Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden uzun sürdü acaba test yapmış mıydın kimyasaldan uzun sürüyor ya ondan soruyorum

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi yapmıştım ilk kullandigim icin pek de anlamadim ama 2 subatta biraz koyulasti bizde değerlendirdik bu gun 11 gün oluyor ilişkiye ve sabah ilk idrarla test yaptım hcg testi ve böyle cıktı yorumlar misiniz kafam karıştı test mi bozuk acaba ya ürün tekrar yapacam ama sizle de paylaşayım dedim

Kizlar birsey sorucam benim reglim nirmslde 4gun suruyor.5.günde sadece lekelenmem oluyor. Ama bugun 8.gun hala lekelenmem oluyor. Oruc tutucaktim ve hergun meryem suresi okutum diyordum birturlu baslayamadim. Süreklu respih cekiyoru doktor coraspin kullaninca boyle olur dedi. Bunun dinen belli bir süresu varmi acaba
Neden uzun sürdü acaba test yapmış mıydın kimyasaldan uzun sürüyor ya ondan soruyorum

Yok canim kan testi yapilmadi hic. Doktor coraspin yapar dedi.

10 günden sonrası özür kabul ediliyor canım. Eğer on günü aşarsa, gusül abdestini alıp ibadetlerini yerine getirebiliyorsun

Benim dun kesilmisti aslinda dün iliski oldu.iliskiden sonra yine devam etti günahami girdik bosuna. Tüh

Canim resim yüklenmemis

Hamilesin canimmmmm. Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Allah razı olsun canım inşallah hamileyimdir yarin da test yapacam böyle çıkarsa gider kan veririm rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Hamilesin canimmmmm. Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Allah senden razı olsun canım benim. Senin dualarının çok büyük payı var inanıyorum, sana çok dua ediyorum

Canım sen çok bariz hamilesinn :) bata kaç gün vardı
Canım 6 gün var ama ovulasyonda adet bitimi hemen sanki yakaladım yumurtlamayı bide tarçın bal çörek otu kürü yapmıştım o da sanki yumurtalarımı geliştirdi diyorum inanki heves edemiyorum inşallah yarın da testim böyle cikar

Erken yumurtlamışsındır canım ben de adete 4 gün kala gayet belirgin çizgi görmüştüm, ovulasyonla takip etmemiştim ama bi kaç gün erken yumurtladım sanırım. Çünkü kese de sata göre 4 gün önde çıktı. Ben de bal yarçın çörek otunu kullanmıştım ve yumurtaları çok iyi geliştirdiğine inanıyorum. Gözün aydın inşallah sağlıkla güzelce katlanır değerin

Allah senden razı olsun canım benim. Senin dualarının çok büyük payı var inanıyorum, sana çok dua ediyorum

Sagol kuzum. Sendende Allah razi olsun. Anne olmadan teyze olduk. Herhalde kendi cocugumdan sonra encok sizlerin bebislerini seviyorum. Teyze olduk bol bol

Sagol kuzum. Sendende Allah razi olsun. Anne olmadan teyze olduk. Herhalde kendi cocugumdan sonra encok sizlerin bebislerini seviyorum. Teyze olduk bol bol
Kıyamam sana canım ya, inşallah artık 2.kez anne olmak da nasip olucak sana. Tabi o zaman da biz teyzeliği tatmış olucaz, heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…