- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.361
Naptin kuzum yaptinmiTamam sabah tekrar yapacağım inşallah koyulaşır ya inşallah
Amin canım inşallahTabi canım o bi de kız evladı tatmak istiyodur haklı olarak. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet yaptım 6 gün önce sonuç veren test iş ama sonuç negatifNaptin kuzum yaptinmi
Canımm aldım sonucu ama çok yeni ve korkuyorum :/ 9.2 çıktı Beta Hcg değerim. Inşallah artar canım. Cuma günü doktor randevum var. Sen naptınBONCUK23 nerelerdesin merak ettim sonucu aldınmı canım
Ben idrar testi yaptım ilki dün pozitif bugün negatif çıktı canım değerin iyi bence yükselir inşallah nasip değilmiş benim için inşallah sende vardırCanımm aldım sonucu ama çok yeni ve korkuyorum :/ 9.2 çıktı Beta Hcg değerim. Inşallah artar canım. Cuma günü doktor randevum var. Sen naptın
Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası kanda gebelik çıkmadığı halde adet olmayan var mı? Yumurtam çatladı kontrol etti doktorum ama 21..gün hla adet olmadım
Canımm aldım sonucu ama çok yeni ve korkuyorum :/ 9.2 çıktı Beta Hcg değerim. Inşallah artar canım. Cuma günü doktor randevum var. Sen naptın
Canım bekle bakalım benim hatırlatsan pazartesi kan veremedim geç kalmıştım, düşünsene o gün verseydim negatif çıkacaktı. Iki gün önce de çook silikti idrar testim. Başlarda demek iğneden koyu çıktı. Yani birkaç gün bekle belki yeni iğne etkisini atıcak bünyen, belki yükselecek . Nasipte varsa olur . Inaşşalh güzel sonuç alırsın sen de canım benim de cuma netleşirBen idrar testi yaptım ilki dün pozitif bugün negatif çıktı canım değerin iyi bence yükselir inşallah nasip değilmiş benim için inşallah sende vardır
Canım iğnenin dün 14. Günü idi sabah kan verdim, 9.2 çıkmış . Bugün 15. Günü. Adetimin de 25. Günü cuma doktora gidicem canımBende bir ay 4 gün geç olmuştum tedaviye rağmen olabiliyormuş
Kaçıncı gün bugün ?
Hayırlı olsun canım inşallah artar değerinCanım iğnenin dün 14. Günü idi sabah kan verdim, 9.2 çıkmış . Bugün 15. Günü. Adetimin de 25. Günü cuma doktora gidicem canım
Evet ya iyiki vermemişsin kanı Ogün. İnşallah iki katı artar değerinde güzel haberler alırsın. Öyle tabi canım bekleyeceğiz bakalım adet olmazsam giderim artık doktoruma ozamana kadar ne kan ne de idrar testi yapmayacağım. 30 unu saymazsak bugün 14.gün beklemekten başka çare yok.Canım bekle bakalım benim hatırlatsan pazartesi kan veremedim geç kalmıştım, düşünsene o gün verseydim negatif çıkacaktı. Iki gün önce de çook silikti idrar testim. Başlarda demek iğneden koyu çıktı. Yani birkaç gün bekle belki yeni iğne etkisini atıcak bünyen, belki yükselecek . Nasipte varsa olur . Inaşşalh güzel sonuç alırsın sen de canım benim de cuma netleşir
Sağol canım benim cuma netleşince ve inşallah hayırlı haberi Alınca senin için özellikle dua edicektim Allah razı olsun. Bizler için dua ettin ismen. Rabbim senin de muradını tez zamanda geciktirmeden önümüzdeki ayda nasip eder inşallah. Şuan tam net değil benim durumlar bakalım canım inşallah artar sağlıcaklaHayırlı olsun canım inşallah artar değerin
Amin canım inşallah. Aynen öyle canım bekle bakalım. Inşallah sen de güzel haberlerini paylaşırsın. 1 gün bile çok etkiliyormuş değerin değişmesinde. Inşallah dualarımdasın sen de canım benim. Güzel kalbine göre versin Allahım tez zamandaEvet ya iyiki vermemişsin kanı Ogün. İnşallah iki katı artar değerinde güzel haberler alırsın. Öyle tabi canım bekleyeceğiz bakalım adet olmazsam giderim artık doktoruma ozamana kadar ne kan ne de idrar testi yapmayacağım. 30 unu saymazsak bugün 14.gün beklemekten başka çare yok.
Hayırlısı kuzum sen içini ferah tut sitres yapma Rabbim nasip ettiyse inşallah alıcaksın güzel haberi. Olmadıysa da yeni döngüde inşallah, vakti henüz gelmemiş deyip dua edip beklemeye devam edicez. Ben hâlâ hepimiz için dua ediyorum canım. Bizler mucizelerimize kavuşalım diye, hamile arkadaşlarımız da sağlıkla kucaklarına alsın diye..Rabbim bizimde sesimizi duyacak mutlaka . inşallah güzel olacak her şey sende böyle düşünSağol canım benim cuma netleşince ve inşallah hayırlı haberi Alınca senin için özellikle dua edicektim Allah razı olsun. Bizler için dua ettin ismen. Rabbim senin de muradını tez zamanda geciktirmeden önümüzdeki ayda nasip eder inşallah. Şuan tam net değil benim durumlar bakalım canım inşallah artar sağlıcakla
AMİN canım Allah rağzı olsun haberlerini bekliyorum :)Amin canım inşallah. Aynen öyle canım bekle bakalım. Inşallah sen de güzel haberlerini paylaşırsın. 1 gün bile çok etkiliyormuş değerin değişmesinde. Inşallah dualarımdasın sen de canım benim. Güzel kalbine göre versin Allahım tez zamanda
Amin canım hayırlısıyla inşallah.Öyle canım öyle inşallah Rabbim büyük. Ondan istiyor, bekliyor, dua ediyoruz. Inan ben de beş vakit hem kendim hem isteyen herkes için dua ediyorum. Allah razı olsun senden de canım , senin de güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyleHayırlısı kuzum sen içini ferah tut sitres yapma Rabbim nasip ettiyse inşallah alıcaksın güzel haberi. Olmadıysa da yeni döngüde inşallah, vakti henüz gelmemiş deyip dua edip beklemeye devam edicez. Ben hâlâ hepimiz için dua ediyorum canım. Bizler mucizelerimize kavuşalım diye, hamile arkadaşlarımız da sağlıkla kucaklarına alsın diye..Rabbim bizimde sesimizi duyacak mutlaka . inşallah güzel olacak her şey sende böyle düşün
Amin canım hayırlısı ile inşallahSende Allah razı olsun canım benim cuma günü inşallah mutluluğunu hep birlikte paylaşıcaz burada
Kizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyorum dua ediyorum ama digerlerini yapamiyorum. doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresi varmi acaba yani ibadete tam olarak baslamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?