- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.381
Neden uzun sürdü acaba test yapmış mıydın kimyasaldan uzun sürüyor ya ondan soruyorumKizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyorum dua ediyorum ama digerlerini yapamiyorum. doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresi varmi acaba yani ibadete tam olarak baslamak icin
Inşallah yükselir canım hayırlı haber alirsinCanım iğnenin dün 14. Günü idi sabah kan verdim, 9.2 çıkmış . Bugün 15. Günü. Adetimin de 25. Günü cuma doktora gidicem canım
Neden uzun sürdü acaba test yapmış mıydın kimyasaldan uzun sürüyor ya ondan soruyorum
10 günden sonrası özür kabul ediliyor canım. Eğer on günü aşarsa, gusül abdestini alıp ibadetlerini yerine getirebiliyorsun
Kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ilk kullandigim icin pek de anlamadim ama 2 subatta biraz koyulasti bizde değerlendirdik bu gun 11 gün oluyor ilişkiye ve sabah ilk idrarla test yaptım hcg testi ve böyle cıktı yorumlar misiniz kafam karıştı test mi bozuk acaba ya ürün tekrar yapacam ama sizle de paylaşayım dedim
Bilmeden olmuş sonuçta canım kesildi sanmışsın sendeBenim dun kesilmisti aslinda dün iliski oldu.iliskiden sonra yine devam etti günahami girdik bosuna. Tüh
Aa canım şimdi yüklendi sanırımCanim resim yüklenmemis
Canım sen çok bariz hamilesinn :) bata kaç gün vardıAa canım şimdi yüklendi sanırım
Aa canım şimdi yüklendi sanırım
Allah razı olsun canım inşallah hamileyimdir yarin da test yapacam böyle çıkarsa gider kan veririm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Allah senden razı olsun canım benim. Senin dualarının çok büyük payı var inanıyorum, sana çok dua ediyorumHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Canım 6 gün var ama ovulasyonda adet bitimi hemen sanki yakaladım yumurtlamayı bide tarçın bal çörek otu kürü yapmıştım o da sanki yumurtalarımı geliştirdi diyorum inanki heves edemiyorum inşallah yarın da testim böyle cikarCanım sen çok bariz hamilesinn :) bata kaç gün vardı
Erken yumurtlamışsındır canım ben de adete 4 gün kala gayet belirgin çizgi görmüştüm, ovulasyonla takip etmemiştim ama bi kaç gün erken yumurtladım sanırım. Çünkü kese de sata göre 4 gün önde çıktı. Ben de bal yarçın çörek otunu kullanmıştım ve yumurtaları çok iyi geliştirdiğine inanıyorum. Gözün aydın inşallah sağlıkla güzelce katlanır değerinCanım 6 gün var ama ovulasyonda adet bitimi hemen sanki yakaladım yumurtlamayı bide tarçın bal çörek otu kürü yapmıştım o da sanki yumurtalarımı geliştirdi diyorum inanki heves edemiyorum inşallah yarın da testim böyle cikar
Allah senden razı olsun canım benim. Senin dualarının çok büyük payı var inanıyorum, sana çok dua ediyorum
sende bana et o zaman kuzum bende sana ederimHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Lütfen bende onlardan biri olayımHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Kıyamam sana canım ya, inşallah artık 2.kez anne olmak da nasip olucak sana. Tabi o zaman da biz teyzeliği tatmış olucaz, heyecanla bekliyorumSagol kuzum. Sendende Allah razi olsun. Anne olmadan teyze olduk. Herhalde kendi cocugumdan sonra encok sizlerin bebislerini seviyorum. Teyze olduk bol bol
sende bana et o zaman kuzum bende sana ederim
Kıyamam sana canım ya, inşallah artık 2.kez anne olmak da nasip olucak sana. Tabi o zaman da biz teyzeliği tatmış olucaz, heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?