Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükk bugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)

Maşallah canım, çok sevindim. Sağlıcakla katlansın, sağlıcakla büyüsün kesesinde :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin canım

Maşallah canım, çok sevindim. Sağlıcakla katlansın, sağlıcakla büyüsün kesesinde :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin canım
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Maşallah canım çok güzel çok şükür Rabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah benimde 20 Şubat'ta randevum var sabırsızlıkla bekliyorum bende

Masallah masallah kuzum.

Maşallah canım çok güzel çok şükür Rabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah benimde 20 Şubat'ta randevum var sabırsızlıkla bekliyorum bende
Çok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Senin de randevunda hep güzel şeyler duy, cinsiyetini öğren inşallah canım :) ben de kalp atışlarını duyayım

Allah gonlune gore versin canim cok guzel haberler bunlar bebisimiz ikizdir belki bukadar ileri gitmesi belki tek yumurta ikizidir Allah gonlunuze gore versin insallah

Allah gonlune gore versin canim cok guzel haberler bunlar bebisimiz ikizdir belki bukadar ileri gitmesi belki tek yumurta ikizidir Allah gonlunuze gore versin insallah
Yok canım tek yumurta ikizi nerdeyse mümkün dediği o tamamen genetik bi şey. Bizde ikiz bile yok, tek tumurta ikizi hiç olmaz yani :) bence ikiz değilim yani sonradan da kese çıkmaz büyük ihtimalle, erken döllenme oldu galiba. Hep sağlıklı olsun da tek istediğim o canım

Insallah canim benim belki bebek iri gelisiyordur benim ilk bebegim oyleydi esim 2.08 boyu ve cocuk cok iri gelisti ben biraz kucuk bi bayanim ama masallah vardi tosunumun hep onde gitti haftasi ztn irilikten erkende geldi sipa

Insallah canim benim belki bebek iri gelisiyordur benim ilk bebegim oyleydi esim 2.08 boyu ve cocuk cok iri gelisti ben biraz kucuk bi bayanim ama masallah vardi tosunumun hep onde gitti haftasi ztn irilikten erkende geldi sipa
Eşin çok uzunmuş canım maşallah ondan almış olabilir o genleri. Benim eşim 1.85, ben de minnoş bi bayanım 1.58 cik hep sağlıklı olması tek duam

Eşin çok uzunmuş canım maşallah ondan almış olabilir o genleri. Benim eşim 1.85, ben de minnoş bi bayanım 1.58 cik hep sağlıklı olması tek duam
Bence guzel haberlerin dua et ve ilk uc ayi guzel gecir stres yapma saglikli beslen bu aralar beslenmen bebek icin cok onemli bi donem butun organlari gelisiyor kesinlikle sigara icme icilen yerden kac ay guzel olcak kuzum ya guzel guzel tadini cikar

Bence guzel haberlerin dua et ve ilk uc ayi guzel gecir stres yapma saglikli beslen bu aralar beslenmen bebek icin cok onemli bi donem butun organlari gelisiyor kesinlikle sigara icme icilen yerden kac ay guzel olcak kuzum ya guzel guzel tadini cikar
Çok şükür kendimi iyi hissediyorum hep iyi düşünüyorum 3 ayı güzel geçiricem inşallah canım. Beslenmeme de dikkat ediyorum, sigara kullanmıyoruz zaten. Doktorum da bugün beslenme konusunda çok bilgi verdi neler yiyip neler yememem konusunda. Bi çıktı da verdi, inşallah her şey güzel olur

Çok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer randevundada pıt pıt duy inşallah kalbini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…