- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.321
Sanki silik bi cizgi var ilk idrarlami yaptinKızlar testime birde siz bakarmısınız??????????????????? 13. Gün bugün
Bizi de unutma bitanem, adım aynur, rabbim güzel yüreğinin mükafatını versin inşallah senindeUmutumut82 aşırı dua ediyorum aklın hayalin almayacağı kadar dua ediyorum sen buradan çok kısa süre içerisinde hamile haberini vereceksin bak gör hiç moralini bozma..
daha önce de dua ederdim ama bu ay çok farklı, Allah biliyor ya .. elbet bir tanesi kabul olacaktır.
Hayır öğlenden sonra yaptım canım var dimi ya :)Sanki silik bi cizgi var ilk idrarlami yaptin
13.gün canım sabah tekrar yapıcam bakalımSanki hayalet çizgi var canım ıgnenin kacin ci günüydü.bence iğne günü sayılmaz çünkü öğün ilişki olmuyor ilişkiden sonrayı saymak daha mantikli
tamam canım sana da edeceğim dua, amin inşallah.. hepimize tez zamanda dileğimizin sevincini yaşamayı nasip etsin inşallah.Bizi de unutma bitanem, adım aynur, rabbim güzel yüreğinin mükafatını versin inşallah seninde
Hayırlı olsun canım benim bizim için de dua edin ne mutlu sana :)Evet canım sürpriz yaptı bize bu ay minik :)
Dün kesemizi gördük canım. Normalde dün sata göre 4+4 tük, ultrasonda 5+1 çıktı. Yani bugün sata göre 4+5, ultrasona göre 5+2 oluyoruz herhalde kuzum
Evet var ama ilk idrar daha iyi sonuc ogleden sonra benimkide silik oldu ilk idrar daha iyiHayır öğlenden sonra yaptım canım var dimi ya :)
Tamam sabah tekrar yapacağım inşallah koyulaşır ya inşallahEvet var ama ilk idrar daha iyi sonuc ogleden sonra benimkide silik oldu ilk idrar daha iyi
Umutumut82 aşırı dua ediyorum aklın hayalin almayacağı kadar dua ediyorum sen buradan çok kısa süre içerisinde hamile haberini vereceksin bak gör hiç moralini bozma..
daha önce de dua ederdim ama bu ay çok farklı, Allah biliyor ya .. elbet bir tanesi kabul olacaktır.
aspirin kullanınca ne oluyor anlamadim canım
Dualarım hep sizlerle canım, Allahım bir an önce nasip etsin hepinizeHayırlı olsun canım benim bizim için de dua edin ne mutlu sana :)
İnşallah bu şekilde gelir canım bebişin
maşallh cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaarr çok şükür Allahıma kesemizi gördükkbugün sata göre 4+4 üz, ultrasonda 5+1 çıktık önden gidiyo maşallah dedi doktorumuz :) kesemiz 4.3mm. Yerleşebileceği en yüksek yere yerleşmiş yeri ve yatağı çok güzel dedi. 22 şubatta yani ultrasona göre 6+5 olucağımız gün kalp atışı için çağırdı
Ayrıca değerimin fazla katlanmasını sordum panik yaptık kötü bi şey değil dimi diye, doktor dedi ki şu katlanmayla olabilecek en kötü şey ikiz olması olabşlşr dedi :)) şu an tek kese ama bi sonraki kontrolde sürpriz de yaşayabiliz biraz daha geriden gelen bi kese olabilir dedi. Ya da bu bebişimiz biraz erken olmuştur ve önden gidiyodur dedi :)
Amiin canım. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinmaşallh cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay maşallah canım ya çok şükür iyiymiş bebişin :) maşallah bi erkek daha geliyo, genelde erkek bebek duyuyorum hep bu aralar :)Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebebigim çok iyi görünüyordu çok şükür büyümüş herşeyi belli oluyor buraya resim ekleyemiyorum nedense bacakları kapalıydı ama doktor bence erkek dedi
Günaydın kızlar bugün doktora gittim bebebigim çok iyi görünüyordu çok şükür büyümüş herşeyi belli oluyor buraya resim ekleyemiyorum nedense bacakları kapalıydı ama doktor bence erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?