Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur

Umutumut82 canım Allah önce hiç bebişi olmayanlara veriyor herhalde, sonra da bize verecek :)
Hayırlısı ile inşallah
Tüm gebelerimiz sağlıkla alsın kucaklarına.
Rabbim evlatlariniza uzun ömür versin inşallah hepimizin yüzü gülecek nasipbimiz bizi bekliyor rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur

Ona ara verecek demiştin ya etkisi geçmedi demekki

Umutumut82 canım Allah önce hiç bebişi olmayanlara veriyor herhalde, sonra da bize verecek :)
Hayırlısı ile inşallah
Tüm gebelerimiz sağlıkla alsın kucaklarına.

Herhalde canim bende öyle düsündüm. Insallah sira bize gelicek. Dua ta tevekküle devsm.

Canım iğnenin dün 14. Günü idi sabah kan verdim, 9.2 çıkmış . Bugün 15. Günü. Adetimin de 25. Günü cuma doktora gidicem canım

Ben 4 hamilelik yaşadım 1 kızım var hepsinde de değerlerim hep düşüktü
Kızıma hamile olduğumu regl 1 gün geçince öğrendim ve değerim 41 di 2 gün sonra 70 e çıktı sadece
Anladım ki bazı insanların hormon değeri hemen yükselmiyor . İnşallah hayırlısı ile yükselir
Benden tavsiye bol bol dinlen ağır iş yapma sonra pişmanlık duyuyor insan
İnşallah güzel haberlerini alırız
Ben de 31 ocakta iğne oldum yarın sabah test yapmayı planlıyorum

Amin canım umut oluyorsun güzel yorumunla. Inşallah yükselir sağlıcakla . Ben de 7 ay önce düşük yaptım, doğru diyorsun dinlenmek lazım yormuyorum kendimi öyle. Cuma ola hayır ola :) sen de inşallah pozitifi görürsün yarın , güzel haberlerini paylaşırsın bizle canım

10 gün canım sonra özür sayılır belki yazmışlardır ama ben sırayla okuyorum :)

Kızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce

Evet canim teste göre catlamis gözuküyor. Ama yinede degerlendirmeye devam et .en azindan 1 hafta daha

10 gün canım sonra özür sayılır belki yazmışlardır ama ben sırayla okuyorum :)

Canim bugün 8.gun .biraz önce kesildi gibi geldi. Cok akintim var enfeksiyondan olabilir yada 6 gündür incir kürü yapiyorum ondan da olabilir. bu aydan pek umudum yok. Ilacsiz olmayacak belli.Ovulasyonda hep ayni cikiyor.ne koyulasiyor ne tamamen siliklesiyor.

İnşallah canım
Buarada göğüslerinde hassasiyet var mı ? En büyük belirtilerden biri deniyor ya.
Ben günlerdir bakıyorum pek bi hassasiyet yok

Inşallah vardır canım inan ki dün senim haberinden sonra heves ettim sabah dedim bi yapayım aklıma senden geldi yani heves ettim inşallah senin gibi yüzüm güler dua et ne olur bana hamislerin duası kabul olur
Dualarım hep sizinle canım. Merak etme hayırlısıyla gelmiş senin bebişin, yarın tekrarla ve kanla kesinleştir canım. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Kızlar dün bi ovülasyon testi atmıştım çift çizgi verdi değerlendirdik bugünde yaptım az çizgi çıktı acaba çatladı bittimi ilki dün yaptım alttaki biraz önce
Çatlamış görünüyo canım. Yani bugün daha da önemli, çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…