- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.241
Ay cok guzel bi haber hayirlisi insallah kac gun gecikme olduCanım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Insallah amin canim hepimize hayirlisi olsunTeşekkür ederim cvbın için Ama cizgi cok zor görunuyor belkibiraz kalmıştır dedim bende..seninde gözünaydın canım :)
Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Igneden kacinci gun sonra kan testi yapildiCanım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
çok kaliteli bir vitamin .içinde gerçek folic asit var.Nerde yaşıyosun canım?
Ben hamile kalmadan önce 6 ay inofolic combi kullandım canım hem folik asit için hem kaliteli yumurtlamayı sağlaması için. Şimdi diofol verdi doktorum. Folik asit, b12, d vitamini ve iyot var içerisinde
Etmezmiyim canım dua ederken ilk aklıma geliyorsun. inşallah en kısa zamanda sanada nasip olur.sende bana dua etCokkk sevindim canim. Banada umut oldu. Dikkat et kendine cok yol yürüme. Sende bana dua et lütfen.
4 gün canım tesekurlerAy cok guzel bi haber hayirlisi insallah kac gun gecikme oldu
Yaa çok sevindim :)) inşallah devamıda hayırla gelir değerin çok güzel maşallah nazar değmesin :)Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Canım benim bu ay iğne olmadım kendiliğinden oldu ovulasyon testiyle takip ettimIgneden kacinci gun sonra kan testi yapildi
Sağol Canım benim amin inşallah. Darısı hepinize olsunYaa çok sevindim :)) inşallah devamıda hayırla gelir değerin çok güzel maşallah nazar değmesin :)
Hayırlı olsun canım maşallah :) bebeklerimiz çoğalıyorCanım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Beni unutmaKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Aaaa canım çok sevindim hadi gözünaydın inşallah sağlıkla ilerlerCanım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
Aaaaa ben varım kuzum senden önce. Ben daha hiç hamilelik yaşamadımKızlar galiba tek hamile kalmayi beceremeyen ben kaldim. Sanirim yillar sonrada yine buralarin ablasi olucam.
Oh bak çok şükür gayet iyi değerin hadi Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Canım çok şükür sonuç iyi çıktı hiç beklemiyodum bthgc 462 çıktı. Inşallah devamı hayırla gelir dualarınıza ihtiyacım var .rabbim senin yuzunude güldürsün inşallah canım.
İğne vücudun dengesini değiştiriyor zaten bata 5 varsa çıkması lazım sonuçta çatlatan iğne ile doktor tarih belli kaç çıktıki değerin tatlımdün tey yapmıstım kan testi negatif cikmisti doktor adetine daha 5 gün var bu durum cok az bir ihtimal olsada degisebilir dedi sırt agtisindan ölücem belirtiler yasiyorim ben adet olucagim zaman hic sancim falan olmazdi vallahi hayirlisi olsun umudum yok ama vucudumu bu ignemi mafetri bilmiyorum
çok az bir ihtimal cunku dusuk cikti cok 1.20İğne vücudun dengesini değiştiriyor zaten bata 5 varsa çıkması lazım sonuçta çatlatan iğne ile doktor tarih belli kaç çıktıki değerin tatlım
Çok sağol canım amin inşallah.Aaaa canım çok sevindim hadi gözünaydın inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?