- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.401
Lütfen bende onlardan biri olayım
Inşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olurErken yumurtlamışsındır canım ben de adete 4 gün kala gayet belirgin çizgi görmüştüm, ovulasyonla takip etmemiştim ama bi kaç gün erken yumurtladım sanırım. Çünkü kese de sata göre 4 gün önde çıktı. Ben de bal yarçın çörek otunu kullanmıştım ve yumurtaları çok iyi geliştirdiğine inanıyorum. Gözün aydın inşallah sağlıkla güzelce katlanır değerin
Silik falan da değil harika bir ikinci çizgiAa canım şimdi yüklendi sanırım
Allahım ınsaalh kızlar kocam karşımda yarim test yapıp söyleyecem ona ıyiki varsınız umut oldunuz banaSilik falan da değil harika bir ikinci çizgi
200 den fazladır değerin
Hayırlı olsun:)
Rabbim evlatlariniza uzun ömür versin inşallah hepimizin yüzü gülecek nasipbimiz bizi bekliyor rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurUmutumut82 canım Allah önce hiç bebişi olmayanlara veriyor herhalde, sonra da bize verecek :)
Hayırlısı ile inşallah
Tüm gebelerimiz sağlıkla alsın kucaklarına.
Ona ara verecek demiştin ya etkisi geçmedi demekkiKizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyoru doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresu varmi acaba
Yok canim kan testi yapilmadi hic. Doktor coraspin yapar dedi.
allah razı olsun bu aya tutmadı iğnem 3 gun sonra adet olucam sonra hemen tekrar tedavio igne beni mafetti vucudumda olaj agrilarin haddi hesabı yokEderim tabiki canim. Surekli ediyorum. Rabbim kabul etsin
Umutumut82 canım Allah önce hiç bebişi olmayanlara veriyor herhalde, sonra da bize verecek :)
Hayırlısı ile inşallah
Tüm gebelerimiz sağlıkla alsın kucaklarına.
Ona ara verecek demiştin ya etkisi geçmedi demekki
Amin canım benim amin inşallah hayırlısıyla yükselir sağlıcakla diyelimInşallah yükselir canım hayırlı haber alirsin
Canım iğnenin dün 14. Günü idi sabah kan verdim, 9.2 çıkmış . Bugün 15. Günü. Adetimin de 25. Günü cuma doktora gidicem canım
Amin canım umut oluyorsun güzel yorumunla. Inşallah yükselir sağlıcakla . Ben de 7 ay önce düşük yaptım, doğru diyorsun dinlenmek lazım yormuyorum kendimi öyle. Cuma ola hayır ola :) sen de inşallah pozitifi görürsün yarın , güzel haberlerini paylaşırsın bizle canım
Ben 4 hamilelik yaşadım 1 kızım var hepsinde de değerlerim hep düşüktü
Kızıma hamile olduğumu regl 1 gün geçince öğrendim ve değerim 41 di 2 gün sonra 70 e çıktı sadece
Anladım ki bazı insanların hormon değeri hemen yükselmiyor . İnşallah hayırlısı ile yükselir
Benden tavsiye bol bol dinlen ağır iş yapma sonra pişmanlık duyuyor insan
İnşallah güzel haberlerini alırız
Ben de 31 ocakta iğne oldum yarın sabah test yapmayı planlıyorum
10 gün canım sonra özür sayılır belki yazmışlardır ama ben sırayla okuyorum :)Kizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyorum dua ediyorum ama digerlerini yapamiyorum. doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresi varmi acaba yani ibadete tam olarak baslamak icin
Kızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce
10 gün canım sonra özür sayılır belki yazmışlardır ama ben sırayla okuyorum :)
İnşallah canımAmin canım umut oluyorsun güzel yorumunla. Inşallah yükselir sağlıcakla . Ben de 7 ay önce düşük yaptım, doğru diyorsun dinlenmek lazım yormuyorum kendimi öyle. Cuma ola hayır ola :) sen de inşallah pozitifi görürsün yarın , güzel haberlerini paylaşırsın bizle canım
Dualarım hep sizinle canım. Merak etme hayırlısıyla gelmiş senin bebişin, yarın tekrarla ve kanla kesinleştir canım. Güzel haberlerini bekliyorum :)Inşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur
Çatlamış görünüyo canım. Yani bugün daha da önemli, çalışmalara devamKızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?