydın çok mutlu oldum inan.Dedim ben ikiz gibi doğuyo diye demi daha sen gebelik haberini bile alnamıştın :) Artık bol bol dua bekliyoruz kuzum senden

Yaaaa canım benim gözünaydın çok mutlu oldum inan.Dedim ben ikiz gibi doğuyo diye demi daha sen gebelik haberini bile alnamıştın :) Artık bol bol dua bekliyoruz kuzum senden
Çook teşekkür ederim canımcım ya :) ama şu an tek kese var, sonra sürpriz yaşar mıyız bilmiyorum tabi kuzum :)

ahhh canım yaa ben de geriye doğru aranıyorum. az önce gördüm keseyi de görmüşsün. uzun zamandır girmiyordum. şindi kese gördüm filan deyince çok mutlu oldum. maşallah. inşallah heepp güzel haberlerini alırsın bebişinin. çok çok tebrik ederim. :)

Çoook teşekkür ederim kuzucum ya darısı artık sizlerin başına çok şükür keseyi gördük bugün canım, hayırlısıyla Allahın izniyle bi de kalp atışını duysak iyice rahatlıycam

Hadi gözün aydın canım rabbim hep güzel haberler versin İnşalla h hayirlackucagina alırsın ikizde olursa ne güzel olur

Son düzenleme:
Çoook teşekkür ederim kuzucum ya darısı artık sizlerin başına çok şükür keseyi gördük bugün canım, hayırlısıyla Allahın izniyle bi de kalp atışını duysak iyice rahatlıycam
inşallah o da gelicek. zaman hızlı geçiyo canım. çok şükür bugününe.

Canim ya bisey sorcam benm boyle rahimde bakma gibi oluyor hic hissettinmi oyle bisey baya batma hissediyorum ozellikle tuvaletim gelince acaip tedirgin oldum

Hadi gözün aydın canım rabbim hep güzel haberler versin İnşalla h hayirlackucagina alırsın ikizde olursa ne güzel olur
Amiin canım benim. İkiz tek hiç fark etmez, yeter ki sağlıkla kucağımıza alabilelim canım en önemlisi o şu an

Canim ya bisey sorcam benm boyle rahimde bakma gibi oluyor hic hissettinmi oyle bisey baya batma hissediyorum ozellikle tuvaletim gelince acaip tedirgin oldum
Batma bende de vardı canım evet. Bi süredir olmuyo ama battan önce ve battan sonra bi kaç gün hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…