- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.301
Inşallah enkısa sürede olur canmAaaaa ben varım kuzum senden önce. Ben daha hiç hamilelik yaşamadım
Hicde öyle değil rabbim den ümit kesilmez sanada sürprizin enkısa sürede gelicek canm.kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalmıyormuşKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Hiç öyle düşünme, görüyosun sürpriz yapıyo bi anda bebişler canım
Hicde öyle değil rabbim den ümit kesilmez sanada sürprizin enkısa sürede gelicek canm.kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalmıyormuş
Ah lütfen ben de varım :) değil hamile kalmak ilaç kullanmaya başlayalı adet olamıyorum
Belki geçen ay aspirin kullanmış olsayolsaydım oda dusmicekti.insallah buda düşmez.okadar çoklu pıhtılaşma sorunu olan çoğunun ondan olmuyor.bence çocuk düşünen herkes bu testi yaptırmalı kesin önlem amaçlı. Bizi doktorlar bilgilendiriyor herşeyi yaşayarak ogreniyoruzInsallahh canimmmm. Seni takipteyim. Pirtilasma yüzünden olmaz diyordum. Sen umut oldun. Insallah saglikla devam eder.
Yanlız değilsin cnmKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Belki geçen ay aspirin kullanmış olsayolsaydım oda dusmicekti.insallah buda düşmez.okadar çoklu pıhtılaşma sorunu olan çoğunun ondan olmuyor.bence çocuk düşünen herkes bu testi yaptırmalı kesin önlem amaçlı. Bizi doktorlar bilgilendiriyor herşeyi yaşayarak ogreniyoruz
Çok sağol canım rabbim sizlere de şifa versinAhh canim cok gecmis olsunn. Bu yil hastaliklari atlatamadik. Benim oglanda gecen persembe okula basladi cuma hasta geldi. Bende agir idrar yollari enfeksiyonu geciriyorum. Bu ayda bos gecicek anlayacagin. Allah sifa versin .
Teşekkür ederim hem de tebrik ederim :) değerin çok güzel çıkmış maşallahGeçmiş olsun rabbim şifa versin
Kızlar testime birde siz bakarmısınız??????????????????? 13. Gün bugün
Sanki hayalet çizgi var canım ıgnenin kacin ci günüydü.bence iğne günü sayılmaz çünkü öğün ilişki olmuyor ilişkiden sonrayı saymak daha mantikliKızlar testime birde siz bakarmısınız??????????????????? 13. Gün bugün
Yumurtlama var şu an canım, bugünü kesin değerlendir. Yarın yine test yap hafif silikleşmişse asıl o zaman önemli. Yani silikleştiği günü de kesin değerlendirKızlar az önce yaptım ovülasyon testini şuan yumurtlama olmuş mu oluyo olucakmı oluyo
aspirin kullanınca ne oluyor anlamadim canımAynen canim 4 kez klomen kullandikdan 3 kimyasaldan sonra ögrendim.benimde gecen ay aspirin kullansaydim belki simdi kalp atisi duymus olurdum
Yumurtlama var şu an canım, bugünü kesin değerlendir. Yarın yine test yap hafif silikleşmişse asıl o zaman önemli. Yani silikleştiği günü de kesin değerlendir
İnşallah bu şekilde gelir canım bebişinTamam canım benim teşekkür ederim evet yarın akşamda bakıcam son testim kaldı zaten onuda yarın yapayım bu ay doktora gitmedim kendi halimize bakıyoruz bakalım inşallah hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?