- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.281
Kullan canım bir an önce, önemli bi şey biliyosunAmerika bende folic kullanmistim daha once ama baslicam simdi bitane aslinda uzun sure kullandim yeni birakmistim yine baslicam
Anladım kuzum yurtdışında sistem biraz daha farklı oluyo tabiAma simdi fransadayim is icin burdayiz hem amcamlarda burda benim
Ayy naşallah canım ya ne güzel bi haber :) inşallah hep böyle sağlıkla artsın değerin. Çok sevindimmCanım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Hadi ya ben o kadar araştırmamıştım canım bunu duyduğuma sevindim :)çok kaliteli bir vitamin .içinde gerçek folic asit var.
Folattro ve Diofol candır :)
Canım benim ya nolur şöyle düşünme, senin de gelicek yakında bebişin. Zamanı var demek ki. Sen elinden geleni yap bol bol dua etKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Canım sen hamiş misin ya hayırlı olsun ne kadarcık fasulyen :)Canım benim ya nolur şöyle düşünme, senin de gelicek yakında bebişin. Zamanı var demek ki. Sen elinden geleni yap bol bol dua et
Sağol Canım inşallah çok tesekurlerAyy naşallah canım ya ne güzel bi haber :) inşallah hep böyle sağlıkla artsın değerin. Çok sevindimm
amin canım inşallah darısı hepinize İnşalla h.biraz banada supriz oldu okadar düşük ten sonra hala korkuyorum İnşalla h hayırla gidersisko vayyy canımmm maşallah ya tebrik ederim. Birkaç saat girmedim nete; elli mesaj birikmiş dedim birşeyler olmuş :)) gözün aydın canım benim. Sağlıcakla tamamla inşallah, darısı bizlere
Ben de canım henüz hamile değilim yalnız değilsin yani ama rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Canım benim ya nolur şöyle düşünme, senin de gelicek yakında bebişin. Zamanı var demek ki. Sen elinden geleni yap bol bol dua et
Ben de canım henüz hamile değilim yalnız değilsin yani ama rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Evet canım sürpriz yaptı bize bu ay minik :)Canım sen hamiş misin ya hayırlı olsun ne kadarcık fasulyen :)
Sağol Canım inşallahtebrikler. saglikla alin kucaginiza
Hiç öyle düşünme, görüyosun sürpriz yapıyo bi anda bebişler canımKuzum surekli kadro degisiyor ben kaldim burda boyle.
Ah lütfen ben de varım :) değil hamile kalmak ilaç kullanmaya başlayalı adet olamıyorumKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşallahHepinizi katıyorum canım tüm isteyenlere rabbim sağlıklı evlat nasip etsin ınşallah
yok canım önce tedavi olduğum doktora sonuçları attığımda cevap yazmadı bu ay gitmedim ya tedaviye aslında gittim izindeydi.artik bende ona gitmekten vazgeçtim yeni bir doktor edin cem şimdilik devlet hastanesine gittim onlarada güvenemedim zaten homoziğot benm pıhtılaşma İnşalla h bi sıkıntı olmaz haftaya kese görünür galiba ozaman özele gidicgidicem artık.Öğrenince hemen başlamıştım canım asprini bırakmıştım progestan vermişti bana tutunmayı kolaylaştırıyor diye hatta iğne yapıldığı gün vermişti. İkisi de kanı sulandırıyor ya bilemedim fazla gelir mi arayıp sorma ihtimalin varsa sor canm
Sağol Canım benim inşallah. Rabbim sanada nasip etsinTebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşallah
Sağol cann inşallah sıra size geliyorHayırlı olsun canım maşallah :) bebeklerimiz çoğalıyor
Amin inşallah, bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsin.Sağol Canım benim inşallah. Rabbim sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?