- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.141
Hemde çok zor bir süreç o döngü 1.5 yıl oldu hala hamile kalamadım her ay streso döngü ne kadar stresli bir surecmis öyle
allah herkesin yardımcısı olsun bacımHemde çok zor bir süreç o döngü 1.5 yıl oldu hala hamile kalamadım her ay stres
doktorumla görüştüm daha adetine 5 gün var umut vermiyor ama bu degerler degisedebilir dedi bakalım her sey nasip kısmetEvet canım malesef sürekli stres içinde oluyo insan...
evet çerkesim amin inşallah bu topikteki herkes hayırlı haberler alırrÇerkessiniz galiba bende çerkesim :) inşallah hayırlı haberler alırsınız en yakın zamanda:))
Tabi canım daha varmış adetine, değişebilir durum. Hayırlısı neyse o olsundoktorumla görüştüm daha adetine 5 gün var umut vermiyor ama bu degerler degisedebilir dedi bakalım her sey nasip kısmet
Maşallah canım, çok sevindim. Sağlıcakla katlansın, sağlıcakla büyüsün kesesinde :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin canımKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hep sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunMaşallah canım, çok sevindim. Sağlıcakla katlansın, sağlıcakla büyüsün kesesinde :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin canım
Maşallah canım çok güzel çok şükür Rabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah benimde 20 Şubat'ta randevum var sabırsızlıkla bekliyorum bendeKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Çok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Senin de randevunda hep güzel şeyler duy, cinsiyetini öğren inşallah canım :) ben de kalp atışlarını duyayımMaşallah canım çok güzel çok şükür Rabbim kucagimiza almayı da nasip eder inşallah benimde 20 Şubat'ta randevum var sabırsızlıkla bekliyorum bende
Çok şükür canımmMasallah masallah kuzum.
Allah gonlune gore versin canim cok guzel haberler bunlar bebisimiz ikizdir belki bukadar ileri gitmesi belki tek yumurta ikizidir Allah gonlunuze gore versin insallahKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Yok canım tek yumurta ikizi nerdeyse mümkün dediği o tamamen genetik bi şey. Bizde ikiz bile yok, tek tumurta ikizi hiç olmaz yani :) bence ikiz değilim yani sonradan da kese çıkmaz büyük ihtimalle, erken döllenme oldu galiba. Hep sağlıklı olsun da tek istediğim o canımAllah gonlune gore versin canim cok guzel haberler bunlar bebisimiz ikizdir belki bukadar ileri gitmesi belki tek yumurta ikizidir Allah gonlunuze gore versin insallah
Insallah canim benim belki bebek iri gelisiyordur benim ilk bebegim oyleydi esim 2.08 boyu ve cocuk cok iri gelisti ben biraz kucuk bi bayanim ama masallah vardi tosunumun hep onde gitti haftasi ztn irilikten erkende geldi sipaYok canım tek yumurta ikizi nerdeyse mümkün dediği o tamamen genetik bi şey. Bizde ikiz bile yok, tek tumurta ikizi hiç olmaz yani :) bence ikiz değilim yani sonradan da kese çıkmaz büyük ihtimalle, erken döllenme oldu galiba. Hep sağlıklı olsun da tek istediğim o canım
Eşin çok uzunmuş canım maşallah ondan almış olabilir o genleri. Benim eşim 1.85, ben de minnoş bi bayanım 1.58 cikInsallah canim benim belki bebek iri gelisiyordur benim ilk bebegim oyleydi esim 2.08 boyu ve cocuk cok iri gelisti ben biraz kucuk bi bayanim ama masallah vardi tosunumun hep onde gitti haftasi ztn irilikten erkende geldi sipa
Bence guzel haberlerin dua et ve ilk uc ayi guzel gecir stres yapma saglikli beslen bu aralar beslenmen bebek icin cok onemli bi donem butun organlari gelisiyor kesinlikle sigara icme icilen yerden kac ay guzel olcak kuzum ya guzel guzel tadini cikarEşin çok uzunmuş canım maşallah ondan almış olabilir o genleri. Benim eşim 1.85, ben de minnoş bi bayanım 1.58 cikhep sağlıklı olması tek duam
Çok şükür kendimi iyi hissediyorum hep iyi düşünüyorum 3 ayı güzel geçiricem inşallah canım. Beslenmeme de dikkat ediyorum, sigara kullanmıyoruz zaten. Doktorum da bugün beslenme konusunda çok bilgi verdi neler yiyip neler yememem konusunda. Bi çıktı da verdi, inşallah her şey güzel olurBence guzel haberlerin dua et ve ilk uc ayi guzel gecir stres yapma saglikli beslen bu aralar beslenmen bebek icin cok onemli bi donem butun organlari gelisiyor kesinlikle sigara icme icilen yerden kac ay guzel olcak kuzum ya guzel guzel tadini cikar
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu heyecanlari :)Çok şükür canım inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız. Senin de randevunda hep güzel şeyler duy, cinsiyetini öğren inşallah canım :) ben de kalp atışlarını duyayım
Çok sevindim ne kadar güzel haberler bunlar :) inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer randevundada pıt pıt duy inşallah kalbini :)Kızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?