Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım birkaçgün sonra birdaha dene belirtiler bazen piskolojik oluyor ben iğne olduğum da birsuru belirti oluyordu hamile kaldığında pek belirti olmadi

Tebrikler canım çok sevindim
Tesekur ederim canım sende de pıhtılaşma vardı degilmi canım ign eye nezaman başlamıştın ben öğrenir öğrenmez başladım öncesinde aspirinde kullanmıştım.fakat ign eye başlayınca aspirin bıraktım korktum ikisini birlikte kullanmaktan.bizarari olurmuki keseyi görünce ki aspirin alsam.devletteki doktora gittim bisey olmaz iç dedi pek açık konusmuyor

Öğrenince hemen başlamıştım canım asprini bırakmıştım progestan vermişti bana tutunmayı kolaylaştırıyor diye hatta iğne yapıldığı gün vermişti. İkisi de kanı sulandırıyor ya bilemedim fazla gelir mi arayıp sorma ihtimalin varsa sor canm

kizlar dun aksam ovulasyon gunumdu. iliskiye girneden once vikis ile buhar yaptim. sonra beraber olduk esimle. bgn kasiklarim da agri var. yumurtaliklarima dogru. bu sekilde buğu yapan varmi aranizda

bakiyim 4 gunum var adetime gecikirse yapicam tekrar bi ben mi bu ignenin yan etkilerini goruyorum ya mide agrisindan uyuyamiyorum gecelerdir bide sirt agrisi
Canım ben bu ay 3. Kez ovitrelle oldum. İlkinde ilk iğneyi olduğum günden adet günüme kadar çok fazla karın, kasık ve bel ağrım oldu. İkincisinde hiç bişey olmadı.Bu ay ise düne kadar yine bişeyim yoktu bugün 9. gün. Dünden beri alt karın bölgemde ve kasıklarımda bayaa ağrım var hatta dayanamayıp 1 tane parol içtim bünyeden bünyeye aydan aya bile değişiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…